• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayit tohumu mu soan kr m?

hayit tohumu mu soğan kürü mü?

• hayit

OY: 0 0,0%
  • soğan kürü

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .
Aslında bende ikisi de pek fazla etki etmedi; ama soğan kürü daha etkili bence, en azından bi takım belirgin farklılıklar yaşanıyo, akıntı, karın ağrısı gibi; bunlar da inş iyiye işarettir:uhm:

canım soğan kürü ayrı hayıt tohumu yarı kür.zaten hayıtı sürekli yapabilirsin zararı yok.soğanda 10 gün yapılıyor.ben saraçoğlu hocaya da sordum onun bitki kürünü içiyorum hayıt ta içsem zararı varmı dedim hayır dedi.bence 2 side faydalı.hayıt tohumu hormonları düzenliyor.zamanla faydasını görüyorsun ben 3 aydır sürekli içiyorum.hiç te bırakmıcamsonra bitki kürüm bitince saraçoğlu soğan yapıcan dedi 10 gün ama ben hayıtada devam edicem sürekli.

inş. hormonlarım düzelecek.ben inanıyorum. şifa versin yarabbim

suan bn ikiside kullanımyom..ama hayıt otuu süper bnm fsh ım 15den 11 sonra 10 daha sonra 9 düştü..:içelim:

hayıt tonumunu bende ilk kez kullanıcam ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum kullananlar arkadaşlar nasıl kullanıcağım hakkında bana yardımcı olurmusunuz..

ya kızlar bende hayıt tohumu aldım dün akşam bi kaşık koyup demleyip içiyim dedim ama ne biçim kokusu vardı miğdem bulandı içemedim.Acaba yanlışmı aldım diye düşündüm.Sizdeki hayıtında tadi öylemi?

hayıt tohumunu kullanmadım ama soğan kürünü kullanmış biri olarak soğan kürünü tavsiye ederim. soğan kürünü kullandıktan sonra erken adet oldum sanırım rahmimi temizledi ve şimdi hamileyim:))))

ya kızlar bende hayıt tohumu aldım dün akşam bi kaşık koyup demleyip içiyim dedim ama ne biçim kokusu vardı miğdem bulandı içemedim.Acaba yanlışmı aldım diye düşündüm.Sizdeki hayıtında tadi öylemi?

ewet hayıtın tadı güzel değil ama biraz ılık içersen daha iyi oluyo sıcak içemiyorsun kokusundan

canım soğan kürü ayrı hayıt tohumu yarı kür.zaten hayıtı sürekli yapabilirsin zararı yok.soğanda 10 gün yapılıyor.ben saraçoğlu hocaya da sordum onun bitki kürünü içiyorum hayıt ta içsem zararı varmı dedim hayır dedi.bence 2 side faydalı.hayıt tohumu hormonları düzenliyor.zamanla faydasını görüyorsun ben 3 aydır sürekli içiyorum.hiç te bırakmıcamsonra bitki kürüm bitince saraçoğlu soğan yapıcan dedi 10 gün ama ben hayıtada devam edicem sürekli.

inş. hormonlarım düzelecek.ben inanıyorum. şifa versin yarabbim

semoş mrb, bişe sorucam..ben de soğan kürü içiyorum da 3.ayın 10 günlük kısmını yapıyorum şuan..bi faydasını göremedim henüz ama saraçoğluyla konuşmuşun sanırım..soğan kürüyle hayıt kürünü aynı anda kullanmanın bi sakıncası yok mu dedi sana? ikisi aynı anda kullanılabiliyo mu?

ADET SANCILARINDA : Adet sancıları kadın hormonlarındaki dengesizlikten dolayı oluşmaktadır. Hayıt bitkisi Östrojen/progesteron oranını dengeleyerek adet öncesi ve adet sırasındaki sancıları derhal önler.
Bu rahatsızlık için kullanımı ; Günde 1 tane olmak üzere 3-6 ay boyunca ara vermeden kullanılır.
facebook/novacellilac

mrb arkadaslar benım saclarım cok dokuluyor ve tuylenme problemım var dhea hormonum çok yuksek 10 gundur hayıt tohumunu kullanıyorum ben dogum kont hapını kullanmak ıstemedım arkdslar sorum sıze su ıstda bakırkoy endokrınolojıye gıttım ılgılenmedıler bıseyın yok deyıp yolladılar capa zaten endkrınolojıye almıyormus hasta bana ıstda devlette ıyı bır endokrınolojı doktoru varmı bıdıgınız vakıfgureba cerrahpasa ya da hasekı hangısı alıyor bılgısı olan varmı?? bır de testesteron hormonumda yuksek benım hayıt tohumu ıcın ostrojenı dusurur dıye bır yazı okudum o zaman daha cok sacım dokulmezmı cok korkuyorum cunku bazı sayfalarda sacı dokulenler varmıs oyle duydum nolur bılgısı olan varsa yardımcı olsun:(

iki kürü de araştırıp tavsiye edildiği kadar süreyle uyguldım ama hiç bir faydasını görmedim. prof dr Faruk Buyru böyle şeyleri tavsiye etmiyor. saç dökülmesiniz varsa mutlaka hormon düzenlenmesi gerekli, doğumkontrol haplarına karşı bizi hep korkuttular ama meğer bende polikistik over varmış ve keşke bırakmasaydım tedavisi o haplarmış, şimdiye kadar düzelmiş olurdum şimdi de çocuğum olurdu belki... :( iyi bir doktora gidin mutlaka, yoksa yanlış yönlendirebiliyor bazıları. o da çocuk isteyenler için vakit kaybı...

hayıt tohumunu kullanmadım ama soğan kürünü kullanmış biri olarak soğan kürünü tavsiye ederim. soğan kürünü kullandıktan sonra erken adet oldum sanırım rahmimi temizledi ve şimdi hamileyim:))))
Peki fsh degerin kacti normalmiydi

Arkadaşlar ben de bugün başladım soğan kürüne, hayıt tohumunu da içeceğim. Bakalım hayırlısı

geçen ay tüp bebek yaptım tutmadı. Prof. Dr. Aygül Demirol'e. Aslında yüzde 50 şans verdi ama kısmet. dört yumurtam oldu. ikisini transfer ettiler. u süreçte folik asit balık yağı mağnezyum gibi takviyelerde almıştım.

transferden sonra uçakla seyahat ettim. Günlük hayatıma da devam ettim. Yani sürekli yatmadım. dr. bana günlük yaşantına devam edebilirsin dedi. ben de öyle yaptım. bazan keşek hep yatsamıy dım diye de düşünüyorum

hayıt tohumu konusunda tıbbın desteklediği alternatif tedavi diye okudum. diğer adı vitex miş
konuyla ilgili eczacı.... açıklama yapıyordu bir kanalda
saraçoğlu hoca da tavsiye edşyor
denemk lazım

Back