- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
Yok cnm uc güne kdr adet olmak normal uc gun suruyo kanamam3 gün adet mi? Hormonların normal miymiş doktor ne dedi normal mi 3 gün adet? Erken menapoz filan dedi mi hiç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm uc güne kdr adet olmak normal uc gun suruyo kanamam3 gün adet mi? Hormonların normal miymiş doktor ne dedi normal mi 3 gün adet? Erken menapoz filan dedi mi hiç
Benim 7 gün sürüyor da ondan şaşırdım. ben genelde herkesin böyle uzun zannediyordum hatta 9 gün olanları duydum. Bünye meselesi demekYok cnm uc güne kdr adet olmak normal uc gun suruyo kanamam
Merhabalar 3 gun gayet normal 3 7 gun arasi fazlasi bi problem olduğunu gosterir benimde 3 4 gun suruyor mesela kurtaj oldum kurtajdan once 6 gun surerdiBenim 7 gün sürüyor da ondan şaşırdım. ben genelde herkesin böyle uzun zannediyordum hatta 9 gün olanları duydum. Bünye meselesi demek
Ben adet sokturucu olarak kullanicam ama bu sogani ne zaman icmeliyum suan adetimin 3.gunuBen her ay 2-3 gün içiyorum. 6 ay arayla değil onun süresi bak internette böyle yazıyor.gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.. Yani bir iki hafta arayla kulanılıyor. Sen sadece adet söktücü olarak kullanacaksan iki üç gün içebilirsin
Adet olmadım demiştin olmuşsun işte neyi söktürecek onu anlamadımBen adet sokturucu olarak kullanicam ama bu sogani ne zaman icmeliyum suan adetimin 3.gunu
Az oluyorum azz:)):))Adet olmadım demiştin olmuşsun işte neyi söktürecek onu anlamadım
Ne yapsakki ya kistim falan yok sogansuyu ise yararmi acabaAynen benim de bazen az akiyo
İçimdeki bütün kötülükler çıksın diyosun yaniAz oluyorum azz:)):))
Evet oylee her ay cok sukur gununde olurum ama 1 kurraj oldum 3 4 ay sonra azalmalar oldu hormonlarim degisti ondan olabilirmiİçimdeki bütün kötülükler çıksın diyosun yani![]()
Bence ondandırEvet oylee her ay cok sukur gununde olurum ama 1 kurraj oldum 3 4 ay sonra azalmalar oldu hormonlarim degisti ondan olabilirmi
Yapisiklik oldu diye odum kopuyor ana doktor diyoki oyle olsa ilk ay belli olurdu diyo kafam karisti cok kafaya taktim cok uzuldumBence ondandır
Olmamıştır inşallah.Yapisiklik oldu diye odum kopuyor ana doktor diyoki oyle olsa ilk ay belli olurdu diyo kafam karisti cok kafaya taktim cok uzuldum
Olsa ilk ayfan belli oluyormuş ama 4 5 ay sonrra boyle olmaya basladi niye boyle oldu cok saskinimOlmamıştır inşallah.