- 25 Ağustos 2019
- 60.342
- 110.021
- 30
-
- Konu Sahibi Mutsuzyardimister
Anladimmm bende kist yapar diye korkudan icemiyorymMerhaba bunları yaptığım ay rahimde çok iyiydi yumurta da çok iyi gelişti ama yine de gebe kalamadım. Bu ay da şuan tekrar son kez deniyoruz iğne ile bu da olmazsa bi daha ki ay tüp bebek
Blanco merhaba ben bu ay hayit otu çayı içtim düzenli olarak adetim 1 gun gecikti acaba gecikme yapıyor mu ?mide bulantısı da var bugünTeşekkür ederim.
Merhaba hayit otu ben de kullandım ve 1 gun gecikmem var ayrıca mide bulantısı var bugün .1 haftadır da tam tarif edemiyorum ama sanırım metalik tat var ağzımda resmen ağzımın tadı bozuldu diyebilirim ama bugün iyiyim .bunlar hep bi acaba mi dedirtiyor işteBen adet bitiminden yumurtlama günüme kadar kullandım.
Sabah aç karnına hayıt
Gece yatmadan aslanpençesi ve civanperçemi ekstratlarını içtim.
O ay hamile kaldım. Vesile oldu da diyebiliriz.
Ben kullandığım ay hamile kaldım canım. Çok düzenli de kullanmamıştım halbuki. Bence hemen test yap.Blanco merhaba ben bu ay hayit otu çayı içtim düzenli olarak adetim 1 gun gecikti acaba gecikme yapıyor mu ?mide bulantısı da var bugün
Ben de ilk defa kullandığım için bilemiyorum işte ...test için yarını bekleyeyim veya öbür gün artık test bulmam zor şimdi malesef ...bugün ağzım da çok acı bir tat var o da ilk defa oluyorBen kullandığım ay hamile kaldım canım. Çok düzenli de kullanmamıştım halbuki. Bence hemen test yap.
Ben de ilk defa kullanmıştım. İnşallah hamilesindir.Ben de ilk defa kullandığım için bilemiyorum işte ...test için yarını bekleyeyim veya öbür gün artık test bulmam zor şimdi malesef ...bugün ağzım da çok acı bir tat var o da ilk defa oluyor
Bakalım inşallah eşim aradı taradı eczane bulamadı bugün nasıl bir sehirse burası artıkBen de ilk defa kullanmıştım. İnşallah hamilesindir.
Testini yapınca bize de yazarsın. İnşallah umdugun gibi çıkar.Bakalım inşallah eşim aradı taradı eczane bulamadı bugün nasıl bir sehirse burası artıkbeklemedeyim yani
Yazarım inşallah .bugün de bulantı var ama hafif .kirpiklerim açıp kapatırken arada birbirine yapisiyor gibi oluyorTestini yapınca bize de yazarsın. İnşallah umdugun gibi çıkar.
HamileyimTestini yapınca bize de yazarsın. İnşallah umdugun gibi çıkar.
gözünüz aydın olsun sağlıcakla alın kucağınıza. nasıl kullandınız acabaHamileyimçok şükür bin şükür ...vay be hayit otu
Hayırlı olsun canımHamileyimçok şükür bin şükür ...vay be hayit otu
Blanco merhaba ben bu ay hayit otu çayı içtim düzenli olarak adetim 1 gun gecikti acaba gecikme yapıyor mu ?mide bulantısı da var bugün
Ne zamandır çocuğunuz olmuyordur acaba tedavi oldunuz mu hiç bende bu ay içiyorum hayıt kaç gün içtiniz acabaBakalım inşallah eşim aradı taradı eczane bulamadı bugün nasıl bir sehirse burası artıkbeklemedeyim yani
bende içiyorum yarın 1 hafta olucak siz nasıl içiyorsunuzNe zamandır çocuğunuz olmuyordur acaba tedavi oldunuz mu hiç bende bu ay içiyorum hayıt kaç gün içtiniz acaba
Havanda ezip kaynayan suya atıyorum sizbende içiyorum yarın 1 hafta olucak siz nasıl içiyorsunuz
Bende eziyorum 1 bardak kaynamış suya 1 çay kaşığı kayup 5 10 dk demlendirip öyle içiyorumHavanda ezip kaynayan suya atıyorum siz
Ben ezmeden direk 1 tatlı kaşığı kaynar 1 şu bardağı suya koyup kapak kapatıp 10 dk demelemeyw bırakıp sonra içiyorum .tadı zorlamasin diye tek seferde kafama diktim hep yani ılık sıcak arasıHavanda ezip kaynayan suya atıyorum siz
Havanda ezip kaynayan suya atıyorum siz
Hayit otu kullanmanın amacı tüm hormonlari dengelemek diye okumuştum. Yani hangi hormon yüksekse dengeye getiriyor veya düşükse ...Hayıt otu prolaktini yukseltiyor mu arkadaşlar bilginiz var mi?