Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl bisey çatlama dönemi hormonda prolaktin az bisey yüksek çıktı doktor adet gününde gel dedi ama adet olmadigim için gitmedim
Ayy benimde öyle yanlış hatırlamıyorsam yani normalden 4 sayı fazlaydı galibaÇatlama dönemi işte sperm gelirse hamile kalıyoruz ya o dönem pkolu olduğum için tam kestiremiyorum ben zaman ovülasyon diye :) prolaktin kaç çıktı yüksek dediniz? Benim 31 :)
Ayy benimde öyle yanlış hatırlamıyorsam yani normalden 4 sayı fazlaydı galiba
canım ben de hayıt tohumu sayesinde çikolata kisti den kurtuldum. balla karıştırıp yedim sabah akşam ve gece uyanıp yedim. kistinMerhabalar.. uzun suredir burayi disaridan takip etmekteydim. 7 aydir hamile kalmak icin ugrasiyorum yine burada forumlarda gezerken hayit tohumunu duydum. Cok umutlanip umudumun bosa ciktigi bir zaman aman ne olacak deneyeyim dedim aldim. Reglimin bitiminden ikibaren 15 gune kadar sabah aksam 15. Gunden sonra iki gune bir sadece aksam kullandim reglime son 7 gun kala biraktim ve bugun hamile oldugumu ogrendim. Hepsi 30 gun icinde gerceklesti. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Simdi iki ayin dolup kalp atisini duymayi bekleyecegim. Test yapmadan dua etmistim pozitif cikarsa ahdim olsun bende uye olup bunu tum isteyenlere anlatacagim diye brlkide birinizin duasi burdadir. Dualarinizi esirgemeyin.
15 gün adetim gecikti canım ama hiç bi belirti saptamadım sadece göğüslerim sızlıyor biraz. idrar testi yaptm negatif çıktı biraz daha bekledikten sonra kan testi yaptrcam hayırlısı artıkHamilelik denemeleri nasıl gidiyor
İnşallah gebesindir canım15 gün adetim gecikti canım ama hiç bi belirti saptamadım sadece göğüslerim sızlıyor biraz. idrar testi yaptm negatif çıktı biraz daha bekledikten sonra kan testi yaptrcam hayırlısı artık
Amin canım inşallah ❣ peki sende var mı bi durum ?İnşallah gebesindir canım❤
Amin canım inşallah ❣ peki sende var mı bi durum ?
Ben iki ay önce evlendim ilk ay normal denedik olmadı sonra ben araştırdım hayıt falanı öyle deneyeceğiz bir de bu ay bakalım sahabe yolun başındayız ama polikistik overim her iki yumurtalığımda da var ama çok az görünümde dedi küçükler dedi. Prolaktin hariç diğer tüm hormonlarım güzel :)
[/QUOTE
Allah gönlüne göre versin canım inşallah ❤
Denersen lutfrn paylas bizimledeKızlar hayıt otu nasıl kullanılıyor ve hamile kalma şansı ne kadar acaba bir zararı var mı? 6 aydır bebek sahibi olmak istiyoruz ama olmuyor doktora gittim sadece prolaktin hormonum yüksek çıktı sizce kullanmalimiyim bu otu?
Merhaba hapını nerden alıyorsunuz acaba?merhaba ben de hormonal sivilceler icin yaklasik bir yildirdir hayit tohumu hapi kullaniyorum. cok ise yaradigi soylenemez sivilceler icin ama adetimi duzenlemisti. hatta bittigi ay duzensizlesmisti tekrar aldim. gecen ay iki gun de bir calistik. ovulasyonu da yakaladim aslinda ama hamile kalamadim. sizin mesajiniz umitlendirdi beni
ben yurtdisindan aliyorum turkiyede eczanelerde aktarlarda vardirMerhaba hapını nerden alıyorsunuz acaba?
Teşekkür ederim buldum kullanmaya başladım bile inşaallah faydasını görürümben yurtdisindan aliyorum turkiyede eczanelerde aktarlarda vardir
cok sevindim sifa olsun bebis olsunTeşekkür ederim buldum kullanmaya başladım bile inşaallah faydasını görürüm
Amiiin inşaallahcok sevindim sifa olsun bebis olsun
Allahim kavustursun bende cok dua etmistim olursa yazicam birinin daha fuasi olur diye cok mutlu oldumMerhabalar hayırlı kandiller 5 ay önce burda okudum ve hamile kaldım 3 aylık hamileyim. Allah o mesajı yazandan razı olsunn.pendikte yanıklar aktar var orda 2 aylık bitkisel tedavi ile hamile kaldım burda okumuştum yorumu.2 aşılama 1 tüp bebekten negatif sonuç aldım polikistik over var bende eşimde de varikosel morfoloji bozukluğu var.inşallah okuyup deneyen olur da dua alırım