Anket Hayvanlar Üzerinde Deney Yapmak Hayvanlara Karşı İşlenen En Büyük Suç

hayvanların deneylerde kobay olarak kullanılması hakkında düşünceniz?

• Ankete Katılan
    85

BenOzgurce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2007
2.870
11
116
50
İstanbul
Arkadaşlar merhaba.En vahşi yırtıcı olan insan ,hayvanların ve bitkilerin yaşama alanlarını hızla işgal ediyor.:1no2:Ormanlar yakılıyor kesiliyor.:1no2:Hayvanlarda şehirlerde kıskaçta.Bunların yanı sıra deney hayvanları var.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:hiv virüsü bulaştırılıp, hasta edilen hayvanlar üzerinde deneyler yapılıyor.Bu sadece bir örnek.Kanser edilen fareler var.Baskın olan insan türünün, hayvanları bu şekilde kullanması sizce doğru mu?Bu konuda fikirlerinizi söyler misiniz lütfen.

Son düzenleme:
Kimileri diyorki ozaman insanlar üzerindemi test yapılsın tabiki hayır ama o canı da sesi çıkmıyor sana boyun eğmek zorunda diye nasıl istediğin gibi kullanırsın karşıyım

Kimileri diyorki ozaman insanlar üzerindemi test yapılsın tabiki hayır ama o canı da sesi çıkmıyor sana boyun eğmek zorunda diye nasıl istediğin gibi kullanırsın karşıyım

harikasın arkadaşım.sağol.yıllardır bize çok normal bişeymiş gibi yansıtılıyor.benim gözüm bir belgeselde açıldı :çok üzgünüm:hayvanların ne hale sokulduğunu görünce.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

peki ilaçlar test yapılmadan insanlara verilse
daha mı iyi?
malesef hayvanlar olmadan test yapma yolu daha bulunamadı.
sağlık için yapılana karşı değilim...
bir fare kaç tane insanın,çocuğun hayatını kurtarıyor...

İşte bana göre hepsi can böcekte.Onların yaşam hakkını onlara sormadan ellerinden alıyorlar.Ayrıca bu ilaçlar biliyorsunuzki gönüllü insan kobaylar üzerindede deneniyor ne olacağı bilinmeden.Yani demekki insanların bir kısmı para için razı olabiliyor tehlikeyi bilerek ama hayvanlar birşeyin farkında değil

tanrım hepsini bu dünyada görev alsınlar diye yollamış.denek olarak kullanılsınlar diye değil.ne yazıkki onlar sadece hayvan,konusma,düşünme gibi doğuştan verilmiş özellikleri olmadığı için,insanoğlunun en vazgeçilmez oyuncakları olmuş..bana kalırsa onlar ne denek olarak kullanılmayı,ne kafeste yaşamayı,nede tasmayla dolaşmayı haketmiyorlar....esefle kınıyorum..

Fareye sormuşlar mı insan hayatı kurtarmak ister misin diye? :))

Son düzenleme:

evet zaten sorunda bu.çok güzel yazmışsın arkadaşım.hayvanlar gönüllü değil zora.s.a.s.a.s.la kullanılıyor.

ooo arkadaşım sen tasmaya da karşısın kafesede bravoooo:))hey özgürlüüüka.s.a.s.

aslında önce ''peki o zaman insanlar üzerinde mi test edilecek?'' düşüncesini değiştirmek için bişeyler yapmak lazım.. günümüz teknolojisinde böyle bişeye kesinlikle ihtiyaç yok, hatta diğer yöntemlerin yanında hayvan testleri son derece saçma, gereksiz, kesinliği olmayan şeyler. zaten bunu yapan firmalar da sırf kar amaçlı yapıyo bunu, insanların gözünü boyamak için.. sonuç olarak olan, işkence çekerek ölen o zavallı canlara oluyo.. hem de ne işkence......

Son düzenleme:
bir insan oleceğine bır hayvan olsun..zevk icin hayvanlara bunları yapmıyorlar.belki senin yada kızının hastalığına caresini bu sekilde bulunuyor olabılır. aman kızım ölsun şu farecık olmesın dıyen asla cıkmaz...

Nedeni önemli değil ki? Çektikleri acı önemli. Hani şu uzaylı filmlerinde olur, hatta bazı insanlar uzaylılar tarafından kaçırıldıklarını ve üzerlerinde deney yapıldığını iddia ederler ya, bir düşünelim bizden daha gelişmiş bir ırkın deneği olsaydık, ne hissederdik? yerimseniben

İnsanoğlu asırlardır önce sorunları yaratıp sonra da çözümleri üretmeye çalışıyor.. Şöyle bir etrafımıza bakalım.. Plazalar semaları deliyor, dünyanın en büyük gemisi, dünyanın 7 yıldızlı oteli, hızlı tüketim, tükettikçe mutlu olmaya programlanan insanlar ve bunun üzerine ivme kazanmış tüketim çılgınlığı ve karşısında daha da çok üretim..

Daha çok... daha çok...

Evet.. sürekli gelişiyoruz.. dünyayı yok ederek.. birbirimizi yok ederek..

Yaşama haklarını elinden alma konusunda tereddüt duymadan diğer canlıları da yok ederek... Sorduğunuzda "insan hayatı için" cevabını alıyorsunuz.. Sen kimsin ve kimin hayatının daha önemli olduğuna hangi cüretle karar veriyorsun? Seni hangi kanunlar koruyor?

Burası deliler pazarı.. Ben oynamıyorum, küstüm.. Beni hayvanlarla başbaşa bırakın artık..

Sonuç olarak; herhangi bir amaç ve fark gözetmeksizin sonuna kadar KARŞIYIM.

Son düzenleme:
Hayvanların benim sağlığım için bile olsa kobay olarak kullanılmasına karşıyım acımasızlık ve vahşet diye düşünüyorum senağlama

Bence bu olay duygusal bi konu haline getirilmemeli.Ben gayet normal buluyorum.Hiç bir buluş deneksiz uygulamaya konamaz.İnsanı kullanın demiyorum diyenler var ama baska hangi canlı türü kalıyoki??Şu an çaresi bulunan bi çok hastalık bu sayede bizlere ulaştırılmıştır.

İnsanların aklının yettiğini düşünürsek gönüllü denek olabilirler.

Eğer insanoğlu birşeye çözüm istiyorsa gene kendisini kullanmalı. Burda bencillik var.

Bir şey istiyorsa karşılığını vermek zorunda.

Sesi çıkmayan acılar içinde deney masanında ikiye ayrılan evcillerin değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…