Anket Hayvan fobiniz var mi?

Hayvan fobiniz var mi?

• Ankete Katılan
    83
Yok
Hayvanlar insanlardan daha zararsız bana göre

Ama yalan olmasın köpekler aniden atlayıp zıplayınca biraz sıkıntı basıyor

kertenkeleden korkarıım yaaa... hatta dün balkonda gördüm dünden beri bu sıcakta kapı baca kapalı

büyük köpeklerden tırsıyorum
haşerelerle arkadaş olduk inmiyorlar üstümden,pek sevildim
fareden tırsarım elbette
yılanla görüşme nasip olmadı
timsahla sanırım muhattap bile olmiycam
aslında her hayvana ilk tırsarak yaklaşırım
benim köpüş hariç...o yalamaktan başka bişey bilmiyor :)

köpek görünce donup kalıyorum ve başıboş onlarca köpeğin yaşadığı bi küçücük ilçede yaşıyorum düşünün halimi

böcek fobim var o kesin görür görmez kaşıntı basıyor beni üstümde geziyormuş gibi ıyhhh... ama köpeklere karşı aşırı saygım vardır görür görmez saygıyla eğilir düğmemi ilikler yolumu değiştiririm..

Tiksindiğim bazı böcekler dışında hayvan fobim yoktur asla da olmamıştır ve dilerim de olmaz, hayvansız bir hayat düşünemiyorum bile

Oy çook güldüm bu mesaja yahuu

Karşıma kocaman bir köpek yada koca bir lagım faresi çıksa hiç korkmam tiksinmem ama o küçük örmcekler yokmu hele bide şu kabuklu böcekler varya kara kara ayy gördümmü içim garıp olur korkuda değil bu garıp bişiy

Hayvanları çok seviyorum.. Yolda her gördüğüm kediyi köpeği mıncırma isteği uyanıyor bende :) Sadece bir kere kocaman bir fareyle karşı karşıya kaldım yağmurlu bir günde kendi sesimden korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…