Saç Rengi ve Saç Boyama Hayvanlar üzerinde test yapmayan saç boyası markaları?

heraklia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
576
20
46
Diğer
Arkadaşlar birkaç gündür araştırdığım bir konudur. Bu konuda bilgi ve ilim sahibi canların yardımlarına ihtiyacım var.
Benim gibi düşünenlere yardımcı olabilir düşüncesindeyim.

yanlışınız olmasın bu markada test kapsamında yani kozmetikde deniyor yazılarda okumuşdum loreal palette bunlarda dahil ama merak ediyorum bende nevacolor marka boya türk malı acaba oda deniyormu sanırım bu marka daha iyi

Hangi firma hayvan testi yapıyorsa ben onu listeden siliyorum. Tüm makyajdır temizliktir bunlara dikkat ediyorum, artık.
Genellikle Türk markaları test yapmıyor. Sadece nihai üründe değil, o ürünün girdilerinde de test yapmayan firmayı arıyorum. Bulduğumda 1 can kurtarmış gibi seviniyorum.
Bizim süsümüz püsümüz için nice canlar yanıyor. Videolarını izlemenizi tavsiye ederim ama sağlam yapınız var ise.
Neva coloru araştırayım.

Garnierin saç boyasının üstünde gördüm hayvanlar üzerinde test edilmediği yazıyordu..

Merhaba,
Birçok bölümde bu konu ve açıklamaları var,tek bir başlıktan devam edersek daha fazla fikir alışverişi olur
O yüzden ayrı ayrı konu açmaktansa birinden devam edelim
http://www.kadinlarkulubu.com/evcil...yapilan-deneyleri-durdurmaya-var-misiniz.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...e-test-yapan-yapmayan-kozmetik-firmalari.html
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...4-hayvanlar-uzerinde-test-yapan-markalar.html

Bu konuda duyarlılık gösteren herkese teşekkür etmeden de geçmeyeyim

Teşekkürler.
Konuyu özel olarak açmamın sebebi saç boyasındaki durumun netleşememesidir. Göstermiş olduğunuz başlıkları daha önce gözden geçirdim ve fakat bulamadım.
Neyse, olmadı boyamayız.

Canım ben de hayvanlar üzerinde test yapan firmaları araştırıyorum ve o firmaların ürünlerini kullanmayacağım. Benim kalbim dayanmaz videoları izlemeye. Beni hayattan soğutuyor böyle şeyler. Duyarlı olman çok güzel.

Araştırmalarıma göre "natural colors organic boya" adındaki bu boya hayvan deneyi yapmıyor ve içinde hayvansal ürünler barındırmıyor. Tanıtımları o şekilde. girdilerinde hayvan testi yapıyor mu şimdilik bilmiyorum. Yapmıyor ise, saç boyam geldiğinde bunu kullanmayı düşünüyorum.
Çeşitli firmalara mail attım, hangi aşamalardan geçtikleri ile ilgili...

Senin gibi duyarlı insanların olduğunu bilmek güzel. Ben kına kullanıyorum ama kullandığım diğer ürünlerde buna dikkat etmeye çalışıyorum

Hayvanlar da ekosistemin bir parçası, bizden güçsüzler diye onlar üzerinde deney yapmaya ne hakkımız var. Onlar da can değil mi. Üniversitede kurbağayı bile kesmedim yapmak zorunda olduğum halde. Sıfır verirseniz verebilirsiniz dedim, onun içinde ne olduğu belli bu güne kadar defalarca kesilmediler mi

TİNTS OF NATURE...Hayvanlar üzerinde test yapmayan, doğa ve canlı dostu bir boya markası daha. İçerisinde amonyak ve diğer zararlı kimyasallar olmaması cabası.

Son düzenleme:
arkadaşlarım yardımlarınızdan ötürü teşekkür ederim.
araştırmalarım sonucu hayvan testi yapmayan ve şirket olarak politikalarına bunu yansıtan 3 marka var.
1) organic naturel colors
2) tints of nature
3) sanotint
Bu boyalar aynı zamanda bitkiseldir. içinde zararlı maddeler paraben amonyak vs gibi bulundurmuyor. saça zarar vermiyor. aksine bakım yapıyor.
Diğer kimyasal boyalara göre biraz daha pahalı ama 5-10 lira oynuyor. tabi saçı yakma yıpratma derdi yok.
beni üzen şey ise diğer başlıklarda hala kimyasal boyalar kullanılarak bu tip sosyal sorumluluk isteyen konuların görmezden gelinmesi. artık kimyasal boyalar neticesinde saçını yakanlara, kel kalanlara, alerjiye maruz kalanlara pek üzüldüğüm söylenemez. her şeyin bir karşılığı olmalı, başka canların acıları üzerine kurulan mutluluktan hayır gelmez kanımca.
saygılarımla.

Az önce boyadığım NATUREL COLORS PLATİN 10N ORGANİK boyanın resmini inş. yarın paylaşacağım. Hayvan testi yapmayan, amonyaksız ve sls içermeyen bu boyadan bu kadar performans beklemiyordum. Şimdiye kadar bu kadar sarıyı kuaförde de elde edememiştim. kendi saç rengimi baya açtı. turunculuk da çiğlik de yok.
Budur:
Eki Görüntüle 384708

Bir dahaki sefere de 10N PLATİN ile 10C AÇIK KÜLLÜ SARI ' yü karıştıracağım.
O da budur:
Eki Görüntüle 384723

kesinlikle çok önemli bi konuya deyindiniz içim sızladı bi çok ürün özellikle kimyasllar hayvanlar üzerinde deneylenerek insanlra sunuluyor. Bizlerde bunları unutup,göremezden gelerek .Bİr nevi bencillik ederek dünyada sadece insanların yaşadığını sanarak yaşıyoruz belkide umursamıyoruz bile çok acı!!!

Diğer kozmetik markaları ve test şekillerini okumakla işe koyulmayı planlıyorum Teşekkürler...

Lütfen Bilinçlenelim,Bilinçlendirelim...

Son düzenleme:
Buraya yeni üye oldum, böyle bir başlıkla karşılaştığıma da çok sevindim :) malesef çok az boya markası var test yapmayan. Tints of Nature yazacaktım ama yazmışsın. Onun haricinde NOX marka boya da yapmıyor test. Profesyonel boya ama fiyatı çok uygun ve etkili. Bir de AVON var. Ben AVON'un diğer ürünlerini kullanmayı tercih etmiyorum ama hayvanlar üzerinde test yapmayan ve bu konuda ciddi çalışmaları olan bir firma olduğu için yabana da atamıyorum. NOX un kutusunun üzerindeki amblemin resmini çekip koyacağım şimdi.

NOX
AVON benim ekleyebildiklerim bu kadar.

Son düzenleme:
Cok ciddi bu konu gercekten... Lütfen biraz daha duyarli olalim..

Wella bildigim kadariyla denemiyor. Nevacolor hakkinda kötü seyler duymadim, umarim test yapmiyordur, gercekten kaliteli bir marka cünkü.

Garnieri direk gecin, zamaninda bilmeden kullandigim icin bin pismanim. Üzerinde unilever amblemi bulunan ürünleri de atin cöpe.

Bir de ben kizil sac tutkunu olanlara ve yillarca kizil kullanirim diyenlere kinayi tavsiye ediyorum. "Kina sactan cikmaz, kurtulamazsin" vs. diyenler var ama kizil boya da o kadar kolay degil. Akmasin dersin akar, kurtulayim dersin sactan cikmak bilmez, üzerine siyah bile boyasan bile bir zaman sonra paril paril gösterir kendini. Bazen karsilasiyorum sitede, 10 yildir ayni renge boyayanlar var. 10 yil ne demek yahu. Madem o kadar seviyorsun, boyayla sacini mahvedecegine al en dogalini, kinayi sür saccagzina. Kinada renk cesidi sanildiginin aksine o kadar cok ki.. Kizil, bakir, kahve, siyah, acik bakir... Buyrun bunlar da tarifler... :87:

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/429891-kina-tarifleri.html

Pek net cikmamis, oradaki kartal resmi mi? Bu marka hangi firmanin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…