hayıt tohumuna yeni başlayanlar..bu süreci birlikte geçirmeye ne dersiniz?

moon_sunn

bekletme artıkın yaw..
Kayıtlı Üye
5 Mart 2008
411
1
116
Sivas
selam kızlar...
uzun zamandır hayıt tohumu ile ilgili araştırmalar yapıyordum..sonunda ben de başladım gerçi henüz dört gün oldu...hormonlarda özellikle de prolaktinde dengesizlik oluyor..ben o yüzden kullanıyorum ve evliliğimin 6.yılında hala anne olmayı bekliyorum..eğer benim gibi hayıtı kullanmaya yeni başlayan varsa ya da başlayacak olan birlikte paylaşımda bulunabiliriz diye düşündüm..ne dersiniz???

selam kızlar...
uzun zamandır hayıt tohumu ile ilgili araştırmalar yapıyordum..sonunda ben de başladım gerçi henüz dört gün oldu...hormonlarda özellikle de prolaktinde dengesizlik oluyor..ben o yüzden kullanıyorum ve evliliğimin 6.yılında hala anne olmayı bekliyorum..eğer benim gibi hayıtı kullanmaya yeni başlayan varsa ya da başlayacak olan birlikte paylaşımda bulunabiliriz diye düşündüm..ne dersiniz???

bende anne olmayı bekleyenlerdenim o tohumu araştırdım ancak kullanıp kullanmamakta kararsızım.doktorunuza sordunuzmu siz?

bende anne olmayı bekleyenlerdenim o tohumu araştırdım ancak kullanıp kullanmamakta kararsızım.doktorunuza sordunuzmu siz?

şuan için gittiğim bir doktor yok sormadım o yüzden..ama zararı olacağını sanmıyorum yani kullananların çoğu memnun ve tavsiye ediyor..benim 2 aşılama ve 3 tüp bebek denemem var..hepside negatif malesef..hayıtı kullanmakla ne kaybederim ki...siz ne kadar zamandır bekliyorsunuz anne olmayı?

kızlar bende yaklaşık 1 aydır hayıt tohumun hapını kullanıyorum. hem rejime balşladım, çünkü farkettim ki 60 kiloyu geçtiğim zaman adetlerim düzensizleşiyor. örnek : aralıkda tatile gittik eşimle 63 kilo olmuşum ve adetim 21de geleceğine 31de geldi, hormonlarım alt üst olmuştu yine. hayıt hapına ve rejime başladım. bugün tartıldım 57 kilo olmuşum, yani 6 kilo vermişim ve adetim 27de geldi bu ay bide normal kıvamda kan geldi. hapıma devam ediyorum inanıyorum ki hormonlarım düzelicek ve pkodan kurtulacam, rejimede devam ediyorum daha vereceğim 5 kilo daha var :)

bu arada ben 3 yıldır bebek istiyorum, tedavilerin hiç biri sonuç vermedi, bide böyle deneyim dedim...

kızlar bende yaklaşık 1 aydır hayıt tohumun hapını kullanıyorum. hem rejime balşladım, çünkü farkettim ki 60 kiloyu geçtiğim zaman adetlerim düzensizleşiyor. örnek : aralıkda tatile gittik eşimle 63 kilo olmuşum ve adetim 21de geleceğine 31de geldi, hormonlarım alt üst olmuştu yine. hayıt hapına ve rejime başladım. bugün tartıldım 57 kilo olmuşum, yani 6 kilo vermişim ve adetim 27de geldi bu ay bide normal kıvamda kan geldi. hapıma devam ediyorum inanıyorum ki hormonlarım düzelicek ve pkodan kurtulacam, rejimede devam ediyorum daha vereceğim 5 kilo daha var :)

bu arada ben 3 yıldır bebek istiyorum, tedavilerin hiç biri sonuç vermedi, bide böyle deneyim dedim...

valla o kadar çok hap kullandım ki..artık hap görmek istemiyorum..ben doğal olsun diye aktardan tohumunu aldım taze demleyip içiyorum..inşallah benim de adetlerim düzene girer..3 yıl da uzun bir süreç aslında .herhangi bir tedavi görmedin mi canım?

valla o kadar çok hap kullandım ki..artık hap görmek istemiyorum..ben doğal olsun diye aktardan tohumunu aldım taze demleyip içiyorum..inşallah benim de adetlerim düzene girer..3 yıl da uzun bir süreç aslında .herhangi bir tedavi görmedin mi canım?

denemez olurmuyum canım. klomen gonal f pregnyl şekerhapı...olmadı hiç biri tutmadı.ben tohumunu almıştım önce ama o çok acı geliyordu bana çok zor içiyordum, annemde bana almanyadan haplarını getirdi, tamamen bitkisel. akşamları bi tane içiyorum. kiloda veriyorum yavaş yavaş...umarım bende tez zamanda bebeğime kavuşurum

denemez olurmuyum canım. klomen gonal f pregnyl şekerhapı...olmadı hiç biri tutmadı.ben tohumunu almıştım önce ama o çok acı geliyordu bana çok zor içiyordum, annemde bana almanyadan haplarını getirdi, tamamen bitkisel. akşamları bi tane içiyorum. kiloda veriyorum yavaş yavaş...umarım bende tez zamanda bebeğime kavuşurum

anladım canım..inşallah hayırlısıyla Rabbim tez zamanda bebişlerimizi gönderir..ben bugüne kadar adaçayı bile içmemiş biriydim. hiçbir şekilde bitkileri içemiyordum,içemem diyordum..ama çok şükür Rabbime bu bana çok acı gelmiyor demek ki neymiş?? anne olabilmek adına herşeye katlanılıyormuş..:34:

bende kullandım hayıt tohumunu halada adetliyken içiyorum benimde lh yüksekti 6 ay önceki testlerimde 19 du lh 14.4 de düştü hala tık yok gerçi en son rahim filmi kaldı bakalım onda ne çıkacak
Hayıt gerçekte işe yarıyor şimdiden hayırlı olsun herkese inş.

işe yaradığına sevindim canım.inşallah en kısa zamanda hamile kalmana da vesile olur hayıt..Rabbim cümlemize hayırlısını nasip etsin..sadece lh mı yüksekti senin? yani diğer hormonların normalmiydi?

evet canım sadece LH yüksek benim ki hala yüksek sanırım internetteki araştrmalarıma göre.bu pazartesi prolaktin testi olcam bakalım sanırım bu ay yumurtlamadım adetin 14.günü gittim 8.2 mm di yumurtalar :( geçen ayda çok büyümüştü :) bi ayarı yok sanırım benim yumurtaların..

evet canım sadece LH yüksek benim ki hala yüksek sanırım internetteki araştrmalarıma göre.bu pazartesi prolaktin testi olcam bakalım sanırım bu ay yumurtlamadım adetin 14.günü gittim 8.2 mm di yumurtalar :( geçen ayda çok büyümüştü :) bi ayarı yok sanırım benim yumurtaların..

yumurta takibinde misin şu an? aşılama falan mı yapılacak canım?

bende hayıt suyu kullanıyorum.aktardan aldım hazır.bakalım sabırla bekliycez. Dayanmak çok zor

bende hayıt suyu kullanıyorum.aktardan aldım hazır.bakalım sabırla bekliycez. Dayanmak çok zor

selam kızlar ben de okudum ama denemedim hayıtı.. Bunun başlanması gereken bir dönem var mı?? Stediğin zaman başlanıyor mu?? Sürekli mi içilecek??

selam kızlar ben de okudum ama denemedim hayıtı.. Bunun başlanması gereken bir dönem var mı?? Stediğin zaman başlanıyor mu?? Sürekli mi içilecek??

istediğin zaman başlayabilirsin canım..ben hazırını değil de tohumunu demleyip taze taze içiyorum..daha çok etkisi olur belki diye..araştırdığım kadarıyla hormonların tam düzene girebilmesi için 3 ay aralıksız kullanmak gerekiyor..uzun bir süre ama denemeye değer..:34:

haklısın canım dayanmak zor gerçekten..hele de benim 6 yıl oldu..hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah..sen ne kadar süredr kullanıyorsun canım? etkisini görmeye başladın mı?

allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah... bende 3 ay dayanıcam, devam hayıta. 3 yıldır bekliyorum 3 ay mı bekleyemicem :)

yumurta takibinde misin şu an? aşılama falan mı yapılacak canım?
yok canm aşılama olmıcak şuan için ilaçla tedavi gerekirse çatlatma iğnesi bide ben rahim filmi yaptırcam bi o kaldı bakalım p.tesi de progesteron tahlilim var yazarım gelişmeleri :)

benim en başından geçirdiğim aşamaları yeni geçiyorsun demek..inşallah benim kadar uğraşmana gerek kalmadan bebişin gelir canım..ben de rahim filmi çektirmiştim çok şükür açıktı benim tüpler umarım senin de öyle olur. bu arada okulların tatil olmasından fırsat ben haftaya olamayacağım.ama olsun her türlü gelişmeyi yaz ben gelince okurum :79:

kızlar slm ben bugün prolaktin tetimi oldum 7.82 çıktı 5 in üstü anlamlı bizim için dedi doktor çatlama olmuş dedi netten araştırdım 10 üzeri anlamlı yazıyor bakalım ne olcak

Back
X