Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarr acil bişey sorucammm Annem hayıt tohumu almak için aktara gitmiş adam ' Hayt otu ' vermiş altındada ' Gümüş otu ' yazıyo sizce bu başka bişeymii??
aldığınız aktara tekrar sorun.o daha sağlıklı olur bence. internette baktım biraz ama hayıt diye de geçiyor ayid diye de hatta başka isimleri de var.
Tamam canım sordum hayıt tohumuymuş.. İçiyorum 2 gündür ama içine şekerde koyuyorum. Annemde dedi belki şeker koyarsan faydası olmaz dedi. Kafam karıştı fikrinize ihtiyacım vaaarr
Yok canım niye kötü etkilesin hormonları düzenliyo sadece. Göğüs içinmi kullanıcaktın?
kızlar ben 2 aydır adet olamıyodum hayıtı internetten duydum..ve kullandım..göğüs büyüttüğünü bilmiyodum..ilk etrafımdakiler fark etti..sonra da ben ham adetim düzene girdi hem göğüslerim büyüdü kızlar
nasıl kullandın ben tohumunu öğüttüm günde bi çay kaşığı suyla yutuyorum doğrumu ? yoksa başka bişekildem,i
1 bardak suya yarım tatlı kasıgı hayıtı koyup demliyosun..ben etkisini görmedim 2 haftadır kullanıyorum
bende baydır kullanıyorm bir ay oldu sanırım ben demledim suyla yutuorm ama onudadenicem
nasıl kullandın ben tohumunu öğüttüm günde bi çay kaşığı suyla yutuyorum doğrumu ? yoksa başka bişekildem,i
canım ben nerdeyse 2 aydır kullanıyorum ve 1 hafta falan oluyo etkisini hissedeli..bu bitki yavaş yavaş etkisini gösteriyomuşkullanımı da şöyle,cezvede suyu kaynatıyorum su kaynayınca altını kısıyorum ve içine bir bucuk çay kaşığı hayıt tohumunu atıyorum 2 taşım kaynatıyorum ve altını kapatıyorum..cezvenin ağzını çay tabağıyla kapatıp ılınmaya bırakıyorum sonra süzüp içiyorum