Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben bişey daha sorucam bu hayıt tohumu nasıl kullanılıyo :44: Kusura bakmayın hiç bi bilgim yok bu konuda içiliyomu? Napılıyo =)
bir bardak sıcak suda 10dk demleyip süzüyosun daha sonra ılık içiyosun
Ya ben bişey daha sorucam bu hayıt tohumu nasıl kullanılıyo :44: Kusura bakmayın hiç bi bilgim yok bu konuda içiliyomu? Napılıyo =)
Hımm anladım canım günde 1 kez içsem işe yarar heralde?
bir bardak kaynatılmış suya bi yemek kaşığından biraz daha az hayıt tohumu koyup 1-2 dk. bekliyoruz. Sonra da bi güzel içiyoruz
"bi güzel" dediğime bakmayın kızlar yaa, şevkinizi kırmak gibi olmasın ama çoookk iğrenç bi tadı var, nasıl içiyorum bi görseniz
tadı pek güzel diiL o yüzden sen bilirsin canım ben aksamları 1 b. içiyodum sadece
Of neyse zorlada olsa içicem artık. Sen niye içiyodun canım..
ayy hadi yaa =) Sen ne için içiyosun canım? Göğüs büyütmek için mi yoksa adet düzensizliği içinmi?
tüylnmeyi azaltıyormus diye ve gerçektn i$e yaradı
ben adet sancıları ve gerginliğini azaltmak için içmeye başladım canım ama göğüsleri de dolgunlaştırsa fena olmaz hani
günde 2 kez sabah-akşam içmek gerekiyormuş ama ben 1 bardağı zor içiyorum...
Kızlar bende kullanmak istiyorum hem göğüs için hemde hastalanamıyorum bu hayıt tohumu adeti düzene sokuyomus sanırım.. Bu konuda bilgisi olan varmı?
arkadaslar bu hatıt tohumu zayıflatıyormu oyle duydm ve sankı ıctıgımden beri sankı zayıfladım
ben öyle bişey duymadım , sanmıyorumda
bende kullanıyorum arkadaşlar 20 gündür 1 çay kaşığı suyla içiorm doğru yapıorm dimi yani kullanımı böylemi
benim artı testestteronm yüksek göğüslerimde küçük bundanmı yapısal mı bilmiyorm ama bi değişiklik yok
saol tatlm inş oyle bi etkisi yoktur