- Konu Sahibi BenOzgurce
-
Kimileri diyorki ozaman insanlar üzerindemi test yapılsın tabiki hayır ama o canı da sesi çıkmıyor sana boyun eğmek zorunda diye nasıl istediğin gibi kullanırsın karşıyım
peki ilaçlar test yapılmadan insanlara verilse
daha mı iyi?
malesef hayvanlar olmadan test yapma yolu daha bulunamadı.
sağlık için yapılana karşı değilim...
bir fare kaç tane insanın,çocuğun hayatını kurtarıyor...
karasızım fare falan olurda maymuncuklara yazık yaa
İşte bana göre hepsi can böcekte.Onların yaşam hakkını onlara sormadan ellerinden alıyorlar.Ayrıca bu ilaçlar biliyorsunuzki gönüllü insan kobaylar üzerindede deneniyor ne olacağı bilinmeden.Yani demekki insanların bir kısmı para için razı olabiliyor tehlikeyi bilerek ama hayvanlar birşeyin farkında değil
tanrım hepsini bu dünyada görev alsınlar diye yollamış.denek olarak kullanılsınlar diye değil.ne yazıkki onlar sadece hayvan,konusma,düşünme gibi doğuştan verilmiş özellikleri olmadığı için,insanoğlunun en vazgeçilmez oyuncakları olmuş..bana kalırsa onlar ne denek olarak kullanılmayı,ne kafeste yaşamayı,nede tasmayla dolaşmayı haketmiyorlar....esefle kınıyorum..
bir insan oleceğine bır hayvan olsun..zevk icin hayvanlara bunları yapmıyorlar.belki senin yada kızının hastalığına caresini bu sekilde bulunuyor olabılır. aman kızım ölsun şu farecık olmesın dıyen asla cıkmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?