ben almayı düşünmüyorumben bu kitabı alırım. kayseri yemeklerini çok seviyorum:)
evet biraz sübyancı gibi olmuşAbdullah Gul 30 yasindayken Hayrünnisa Gul ile evlenmis. O zamnlar Hayrunnisa 15 yasindaymis yav. Bunu duyunca cok sasirmistimama cok yakisiyorlar..
evet biraz sübyancı gibi olmuş
kadında adamdan kücük göstermiyor ama fazla
süper freşten dahamı iyi fiyata baktım 24.50 yazıyor yanlışmı gördüm acaba:)Markette tokana diye mantı satılıyor yok böyle bişey deneyin mutlaka da, alaka var mı acaba bilemedim.
Kipada dondurucu dolapta satılıyordu, yassı üçgen bişey. 10 tl idi. cryptic, gerçekten yok böyle bişey, daha kaynarken bile kokusu sarıyor evi ve çok lezzetli. Kokusunda anlıyosun zaten. süper freşi denemedim bilemiyroum.süper freşten dahamı iyi fiyata baktım 24.50 yazıyor yanlışmı gördüm acaba:)
hımm,kipa var burada 10 tl fazla değil,bende deneyeyim canım,kuru olanları pek sevemedim zaten,ama bunu deniycem en kısa zamandaKipada dondurucu dolapta satılıyordu, yassı üçgen bişey. 10 tl idi. cryptic, gerçekten yok böyle bişey, daha kaynarken bile kokusu sarıyor evi ve çok lezzetli. Kokusunda anlıyosun zaten. süper freşi denemedim bilemiyroum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?