• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayıtın suyu yerine yağını içen varmı?

gulem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
merhaba..
bende fsh ve prolaktin yüksekliği var..2 aşılama 2 tüp bebek denedim olmadı..ben hayıta çok inandım..geçen sene tohumunu kaynatıp içmiştim yarıda bıraktım,üşendim.. tekrar başlamak istedim,dün aktara gittim daha pratik bi yolu varmı dedim,hayıt tohumu yağı varmış..suya 3 damla damlat iç dedi..bende başladım bugün 2. günüm..sayfalarda bakındım hiç bu şekilde tüketen yok..kullanan varmı aranızda?

hayıt yagı dıye bısey hıc duymadım bence nettten bı bak derım am acayınını neden ıcmıyosun acı dıye mı alısrsın ama zamanla ben 2.5 aydır cıyorum gogus ıcın alısıyosun :34:

hayıt yagı dıye bısey hıc duymadım bence nettten bı bak derım am acayınını neden ıcmıyosun acı dıye mı alısrsın ama zamanla ben 2.5 aydır cıyorum gogus ıcın alısıyosun :34:

var canım..tohumlarının yağı çıkarılıyomuş,küçücük bi şişede..1 fincan suya 3 damla damlatıp için yazıyo..ben geçen sene tohumunu kaynatıp içiyodum ama zor geliyo,böyle daha pratik..aktara sordum abla 3 damlasıyla bi kaşık tohumun suyunu içmiş oluyosun dedi..yani içildiği kesinde burda hiç görmedim bu şekilde tüketeni..
göğüs için derken? sen ne amaçla içiyosun canım...sağol cevap için bu arada..

var canım..tohumlarının yağı çıkarılıyomuş,küçücük bi şişede..1 fincan suya 3 damla damlatıp için yazıyo..ben geçen sene tohumunu kaynatıp içiyodum ama zor geliyo,böyle daha pratik..aktara sordum abla 3 damlasıyla bi kaşık tohumun suyunu içmiş oluyosun dedi..yani içildiği kesinde burda hiç görmedim bu şekilde tüketeni..
göğüs için derken? sen ne amaçla içiyosun canım...sağol cevap için bu arada..

ılk kez duyuyorum cnm vala
ben gogus buyutmek ıcın bırde adet agrıları ıcın ıcıyorum cnm bırde hormon bozuklugu var benım onun ıcın
bı tatlı kasıgı koyuyuorum demlenıyo ıcıyorum yagını da emınım faydası vardır

ılk kez duyuyorum cnm vala
ben gogus buyutmek ıcın bırde adet agrıları ıcın ıcıyorum cnm bırde hormon bozuklugu var benım onun ıcın
bı tatlı kasıgı koyuyuorum demlenıyo ıcıyorum yagını da emınım faydası vardır

canım göğüsleri büyütecek kadar etkilimi gerçekten,bende bunu ilk kez duyuyorum:)
bende fsh ve prolaktin yüksekliği var..4 yıldır bebek için uğraşıyorum..belki işe yarar diye...umut işte...
yağı çok yoğun,suya 3 damla damlatıp içiyorum kaynatmaktan daha pratik..inşallah işe yarar..

canım göğüsleri büyütecek kadar etkilimi gerçekten,bende bunu ilk kez duyuyorum:)
bende fsh ve prolaktin yüksekliği var..4 yıldır bebek için uğraşıyorum..belki işe yarar diye...umut işte...
yağı çok yoğun,suya 3 damla damlatıp içiyorum kaynatmaktan daha pratik..inşallah işe yarar..

evet buyutuyo cnm tabı 6 ay sonunda kesın etkı oluyomus bende 2 ay sonra buyume oldu tabı masaj da yapıyodum
ınsallah bebegını en kısa zamanda kucagına alırsın saglıklı hayırlı bı evlatın yada evlatların olur ınsallah :21:
yarıyomus bu arada merak etme ben burda bı kac kısıden okudum tabı dedıgım gıbı 6 ay sonrasında etkı tam gosterıyomus yanı ben ole okumustum

Back
X