hayıt tohumuna yeni başlayanlar..bu süreci birlikte geçirmeye ne dersiniz?

babyy umarım hakkında hayırlısı olur canım..ama benim anlamadığım prolaktin 5 üzeri çıkınca ne oluyormuş ki:44: yani çatlamayla ne ilgisi varmış ??
arunacım hayıt tohumunun kendisini demleyip içiyorum ben yağını hiç kullanmadım..sen yağını mı kullanıyorsun ya da kullanacaksın? ister yağı olsun ister tohumu inşallah rabbim şifamızı verir...

babyy umarım hakkında hayırlısı olur canım..ama benim anlamadığım prolaktin 5 üzeri çıkınca ne oluyormuş ki:44: yani çatlamayla ne ilgisi varmış ??
arunacım hayıt tohumunun kendisini demleyip içiyorum ben yağını hiç kullanmadım..sen yağını mı kullanıyorsun ya da kullanacaksın? ister yağı olsun ister tohumu inşallah rabbim şifamızı verir...

evet cnm ama kullanmayı unutmuşum rahim filmi çektirmem gerek çook korkuyorum

evet cnm ama kullanmayı unutmuşum rahim filmi çektirmem gerek çook korkuyorum

ben de çektirmiştim ve senin yaşadığın korkuları ben de yaşamıştım ..toplam 5 dakikalık bir işlem için 1 ay boyunca stres yaptım...hiç acımıyor diyemem ama o kadar da büyütülecek birşey değil korkma..ne kadar rahat olursan işlem o kadar acısız olur..Allah yardımcın olsun..ne kadar zamandır bebiş istiyorsunuz canım?

bende sabahtan beri hayıt tohumunu araştırıyorum.. sabah ilk işim hayıt almak olacak...umarım adetimi düzene sokar :84:

inşallah canım..sana tavsiyem tohumun kendisini al bence..ben öyle yapıyorum.neden bilmem ama sanki öyle daha çok etkili olacakmış gibime geliyor:)))

hayit tohumundan fayda goren varmi arkadaslar bende aldim yine deneyecegim.[/QUOT

çoğumuz henüz yeni başladık içmeye canım..mesela ben daha 18 gün oldu..yani henüz bir etkisi olmadı..ama zaten 3 ay düzenli kullanım gerekiyormuş araştırdığım kadarıyla..sabırla içmeye devam :)))

ben 3 aya yakın kullandım ama hiçfaydası olmadı, pko var, adetim kullandığım dönemde gayet düzensiz olmaya devam etti, lh 9 ken 40 a çıktı. ama ben kullanmadan önce çok aratırdım faydasının gören çok vardı, demekki bende işe yaramadı. yani herkeste düzene sokacak diye bişey yok, bende gerçi hiçbir bitki işe yaramıyor, civanperçemi adaçayı kullandım soğan kürü yaptım... şimdi tedaviye başladım artık.

Selam kızlar bende bu sitede hayıt tohumu ile ilgili çok şeyler okudum ve geçtiğimiz hafta aldım tohumu demleyip içiyorum bana öyle içilmeyecek kadar acı gelmedi ama midem ekşiyor hafif adaçayıda içiyorum 3 yıldır bebek istiyoruz bende çikolata kisti var doktorum doğal yoldan gebe kalabilirsin dedi ama henüz kalamadım hayıta başladım umarım güzel haberlerimizi burdan veririz kib görüşmek üzere

bende hayıta başlayalı 10 gün oldu ama ben memiş için içip yiyorum bu mereti sağlık açısındanda çok faydalıymış iyi bari bi taşta iki kuş :1:

Selam kızlar bende bu sitede hayıt tohumu ile ilgili çok şeyler okudum ve geçtiğimiz hafta aldım tohumu demleyip içiyorum bana öyle içilmeyecek kadar acı gelmedi ama midem ekşiyor hafif adaçayıda içiyorum 3 yıldır bebek istiyoruz bende çikolata kisti var doktorum doğal yoldan gebe kalabilirsin dedi ama henüz kalamadım hayıta başladım umarım güzel haberlerimizi burdan veririz kib görüşmek üzere

hakkında hayırlısı olsun canım..ben de 6 yıllık evliyim..tüp bebek (3 kez) dahil herşeyi denedik..artık vücudumu dinlendirmeye karar verdim..bu süreci de boş geçirmemek için hayıt içiyorum..ben başlayalı da 1 ay oldu henüz hastalanmadım..en son kasım 26 da olmuştum :59: ama ben hayıta çok güveniyorum..tadı her ne kadar acı olsa da inatla içmeye devam edicem..Rabbim en kısa zamanda ve en hayırlı şekilde kucağımızı doldurur inşallah.....

denemez olurmuyum canım. klomen gonal f pregnyl şekerhapı...olmadı hiç biri tutmadı.ben tohumunu almıştım önce ama o çok acı geliyordu bana çok zor içiyordum, annemde bana almanyadan haplarını getirdi, tamamen bitkisel. akşamları bi tane içiyorum. kiloda veriyorum yavaş yavaş...umarım bende tez zamanda bebeğime kavuşurum

canım ben çok yerde araştırdım sabah alınması gerektiğini yazıyordu
ve kahvaltıyla birlikte
bende içiyorum 3 aydır ve çok faydasını gördüm

canım ben çok yerde araştırdım sabah alınması gerektiğini yazıyordu
ve kahvaltıyla birlikte
bende içiyorum 3 aydır ve çok faydasını gördüm

slm ronya..hayıtın çok faydasını gördüm demişsin ya biraz açabilir misin? ne gibi faydalar gördün? ben de başlayalı 1 ayı yeni geçti henüz..ama hala hastalanamadım, :((( bazen acaba bende işe yaramayacak mı diyorum.:25:

slm ronya..hayıtın çok faydasını gördüm demişsin ya biraz açabilir misin? ne gibi faydalar gördün? ben de başlayalı 1 ayı yeni geçti henüz..ama hala hastalanamadım, :((( bazen acaba bende işe yaramayacak mı diyorum.:25:

canım bende pko vardı ve 1 yıldır yumurtlamıyordum
3 aydır hayıt içiyom
son iki aydır doğal yumurtluyom ve adetim 35.günde bir oluyor
herkese tavsiye ederim

canım bende pko vardı ve 1 yıldır yumurtlamıyordum
3 aydır hayıt içiyom
son iki aydır doğal yumurtluyom ve adetim 35.günde bir oluyor
herkese tavsiye ederim

senin adına sevindim canım..yani diyorsun ki mutlaka işe yarar bırakma...inşallah ben de rahatlarım sonunda yaa en son 26 kasım da adet oldum patlıycam artık offffff...

senin adına sevindim canım..yani diyorsun ki mutlaka işe yarar bırakma...inşallah ben de rahatlarım sonunda yaa en son 26 kasım da adet oldum patlıycam artık offffff...

canım adet olamamanın nedeni hormonel bozukluk biliyon demi
ve hayıtta direk hipofiz bezine etki ederek hormonel bozukluğu bozuyor
canım bende 70 günde bir adet olurdum çok üzücü bir durum
ben doktorumun tavisyesiyle gnc lerde satılan arginmax women diye bir vitamin aldım
3 aydır onuda içiyorum ayrıca kaliteli yumurtanın olması için balık yağı alıyorum
sanada tavsiye ederim özellikle hayıtla arginmax women adlı vitamini
canım sormak istediğin bir şey olursa özelden sorabilirsin bana

canım adet olamamanın nedeni hormonel bozukluk biliyon demi
ve hayıtta direk hipofiz bezine etki ederek hormonel bozukluğu bozuyor
canım bende 70 günde bir adet olurdum çok üzücü bir durum
ben doktorumun tavisyesiyle gnc lerde satılan arginmax women diye bir vitamin aldım
3 aydır onuda içiyorum ayrıca kaliteli yumurtanın olması için balık yağı alıyorum
sanada tavsiye ederim özellikle hayıtla arginmax women adlı vitamini
canım sormak istediğin bir şey olursa özelden sorabilirsin bana

bilmez olur muyum canım tabki biliyorum..kaç yıldır uğraşıyorum hormon tahlilleriyle..ben de prolaktin yükseliyor biraz da tsh yüksek...hashimoto teşhisi kondu ama çok şükür ki fazla yükselmedi sınırın çok az üzerine çıkıyor bazen tsh...t3 ve t4 normal çok şükür..işte bende hayıtı bu nedenle kullanıyorum..inşallah bende de işe yarar...bu umutla hayıtı kullanan herkeste de...

geçen aya kadar 40 günde bir regl oluyordum yaklaşık 1 aydır düzenli olarak sabah akşam yemekten önce hayıt içiyorum ve bu ay 35.günde regl oldum :87: :87: :87:

herkeze selamlar bendede adet düzensizliği var nerdeyse farlutal kullanmadan adet olamıyorum hayıtı denemek istiyorum hatta aldım ama çok acı kahvaltıyla içmek etkisini azaltırmı gerçekten işe yarıyormu hiç olmassa acılığını alabilir biraz olsun birde hamile kalmaya engel olabilirmi diye kararsızım yardımcı olurmusunuz bana burdaki arkadaşlar gerçekten faydasını görmüş ne güzel

Back
X