- 22 Kasım 2023
- 1.118
- 555
- 43
- 30
- Konu Sahibi Reed Flowers
O yüzden test aldim zaten kacirmiyim diye :)kesinlikle gördüğün an bırak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yüzden test aldim zaten kacirmiyim diye :)kesinlikle gördüğün an bırak
Bi dene bakalım belki sana faydası olurAnladim canim bende 1 ay denemek.istedim bakalim ne sonuclar alacagim
Bilmiyorum ama temizleyebilir her bitkinin bir şifası vardır fazlası da zarardır dikkat etmek lazımKullananlar cok memnun evet rahimi temizliyormuş acaba iltihab veya enfeksiyon varsa onu da gecirir mi
Evet canım okudugum herkes yumurtlama gorunce birak yazmış bende öyle yapacagimBilmiyorum ama temizleyebilir her bitkinin bir şifası vardır fazlası da zarardır dikkat etmek lazım
Korkacak hicbirsey yok , çok rahatlatıcıhacamat bana da önerildi ama ben hacamattan korkuyorum
Evet Herkes öyle diyor ama ben korkuyorum annem de yaptı eşim de yaptı çok üzülmüştüm görünce günlerce ağladımKorkacak hicbirsey yok , çok rahatlatıcı![]()
Bir de bayıl istersen ferihaE
Evet Herkes öyle diyor ama ben korkuyorum annem de yaptı eşim de yaptı çok üzülmüştüm görünce günlerce ağladım
Merhaba bende hEvet canım okudugum herkes yumurtlama gorunce birak yazmış bende öyle yapacagim
Selamin aleyküm arkadaşlar hayit otunu demleyip içen ve etkisini gören oldu mu beni bilgilendirir misiniz ?
Merhaba bende Hayıt otu testere dişli aslan pençesi ve Meryem ana eli otu aldım aktar bana üçünü karıştırıp içebilirsin dedi ama nasıl olur bilemedim ayrı ayrı mı daha iyi olur yoksa dediği gibi mi iyi olur bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirimBilmiyorum ama temizleyebilir her bitkinin bir şifası vardır fazlası da zarardır dikkat etmek lazım
bence aktarcı ne dediyse onu yap dişli aslan pençesi ben de mi yapsam çok duydum çünkü hazır regl bitmişken yapayım diyorum daMerhaba bende h
Merhaba bende Hayıt otu testere dişli aslan pençesi ve Meryem ana eli otu aldım aktar bana üçünü karıştırıp içebilirsin dedi ama nasıl olur bilemedim ayrı ayrı mı daha iyi olur yoksa dediği gibi mi iyi olur bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim
Benim bugün birinci günüm bitince mi içiliyo birde Meryem ana eli otu bir gün beklemesi gerekiyo diye gördüm açılması için nasıl olucak o şekildebence aktarcı ne dediyse onu yap dişli aslan pençesi ben de mi yapsam çok duydum çünkü hazır regl bitmişken yapayım diyorum da
adetin başladığında 2 gün başla yumurtlama görünce bırakBenim bugün birinci günüm bitince mi içiliyo birde Meryem ana eli otu bir gün beklemesi gerekiyo diye gördüm açılması için nasıl olucak o şekilde
inşallah işe yarar etkisini görürümadetin başladığında 2 gün başla yumurtlama görünce bırak
inşallah rahim kanalları temizliyor demişti aktarcı abla ben akşam tüketiyoruminşallah işe yarar etkisini görürüm
Bende okuyorum yumurtaliklari guclendiriyormuş adet oldum basladim ovulasyon testi de kullanacağım yumurtlama gorunce bırakın diyolar bakalim insallah faydasini görürsem yazar
Kapsul nasilBen üç aydır kapsül şeklinde kullanıyorum, Prolaktin değerimi 31’den 15’e düşürdü.