Anket Hayvan fobiniz var mi?

Hayvan fobiniz var mi?

• Ankete Katılan
    83
aslında kedileri çok severim ama çöplerden fırlayan kedilere karşı fobim var

Hiç bir hayvandan korkmadım valla şimdiye kadar, sadece hamam böceği gördüğümde bir tiksinirim. Ama çok yakın bir arkadaşımın böcek korkusu var mesela, görünce kasılıp kalıyor. Evde falan gördüğünde hemen bizi arar gece falan olmasına bakmaz. gidip imha edeiz ancak öyle rahatlar.

Böceği göremedim şıklarda başta ve örümcek dedim ama aslında her tür böcekten korkarım.

köpek kedi gibi masum seylerden fobi mi olur çok kızıyorum
bende farelerden tiksinirim sadece o da yumuşak vücutları ve kuyruklarından dolayı

öyle deme ya küçük köpekler çok masum sevimli ama

pitbuul filan gibi köpek cinsleri çok ürkütücü

kız buna sen köpek demişsin bu canavar şaka biyana
emin ol bende korkarım deli gibi havlarsa ve ağzından böyle salyalar akarsa
ama bazen böle sessizce köpek uyuyor ayy ayy diye kaçıyorlar
hayvanı zorla uyandırmaya saldırtmaya çalışıyorlar :=

burada da bir sürü ergen gezdirip duruyor ellerinden bir kaçırsalar allah muhafaza parçamız kalmaz gelde korkma şimdi

burada da bir sürü ergen gezdirip duruyor ellerinden bir kaçırsalar allah muhafaza parçamız kalmaz gelde korkma şimdi
haklısın canım o tipler nedense tek pitbull seviyor amaç hayvan değil bence saldırıp insanların kaçması korkması
garipler

o değilde birşey dikkatimi çekti millet yılandan çıyandan çok

kücüçük böcükten korkuyormuş ya la

bende sevmem ürkerim ama yılan fare kadar olamaz

Boyum kadar köpekten korkmam hamamböceğinden korktuğum kadar
Böcekten huylanıyorum resmen her yanım kaşınıyor, kızarıyor

haklısın canım o tipler nedense tek pitbull seviyor amaç hayvan değil bence saldırıp insanların kaçması korkması
garipler
yok canım bence ilgiyi üstlerine çekmek hepsinde böyle yırtıcı cinsler var

boş insanlar 24 saat boyunca köpek gezdiriyorlar hepside serseri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…