Gebeliğe Hazırlık Hayıt tohumu ile hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar,nasıl kullandınız acaba?yani otunu cay mi yaptınız?yoksa suyunu ictiniz?günde ne kadar ictiniz acaba?
Merhaba adetinizin son günü başlayın sabah akşam 1 su bardağı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı hayit tohumu katın yumurtlama tarihinden 1 gün önce bırakın inşallah sizde faydasını görürsünüz

İnşaallah.fakat sizde bir sorun varmiydi yoksa bir sorununuz olmadığı haldemi gebelik olmuyordu.bende malesef cikolata kisti ve enfeksiyon var

İnşaallah.fakat sizde bir sorun varmiydi yoksa bir sorununuz olmadığı haldemi gebelik olmuyordu.bende malesef cikolata kisti ve enfeksiyon var
Her hangibi bir proplemim yoktu ilk bebegimi 10 hafta da kalp atışı durduğu için kaybettim bi sürü testler yaptirdim Mr rahim filmi çektirdim gittigim doktorların hiçbiri fark etmedi bu gebeligimde sonlandı 13 haftaya girdiğimizde rahim de perde oldugu fark edildi gebeliği geciktiren de gebeliğin ilerlememesinin de sebebi perde olduğunu söyledi doktor

Kist için ameliyat ama geçer diyemem tekaralayabilir dedi araştırdım ameliyat olanların çoğunda tekrarlamış bende sülük ve hacamat tedavisi oluyorum inşallah şifa olur

Merhaba, Tohumu ezerek mi kullanıyorsunuz ezmeden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…