Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnde 5 gundur kullanıyorum bısey oldugu yokk
hayıt tohumu saç dökülmesine yol açıyor kızlar haberiniz olsun
bnde sac dokulmesı olmadı ama işe de yaramadı offf gogus buyutcu hap ya da krem kullanmak ıstemıyorum aslında kızlar ama bılemıyorum yaa napıcam
ama kremler daha etkili oluyo sanırım
bu hayıtın tadı iğrenç ya
yaza kadar büyüse bariii
Ben iki aydır içiyorum. Göğüs mü büyütüyormuş.amannııın....
Kızlar bende kullanmak istiyorum hem göğüs için hemde hastalanamıyorum bu hayıt tohumu adeti düzene sokuyomus sanırım.. Bu konuda bilgisi olan varmı?
ben bir de hayıtın tüylenmeyi biraz azalttıgını biliyorum bende öyle oldu, ama aDetin düzensiz ise doktora basvur yinede belki baskalarında düzene koyuyordur sende olmayabilir yapıdan yapıya degisen bisey
Ya cok tuhaf bi durum ben hiç olmuyorum.. Ne zaman doktora gidip doğum kontrol hapı kullanıyorum o zaman oluyorum anca.. Bi kere hiç gidmedim doktora dedim kullanmıcam hap falan kendiliğinden olcak dedim 5 ay sonra oldum.. Bide doğum kontrol hapına bünye alışınca ilerde çocuk sorunu yaşanabiliniyomuş korktuğumdan doktora gitmek istemiyorumda napıcam bilmiyorum ..
bazen düzensiz kilo alıp vermektende olabiliyor bu düzensizlik, doktora o haptan kullanmak istemedigini baska tedavi istedigini söylemedin mi