Şampuan ve Saç Kremleri hayvan deneyi yapmayan en iyi şampuan?

simgemerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
196
2
96
Ankara
hayvanlar üzerinde test yapmayan en iyi şampuan markası hangisi kızlar? ben NUDE kullandım ama çok kaşıntı yaptı yine de kullanıyorum çünkü yeni bi marka bulamadım henüz var mı öneriniz

Bıoblasın klinik çalışmaları insan denekleri üzerinde yapılıyormuş özellikle sormuştum. Kullanmak istersen aklında bulunsun. Güzel şampuanları ve bakım serileri var

hayvanlar üzerinde test yapmayan en iyi şampuan markası hangisi kızlar? ben NUDE kullandım ama çok kaşıntı yaptı yine de kullanıyorum çünkü yeni bi marka bulamadım henüz var mı öneriniz

Down under kullanıyorum hemde tüm saç ürünlerini. Hayvan deneyi yapmaması tercihim oldu çok memnunum

bende nude kullanmaya başladım. 2 kez kullandım kaşıntı yok ama. onu önericektim tam, siz de onu yazmışsınız =)

lush'ın BIG diye bir şampuanı var aman Allah'ım ben öyle şey görmedim.

görmedim görmedim de fiyatı tuzlu geldi.

AUBREY ORGANICS full tertemiz bir marka hayvan deneyleri açısından

hayvan deneyi yapmayan ve bu alanda dünya çapında sertifikası(crueltyfree) olan doğal tek ürün forever livingin aloe veralı şampuanıdır..ben kullanıyorum çokda memnunum

hayvan deneyi yapmayan ve bu alanda dünya çapında sertifikası(crueltyfree) olan doğal tek ürün forever livingin aloe veralı şampuanıdır..ben kullanıyorum çokda memnunum

tek ürün demeyelim canım, bir çok ürün var sertifikalı :)

örneğin Giovanni şampuanları deney yapmıyor ayrıca hiçbir zararlı kimyasal içermiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…