Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şampuan ve Saç Kremlerihayvan deneyi yapmayan en iyi şampuan?
hayvanlar üzerinde test yapmayan en iyi şampuan markası hangisi kızlar? ben NUDE kullandım ama çok kaşıntı yaptı yine de kullanıyorum çünkü yeni bi marka bulamadım henüz var mı öneriniz
Bıoblasın klinik çalışmaları insan denekleri üzerinde yapılıyormuş özellikle sormuştum. Kullanmak istersen aklında bulunsun. Güzel şampuanları ve bakım serileri var
hayvanlar üzerinde test yapmayan en iyi şampuan markası hangisi kızlar? ben NUDE kullandım ama çok kaşıntı yaptı yine de kullanıyorum çünkü yeni bi marka bulamadım henüz var mı öneriniz
hayvan deneyi yapmayan ve bu alanda dünya çapında sertifikası(crueltyfree) olan doğal tek ürün forever livingin aloe veralı şampuanıdır..ben kullanıyorum çokda memnunum
hayvan deneyi yapmayan ve bu alanda dünya çapında sertifikası(crueltyfree) olan doğal tek ürün forever livingin aloe veralı şampuanıdır..ben kullanıyorum çokda memnunum