Evet kullanan varsa faydasını görmüş mü bende merak ediyorum , çok geç kaldım ama yeni aldım . Kullanma konusunda bilgi paylaşımı rica ediyorum sevgili üyelerdenArkadaslar aranizda hayıt suyu kullanan varmi
Ya canim merhaba benim adetim gecikti hic boylee olmazdi kullansam ise yarar mi reglimin gelmesi icinEvet kullandım adet düzensizliği için faydalı, arkadaşım da hamile kaldı
İlk kez adetin geciktiyse hamilelik şüphen yoksa Kısa vadede adet söktücü istiyorsan sabah aç karnına ve akşam yemekten yarım saat önce soğan suyu iç bence daha hızlı etki ediyor. Hayıt daha uzun kullanıldığında etki ediyor hormonları düzenliyor çünküYa canim merhaba benim adetim gecikti hic boylee olmazdi kullansam ise yarar mi reglimin gelmesi icin
Sogan suyunu ben 4 ay once yapmistim 6 ay arayla deniyor ya bi sakincasi olur muİlk kez adetin geciktiyse hamilelik şüphen yoksa Kısa vadede adet söktücü istiyorsan sabah aç karnına ve akşam yemekten yarım saat önce soğan suyu iç bence daha hızlı etki ediyor. Hayıt daha uzun kullanıldığında etki ediyor hormonları düzenliyor çünkü
Ben her ay 2-3 gün içiyorum. 6 ay arayla değil onun süresi bak internette böyle yazıyor.gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.. Yani bir iki hafta arayla kulanılıyor. Sen sadece adet söktücü olarak kullanacaksan iki üç gün içebilirsinSogan suyunu ben 4 ay once yapmistim 6 ay arayla deniyor ya bi sakincasi olur mu
Bi zarari olmaz demi adetimi getirir mi acabaBen her ay 2-3 gün içiyorum. 6 ay arayla değil onun süresi bak internette böyle yazıyor.gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.. Yani bir iki hafta arayla kulanılıyor. Sen sadece adet söktücü olarak kullanacaksan iki üç gün içebilirsin
Olmaz merak etme iki üç gün içeceksin sonuçta. Ben faydasını görüyorum hemenBi zarari olmaz demi adetimi getirir mi acaba
Sende yaptin mi peki adetin gecikinceOlmaz merak etme iki üç gün içeceksin sonuçta. Ben faydasını görüyorum hemen
Ya benim kistim de yok hafif agrim var kac gundur bi olamadim cildiricamHer ay iki üç gün içiyorum hem adetimi söküyor hem kistimi
Neden hap onun yerine cayini falan ocsen daha iyi degil mi sende etkisi oldu muMrb kizlar hayitin hapini yapmislar ismi agnucaston ben onu kullaniuom
Hadi ya adetin kac gun suruyor pekiCnm cayi cok acı onceden icerdim ama artik midem kokusunu kaldırmiyor hapi bildigin kendisi bitkisel zaten evt ilk ayda duzenli adet oldum normalde 45 gune anca olurdum bu kez 29. Gunde oldum bakalim ikinci ayimdayim ins gebeligi de sağlar umutla beklemedeyim ama diyebilirim ki mucize bir bitki rabbim bircok dert vermis beraber derman vermis
Her zaman üç günü gecmez cnmHadi ya adetin kac gun suruyor peki
3 gün adet mi? Hormonların normal miymiş doktor ne dedi normal mi 3 gün adet? Erken menapoz filan dedi mi hiçHer zaman üç günü gecmez cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?