- 18 Kasım 2019
- 5.231
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.948
- 173
- Konu Sahibi kizinbiri9
-
Hamile kalan çok canım ama ödem arttırdığını hiç bilmiyordumMerhaba ben kilo vermeye çalışıyorum doktorum beş kilo vermelisin dedi gebelik için bir diyetisyene yönlendirdi oda bana hayıt tohumu önerdi hem ödem attırıyor hem gebelik için faydalı dedi kullanan var mı
Benim de bilgim yoktu araştırdım biraz yağ yakımına kabızlığa iyi geliyormuş..Hamile kalan çok canım ama ödem arttırdığını hiç bilmiyordum
Anladım canım acaba çok mu içtin bitki çayları macun üzüm suyu falan karışmış biraz ondan olabilir mi acaba. Soğan suyu da kiminin prolaktini yükseltmiş ama ben yaptığım ay gebe kalmıştım kişiye göre değişiyor sanırım teşekkür ederim cevap içinCanım merhaba, uzun zaman sonra görüyorum seni, sevindim ☺ Ben hayıt kullandım, kür şeklinde. Üzüm suyu, macun ve bitki çayı ile birlikte ve benim bütün değerlerim alt üst oldu. Prolaktinim ve tsh yükseldi saçma bir şekilde. Kullanmayı bıraktım çok şükür birkaç ay sonra normale düştü.
Ben kullandım ve şu an hamileyim çok şükür hayit ile hamile kalan cok kisi varHamile kalan çok canım ama ödem arttırdığını hiç bilmiyordum
Siz soylediginize göre hayit ile birlikte bayağı bir bitki karıştırıp kullanmissiniz hangi bitki kürü kullanırsanız kullanın tek bir bitki ile devam edin yoksa yan etkisi çok fazla oluyorCanım merhaba, uzun zaman sonra görüyorum seni, sevindim ☺ Ben hayıt kullandım, kür şeklinde. Üzüm suyu, macun ve bitki çayı ile birlikte ve benim bütün değerlerim alt üst oldu. Prolaktinim ve tsh yükseldi saçma bir şekilde. Kullanmayı bıraktım çok şükür birkaç ay sonra normale düştü.
bende kullandım ama adetle başlayıp yumurtlama görünce bırakoyordum sizde mi öyle yaptınızBen kullandım ve şu an hamileyim çok şükür hayit ile hamile kalan cok kisi var
Adetin 3 günü başlıyorum yumurtlama günün den 1 gün önce bırakıyordum 1 tatlı kaşığı kaynamış suda demleyip içiyordum 1 su bardağı hem sabah hem akşambende kullandım ama adetle başlayıp yumurtlama görünce bırakoyordum sizde mi öyle yaptınız
Nasıl kullandınız acaba günde nekadar ne miktarlarda Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen kullandım ve şu an hamileyim çok şükür hayit ile hamile kalan cok kisi var
Amin inşallah canım rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin sizede inşallah adetiniz kaç gün sürüyorsa son günü başlayın yumurtlama tarihinden 1 gün önce bırakın 1 tatlı kaşığı kaynamış suda 1 su bardağı ama 5, 10 dk demlendikten sonra sabah ve akşam için her seferinde taze yapın inşallah sizde faydasını görürsünüzNasıl kullandınız acaba günde nekadar ne miktarlarda Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim canımAmin inşallah canım rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin sizede inşallah adetiniz kaç gün sürüyorsa son günü başlayın yumurtlama tarihinden 1 gün önce bırakın 1 tatlı kaşığı kaynamış suda 1 su bardağı ama 5, 10 dk demlendikten sonra sabah ve akşam için her seferinde taze yapın inşallah sizde faydasını görürsünüz
Anladım canım acaba çok mu içtin bitki çayları macun üzüm suyu falan karışmış biraz ondan olabilir mi acaba. Soğan suyu da kiminin prolaktini yükseltmiş ama ben yaptığım ay gebe kalmıştım kişiye göre değişiyor sanırım teşekkür ederim cevap için
Siz soylediginize göre hayit ile birlikte bayağı bir bitki karıştırıp kullanmissiniz hangi bitki kürü kullanırsanız kullanın tek bir bitki ile devam edin yoksa yan etkisi çok fazla oluyor
ben kullanıyorum kesınlıkle ödem de atıyor kabızlığa da iyi geliyorBenim de bilgim yoktu araştırdım biraz yağ yakımına kabızlığa iyi geliyormuş..
Ne kadar süre kullandınız ve ne zamandır istiyordunuz cocukkBen kullandım ve şu an hamileyim çok şükür hayit ile hamile kalan cok kisi var
5 yıllık evliyim bir düşugum vardı ozaman ara vermiştik 1 yıl sonra çocuk için karar verdim hacamat yaptirmistim o bayan önerdi hayiti kullanmaya başladım 2. Ci ayda hamile olduğumu öğrendimNe kadar süre kullandınız ve ne zamandır istiyordunuz cocukk
Bende bu ay ınsallah regl den sonra denicem inşallah tutar ya5 yıllık evliyim bir düşugum vardı ozaman ara vermiştik 1 yıl sonra çocuk için karar verdim hacamat yaptirmistim o bayan önerdi hayiti kullanmaya başladım 2. Ci ayda hamile olduğumu öğrendim
Nasıl kullandınız hayıt ı5 yıllık evliyim bir düşugum vardı ozaman ara vermiştik 1 yıl sonra çocuk için karar verdim hacamat yaptirmistim o bayan önerdi hayiti kullanmaya başladım 2. Ci ayda hamile olduğumu öğrendim
Adetinizin son günü başlayın sabah akşam 1 su bardağı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı hayit tohumu katın her seferinde taze yapın ama yumurtlama gününün den 1 gün önce bırakınNasıl kullandınız hayıt ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?