Hayit suyu

Ben hayit otunu 3 yil once goguslerim cok küçük oldugu icin kullanmistim büyümesi icin fakat bir süre sonra tadını kaldıramadım sanırım ise yariyordu kadınlık hormonlarini harekete geçiriyor demişti aktardaki teyze

3 aydır duzenlı kullanıyorum cok memnunum

Böyle düzenli kullananlara özeniyorum doktorun verdiği ilacı bile bitirdiğim nadir olur. Her şeyden çabuk sıkılırım.

hayıt otu kurune bugun basladım arkadasımın tav sıye ve ısrarı uzerıne arkadasım ve kardesı bununla hamıle kalmıslar
yarım su bardagı kaynayan suyun ıcıne bır tatlı kasıgı hayıt otu sabah aksam ıcıyorum

Benim 7 gün sürüyor da ondan şaşırdım. ben genelde herkesin böyle uzun zannediyordum hatta 9 gün olanları duydum. Bünye meselesi demek
Merhabalar 3 gun gayet normal 3 7 gun arasi fazlasi bi problem olduğunu gosterir benimde 3 4 gun suruyor mesela kurtaj oldum kurtajdan once 6 gun surerdi

Ben her ay 2-3 gün içiyorum. 6 ay arayla değil onun süresi bak internette böyle yazıyor.gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.. Yani bir iki hafta arayla kulanılıyor. Sen sadece adet söktücü olarak kullanacaksan iki üç gün içebilirsin
Ben adet sokturucu olarak kullanicam ama bu sogani ne zaman icmeliyum suan adetimin 3.gunu

Back