Merhaba nerden alıyorsunuz acaba çayını mi iciyorsunuz yoksa macun mu bilgi verirmisiniz ? Ilk kiziniza ne kadar bi surede hamile kalmıştınız acaba ? Bir de değerleriniz nasıldı ? Kusura bakmayın çok soru sordum ama bilgilenmeye çalışıyorum araştırabildiydim kadar araştırıyorum fsh ve lh değerlerim çok çok yüksek yaşım 31 ve 8 aydır gebelik olmadi en son 25 temmuzda adet oldum hala gelen giden yok değerlerime göre erken menapoz deniliyorMrb aramizda hayit otu kulanan varmı ben uc gündür başladım kızıma hayit otu ile hamile kalmıştım belki bu sefer de olur
Nasıl bi kıstınız var acaba ? Benim fsh ve lh yuksek cikti. Hemorajik kistim olduğunu öğrendim doktor 1-2 aya gider dedi. Ilacsiz adet oldum ben onunla beraber kistin yok olduğunu düşünüyorum. Değerlerimi düşürmek için bu ay hayıt macunu aldım. Çayı mi sürekli uygulayamam diye ben de buradan alan bi kaç kişinin hamile olduğunu görünce internetten sipariş verdim aldım faydası olur mu bilmiyorum. Şu an da kavanozun yarisina geldim 3 ay kullanmayı düşünüyorum 3 ayda faydasını göremezsem başka yöntemler denemeyi düşünüyorum. Her sabah aç karnima yumurtlama gunune kadar 1 tatli kasigi hayit macunu 1 cay kasigi propolis macunu icmemi söylediler. 14 gün sonra iletişime geçelim demişti aldığım yer ama 15 gün oldu kullanali hala yumurtlama vs göremedim o yüzden iletişime geçmedim zaten değerlerim yüksek olduğu için adet düzensizliğim vardı en son 30 eylülde adet oldum. Ilk defa bu ay ovulasyon denemek istedim. Doktor bana tüp bebek dedi ama yaptırmak istemedik doğal yöntemleri bi denemek istedim bilmiyorum faydası oldu mu olmadi mi hiç anlayamadım bende merakla bekliyorum.Merhaba, kizlar bende 3 yıldır evliyim ama olmuyor her ay 1 yumurtam çatlamiyor ve kistlesiyor. Bu yüzden sürekli tedavi erteleniyor hayıt nasıl kullanılır ne zaman baslanir. Ne zaman birakilir
Sonucunuz ne oldu işe yaradı mı hayıt macunu bende başlayacağım kullanmaya inşallah işe yaramıştırGelişmeler yazacam buraya
Merhaba siz ne icin kullanicaksiniz acaba ? Bende 15 gündür kullanıyorum hayıt macunu insallah ise yarar hepimize şifa olurSonucunuz ne oldu işe yaradı mı hayıt macunu bende başlayacağım kullanmaya inşallah işe yaramıştır
Hamilelik istiyoruz 2 senedir 1 kaybımız oldu onun için sipariş vermiştim dün hsg çekildim ameliyat olmam gerekiyormuşMerhaba siz ne icin kullanicaksiniz acaba ? Bende 15 gündür kullanıyorum hayıt macunu insallah ise yarar hepimize şifa olur
Çok geçmiş olsun umarım hayırlı haberler alırsınız. Siz nerden sipariş ettiniz acaba ? Bende 15 gün oldu macun kullanali değerlerimin düşmesi ve gebelik için istiyorum umarım olurHamilelik istiyoruz 2 senedir 1 kaybımız oldu onun için sipariş vermiştim dün hsg çekildim ameliyat olmam gerekiyormuş
Trendyolda nihalin bahçesinden aldım henüz gelmedi siz nerden aldınızÇok geçmiş olsun umarım hayırlı haberler alırsınız. Siz nerden sipariş ettiniz acaba ? Bende 15 gün oldu macun kullanali değerlerimin düşmesi ve gebelik için istiyorum umarım olur
Bende bursa narlıdere organik sayfasından aldım 15 gündür kullanıyorum ama sanırım yumurtlama olmadi. Elimdekiler bitene kadar kullanacağımTrendyolda nihalin bahçesinden aldım henüz gelmedi siz nerden aldınız
Bende bursa narlıdere organik sayfasından aldım 15 gündür kullanıyorum ama sanırım yumurtlama olmadi. Elimdekiler bitene kadar kullanacağım
Saol cnm tesekkur ederim insallah sende faydasını görürsünİnşallah işe yarar canım Allah yardımcın olsun
Meselede bu hiçbir sorun yok. Sadece gelişen yumurta çatlamiyor buda yeni çıktı 35. Yaşımı geçtim oldu. Sanki öyle bekliyormuş 35 olayım diyeNasıl bi kıstınız var acaba ? Benim fsh ve lh yuksek cikti. Hemorajik kistim olduğunu öğrendim doktor 1-2 aya gider dedi. Ilacsiz adet oldum ben onunla beraber kistin yok olduğunu düşünüyorum. Değerlerimi düşürmek için bu ay hayıt macunu aldım. Çayı mi sürekli uygulayamam diye ben de buradan alan bi kaç kişinin hamile olduğunu görünce internetten sipariş verdim aldım faydası olur mu bilmiyorum. Şu an da kavanozun yarisina geldim 3 ay kullanmayı düşünüyorum 3 ayda faydasını göremezsem başka yöntemler denemeyi düşünüyorum. Her sabah aç karnima yumurtlama gunune kadar 1 tatli kasigi hayit macunu 1 cay kasigi propolis macunu icmemi söylediler. 14 gün sonra iletişime geçelim demişti aldığım yer ama 15 gün oldu kullanali hala yumurtlama vs göremedim o yüzden iletişime geçmedim zaten değerlerim yüksek olduğu için adet düzensizliğim vardı en son 30 eylülde adet oldum. Ilk defa bu ay ovulasyon denemek istedim. Doktor bana tüp bebek dedi ama yaptırmak istemedik doğal yöntemleri bi denemek istedim bilmiyorum faydası oldu mu olmadi mi hiç anlayamadım bende merakla bekliyorum.
Ay insallah en tez vakitte hayırlı haberler alırsınız. Çok stresli bi süreç her ay beklemekten insan yoruluyor ama pes etmek yok. Inşallah bir gün bizlerede nasip olur. Sanırım benimde yumurtam çatlamıyor ve ondan dolayı hemorajik kist oluştu ne yapcaz bilmiyorum. Bu ayda ovulasyon testi yaptim ama sanirim yumurtam oluşmadı veya catlamadi tam anlayamadım. Allah yardımcımız olsun insallahMeselede bu hiçbir sorun yok. Sadece gelişen yumurta çatlamiyor buda yeni çıktı 35. Yaşımı geçtim oldu. Sanki öyle bekliyormuş 35 olayım diyebu arada bugün doktora gittim. O catlamazsa catlamasin biz tedavimizi yapalım artık dedi. Aşılama ilaçlarımı aldım geldim kullanmaya da başladım. Bende bir sorun yok eşimin sperm hareketliliğin de sorun var. O yüzden tedavi ile çocuk sahibi olmaya çalışacağız. Bakalım böyle başladık ne olacak.
İnşallah ben artık hissediyorum çatladı çatlamadı. Allah hepimize nasip etsin inşallah. Sizde ümitsizliğe kapılmayın. Ben 2 yıldır gidip geliyorum daha ilk kez aşılama olacak. Süreç uzun.Ay insallah en tez vakitte hayırlı haberler alırsınız. Çok stresli bi süreç her ay beklemekten insan yoruluyor ama pes etmek yok. Inşallah bir gün bizlerede nasip olur. Sanırım benimde yumurtam çatlamıyor ve ondan dolayı hemorajik kist oluştu ne yapcaz bilmiyorum. Bu ayda ovulasyon testi yaptim ama sanirim yumurtam oluşmadı veya catlamadi tam anlayamadım. Allah yardımcımız olsun insallah