- 15 Mart 2019
- 28
- 6
- 6
- 39
- Konu Sahibi Gunes 1115
Kizlar ben hayıt tohumu hapı aldim. Ne zaman baslamalıyım?bugun hemen baslayimmi yoksa adetimin 1ci gunumu bekleyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugün başladım. Agnucaston adı. Adet olunca başlanıyormuş ben ikinci günü başlamış oldum. 3 ay aralıksız kullanıcamKizlar ben hayıt tohumu hapı aldim. Ne zaman baslamalıyım?bugun hemen baslayimmi yoksa adetimin 1ci gunumu bekleyim.
Sagol bende bekleyim o zamanBende bugün başladım. Agnucaston adı. Adet olunca başlanıyormuş ben ikinci günü başlamış oldum. 3 ay aralıksız kullanıcam
Basladim hadi hayirlisiBaşka bekleme..Ben kullanıyorum 1. Ayım bitti 2 aya başladım...
Hemen başladıysanız unutmayın 3 adet görmeden bırakmamanız gerekiyor arada başladınız çünkü. Bi de bazı araştırmalara göre zamansız kullananlarda hormonları farklı etkilediği yazıyor çok araştırdım ben. Eskiden ebeler de adet olunca iç diyorlarmış bi nedeni olmalı tabi. Hormonlar en iyi o zaman belli oluyor ve yumurtalar adet zamanı gelişmeye başlıyorBasladim hadi hayirlisi
Tsk ederim bilgilendirdigin icinHemen başladıysanız unutmayın 3 adet görmeden bırakmamanız gerekiyor arada başladınız çünkü. Bi de bazı araştırmalara göre zamansız kullananlarda hormonları farklı etkilediği yazıyor çok araştırdım ben. Eskiden ebeler de adet olunca iç diyorlarmış bi nedeni olmalı tabi. Hormonlar en iyi o zaman belli oluyor ve yumurtalar adet zamanı gelişmeye başlıyor
Eğer yumurtlama içinse evet öyle hatta yumurtlamaya kadar içilip bırakılıyor. Ama adet düzensizliği varsa veya hormon düzenlemek için kullanılıyorsa 1 gün bile ara vermeden 3 ay kullanmak gerekiyor. Bi gün dahi unutulursa baştan başlamak gerekiyor o kadar önemli yaniBen sıvısı ı kullanmıştım. Adetliyken içilmiyordu.
Yani bana doktor hamile kalmayı kolaylaştırsın diye verdi hiçbir sorunum yok. Adetliyken başla dedi ama ne zamana kadar içeyim sormadım hiç. O zaman yumurtlamaya kadar içsem olur değil mi ?Eğer yumurtlama içinse evet öyle hatta yumurtlamaya kadar içilip bırakılıyor. Ama adet düzensizliği varsa veya hormon düzenlemek için kullanılıyorsa 1 gün bile ara vermeden 3 ay kullanmak gerekiyor. Bi gün dahi unutulursa baştan başlamak gerekiyor o kadar önemli yani
Sorununuz yokmuş yeterli olur. Ama sonuçta doktorunuz vermiş en güzeli ona sormakYani bana doktor hamile kalmayı kolaylaştırsın diye verdi hiçbir sorunum yok. Adetliyken başla dedi ama ne zamana kadar içeyim sormadım hiç. O zaman yumurtlamaya kadar içsem olur değil mi ?
Burda yazıyor mu okudum ama anlayamadım benAdetliyken içilmez diye biliyorum ben.
Benim kulandigimdada adetliyken icilebiliyorAdetliyken içilmez diye biliyorum ben.
Azərbaycanda satılanlarda olmaz deyir o yüzden korkuyorum içmeye adetliykenBenim kulandigimdada adetliyken icilebiliyor
Kanamayı arttırıyor diye olabilir belkiAzərbaycanda satılanlarda olmaz deyir o yüzden korkuyorum içmeye adetliyken
Evet eczaneden. Aslan pençesi ve hayıt aynı işe yarıyor aktar niye aynı şeyi koymuş. Civanperçemi progesteron yükseltiyor o da baş dönmesi uyku isteği halsizlik yapabilirEczaneden mi alıyorsunuz bu ilacı bn hayıt tohumu Civan percemi ve aslan pençesini karıştırıp kullanıyorum. Baş dönmesi yaptı sanırım bnde
Olmaz icilmez yaziyorsa vardir bi nedeni. Adet bitince icebilirsinizAzərbaycanda satılanlarda olmaz deyir o yüzden korkuyorum içmeye adetliyken