hayıt tohumuna yeni başlayanlar..bu süreci birlikte geçirmeye ne dersiniz?

selam kızlar..haberler nasıl sizde? nasıl gidiyor hayıt kullanımı? valla beni biliyorsunuz 1,5 aydır kullanıyorum hayıtı..başlamadan önce hormon tahlili yaptırmıştım bu hafta tekrarladım testi..ama malesef hiç de olumlu sonuç aldığımı söyleyemeyeceğim..lh ve fsh hormonlarını az da olsa düşürmüş ama prolaktin ve tsh seviyemi biraz daha yükseltmiş :((( anlamadım ki yaa..bıraksam mı yoksa 3 ay kullanmaya devam mı etsem kararsızım? siz ne dersiniz kızlar? acaba sonradan düzenleyebilir mi ???

bu arada srp16 hayıt hormon dengeleyici bir bitki olarak bilindiği için hamile kalmayı zorlaştırmaz..aksine olumlu etkileri olduğu söyleniyor..ben de bu sonuçları almadan önce daha kesin konuşuyordum ama artık şüphelerim var ne yazık ki :(((

hakkında hayırlısı olsun canım..ben de 6 yıllık evliyim..tüp bebek (3 kez) dahil herşeyi denedik..artık vücudumu dinlendirmeye karar verdim..bu süreci de boş geçirmemek için hayıt içiyorum..ben başlayalı da 1 ay oldu henüz hastalanmadım..en son kasım 26 da olmuştum :59: ama ben hayıta çok güveniyorum..tadı her ne kadar acı olsa da inatla içmeye devam edicem..Rabbim en kısa zamanda ve en hayırlı şekilde kucağımızı doldurur inşallah.....

Sende çok şeyler yaşamışsın Allah kolaylık versin moon_sunn bu ay adetim çok oldu demekki etkiledi birşeyleri diye düşünüyorum eskiden oranla daha yoğun yaşadım midemi hala ağrıtıyor benim az kaldı bitireyim bir daha içmeyi düşünmüyorum çünkü bende mide ülseride var dokunuyor bu kadar uğraşlarımız boşa çıkmaz inşallah kib öpüyorum

Sende çok şeyler yaşamışsın Allah kolaylık versin moon_sunn bu ay adetim çok oldu demekki etkiledi birşeyleri diye düşünüyorum eskiden oranla daha yoğun yaşadım midemi hala ağrıtıyor benim az kaldı bitireyim bir daha içmeyi düşünmüyorum çünkü bende mide ülseride var dokunuyor bu kadar uğraşlarımız boşa çıkmaz inşallah kib öpüyorum

iyi dilekleri için teşekkür ederim canım..evet çok şeyler yaşadım ama benden daha kötü durumda olanları düşündükçe rabbime şükrediyorum artık oluruna bıraktık hayırlısı neyse o olsun..dediğin gibi hayıtın tadı kötü inan sıkıldım artık..hele de hormon sonuçlarımı görünce...ben de elimdeki hayıt bitsin bir daha almam diyorum ama kısmet bakalım belki sonradan etki eder diye de düşünüyorum..kafam karışık anlayacağın..sen de kendine iyi bak canım ..Allah hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah :))

selam kızlar..haberler nasıl sizde? nasıl gidiyor hayıt kullanımı? valla beni biliyorsunuz 1,5 aydır kullanıyorum hayıtı..başlamadan önce hormon tahlili yaptırmıştım bu hafta tekrarladım testi..ama malesef hiç de olumlu sonuç aldığımı söyleyemeyeceğim..lh ve fsh hormonlarını az da olsa düşürmüş ama prolaktin ve tsh seviyemi biraz daha yükseltmiş :((( anlamadım ki yaa..bıraksam mı yoksa 3 ay kullanmaya devam mı etsem kararsızım? siz ne dersiniz kızlar? acaba sonradan düzenleyebilir mi ???

bu arada srp16 hayıt hormon dengeleyici bir bitki olarak bilindiği için hamile kalmayı zorlaştırmaz..aksine olumlu etkileri olduğu söyleniyor..ben de bu sonuçları almadan önce daha kesin konuşuyordum ama artık şüphelerim var ne yazık ki :(((
sağol canım inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun bence sen bu konuyu bi doktorunla görüş en azından fayda yada zararı olabileceğini söyler
şimdi bende kararsız kaldım doğrusu ne yapsam bilemiyorum yinede daha fazla araştırma ve doktoruma bi sorayım bakalım ne dicek
:16:

kızlar merhaba bende hayıta yeni başladım bu akşam :( umarım faydasını görürümmmm...erken menopoz için kullanıyorum kullanıp faydasını gören varmı ?

merhaba arkadaşlar benımde fsh degerım yuksekmıs 11.3 cıktı onun dısında dıger degerlerım normal fsh dusmesı ıcınde hayıt ıcmeye basladım gunde en az ıkı fıncan ıcıyorum bır hafta oldu baslayalı bakalım sonucları umarım olumlu olur burdan bılgılerı paylasacagım.

kızlar nerdesınız olumlu sonuc alanlar yokmu hiççççççç....
bize umut olun,gelin.....

kızlar nerdesınız olumlu sonuc alanlar yokmu hiççççççç....
bize umut olun,gelin.....

mrb bende bir aydır kullanıyorum daha test yaptırmadım ve çok merak ediyorum inşallah iyi sonuçlar alırız.....................benim prolaktinim ve dhea-s hormonum yüksek..................umutla devam ediyormmmmmmmmmm

insallah cnm bu kez tahlıl sonucların olumlu cıkar yanı dusuk cıkar,benım fsh 6 ay önce 3,57 dı.buay 11.3 cıktı yıkıldım o an anlatamamsonra doktor klomenle tedavıye baslayalım dedı, gunde ıkıkez klomen kullandım ve 3 tane sag tarafımda cok guzel yumurta olmus(ama yaklasık 1 aydır hergun ıkı bardak hayıt ıcıorum onunda faydası oldumu bılmıyorum artık)23 mm-24mm-22mm hepsıde cok guzel dedı doktor bende cok sevındım .insallah bende buay sonu guzel haberler verırım burdan gebe kalırım ınsallah.senden de guzel haberler beklıyorum :71:

arkadaşlar mrb, 3 yıllık evliyiz ve bebişimizz olsun çok istiyoruz,2 aşılama oldu negatıf,dinlenme ayımda doktorumma alternatif tıptan soğan kürünü uygulayayım mı diye sorduğumda doktorum bana hayıt tohumunu kullanmamı önerdi, o ay gündüzleri soğan kürü akşamları da hayıt tohumunu içtim,o ay yumurtam öyle bi çatlamışş kiiiiiii çatlamasını baya bihissettim,bensancı yapınca anormal bişey oldu diye korkmuştum ama oysaki çatlamayı hissetmişim ,bu ay aşılama yapılacak ama ben ilaçların yanında aynı kürü yine kullansam mı acaba?ne dersiniz?:44:

Son düzenleme:
Arkadaşlar hayıt tohumunu bende kullandım FSH'ım 30ken doğal yolla hamile kaldım Allah gönderdi bana bebeğimi := FSH ile çok mücadele ettim ama bebeğim olana kadar yaşadıklarımı oğlumun websitesinde anlattım bu sorunla uğraşanlar okuyabilirsiniz.

Poyraz'lı Günler: FSH ile Tanışma
Poyraz'lı Günler: FSH ile Mücadele
Poyraz'lı Günler: Aldım, Verdim, FSH'ı Yendim :)
Poyraz'lı Günler: FSH, POF Tamam da Peki Ya Duygularımız??
Poyraz'lı Günler: Savaşı Kazananlar :)

Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.

Arkadaşlar hayıt tohumunu bende kullandım FSH'ım 30ken doğal yolla hamile kaldım Allah gönderdi bana bebeğimi := FSH ile çok mücadele ettim ama bebeğim olana kadar yaşadıklarımı oğlumun websitesinde anlattım bu sorunla uğraşanlar okuyabilirsiniz.

Poyraz'lı Günler: FSH ile Tanışma
Poyraz'lı Günler: FSH ile Mücadele
Poyraz'lı Günler: Aldım, Verdim, FSH'ı Yendim :)
Poyraz'lı Günler: FSH, POF Tamam da Peki Ya Duygularımız??
Poyraz'lı Günler: Savaşı Kazananlar :)

Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.

canım hepsini okudum ve çok duygulandım
allah bebeğine uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin
darısıda bizlre olsun inşallah

Back
X