- 27 Ocak 2013
- 2.575
- 1.752
Canım ben bu hayvan deneyleri araştırmalarımdan önce cliniqueten bir güneş koruma faktörü nemlendirici kullanıyordum krem bir gün bir açarım ki iki faza ayrılmış 2 ay gibi bir sürede gittim hemen Tekin acara bünye böyle dedim nemlendiricisi ile güneş kremi ayrılmış dedi hafif karıştırıp kullanın zaten iki kremin karışımı oluyor spf li ürünler dedi ama hızlı kullanın çabuk bozulurlar dedi
Clinique standının cilt bakım uzmanı söyledi bunları bence koruma faktörü içinde olan kremleri kullanmak senin sandığın kadar iyi değil canım
Zaten gunes koruyucu kremler icin de acildigi sezon kullanin,sonraki yila birakmayin derle de pekcok yerde cil baki. Uzmanlqri gunduz nemlendiriciniz koruma faktorlu olsun dedikleri icin ben de onem veriyorum bu konuya,tonii olarak da ersagin yagliya donuk ciltler icin olwn tonigiyle doanin lavanta suyu arasinda kaldim,lavanta suyu sivilce olusumunu da engellermis
Konuyla ilgili bir kaç kez mail gönderdim ve deney yapmadıklarını , temin ettikleri ham maddelerde de bu konuya dikkat ettiklerini yazdılar. Ben maile istinaden kullanmaya başladım. Sitede ve ürünlerde de bu bilgiyi görmek istediğimi ilettim. Henüz bir gelişme yok.
Mesela bitki sandığı sitesine de aynı şekilde mail attım . Hemen analiz raporlarını göndererek , deney yöntemlerini yazdılar. Sitede görmek istediğim talebini onlara da ilettim . Benden başka kaç kişi aynı talepte bulundu bilmiyorum ama bir süre sonra sitelerinde deney yapmadıkları bilgisini paylaşmaya başladılar. Darısı ersağın başına diyorum.
Benim cildim kuruya yakın, hassasiyet ise orta derece diyebiliriz. Eşimde her sabah kullanıyor , O da memnun.
Bende ağırlıklı temizlik malzemelerini kullanıyorum , deneyip memnun kaldığım kişisel bakım ürünleri olunca da devam ediyorum. Çünkü hediye geliyor kimi ürünler.
Doa nın melisa kremindende memnunum. Yine aldığım ürünlerin yanında hediye göndermişlerdi. Sonra ben de aldım.
Web sitelerinde acikca bu hilgiyi paylasmamalari kafa karistirici ozellikle ersagin sitesinde dogaya dost oldu,klarina,insan sagiligi icin zararli kimyasal icermeyen urunler urettiklerine air ayrintili bilgiler mevcutken neden hayvan deneylerine karsi tutumlarini da belirtmemisler k :18: bu arada benicildim karma ve sivilce sorunum var,yuzumrekileri kurutmaya calisiyorum ve kuuttuktan sonra kullanmaya basliycegim nemlendirici Reng tekrar sivilcelenme yaparsa diye korkuyoru,o, yuzden sordum argan yagli nemlenririciyi,ama senin cilt kuruymus
Bu arada afillicigim sen mail aticaktin firmalara'va mi yanit donen ?
Son düzenleme: