- 5 Şubat 2019
- 297
- 419
- 34
- Konu Sahibi predilettoo
Arkadaşlar merhaba;ben 13 yıldır Doğum kontrol ilaçları ile yaşıyordum çünkü adet olamıyordum.Sebebi ilk 5 yıl pko yumurtalık kisti,son yıllarda ise yumurtalık tembelliği dendi.Doktorlar ilacın bi zararı olmadığını söylüyorlardı,dönem dönem ilacı bırakıp kürler denedim(soğan kürü,cihan perçemi aslan pençesi) ama yine tık yok ve baş edemediğim tüylenmeyle sonuçlandı hepsi.
Geçen ay ilacı bıraktım ve hayıt tohumu içtm günde 2 defa(bazen günde 1,bi kaç gün hiç içmedim).Sonuuuuç tam gününde regl oldum hamd olsun tabi Allah’ın izniyle ama her derdin dermanı da doğada.
Bilgiler şaklamak için değil paylaşmak için dedim ve bir kişide belki faydalanır.lütfen araştırın ve deneyin.
Hayıt tohumu yumurtalıkları ve Rahmi temizleyip yeniliyormuş.bir çok kişi hamilede kalmış forumda da var konuları
Allah hepimize şifa versin
Geçen ay ilacı bıraktım ve hayıt tohumu içtm günde 2 defa(bazen günde 1,bi kaç gün hiç içmedim).Sonuuuuç tam gününde regl oldum hamd olsun tabi Allah’ın izniyle ama her derdin dermanı da doğada.
Bilgiler şaklamak için değil paylaşmak için dedim ve bir kişide belki faydalanır.lütfen araştırın ve deneyin.
Hayıt tohumu yumurtalıkları ve Rahmi temizleyip yeniliyormuş.bir çok kişi hamilede kalmış forumda da var konuları
Allah hepimize şifa versin