- 4 Haziran 2022
- 129
- 23
- Konu Sahibi 15082021es
İnşallahhhhh Rabb'im isteyen herkese nasip etsinRica ederim bakarsiz bu ay hamile kaliriz Allah'ın izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahhhhh Rabb'im isteyen herkese nasip etsinRica ederim bakarsiz bu ay hamile kaliriz Allah'ın izniyle
Hayır basit kist. Adetle atamamıştım 5 cm olmuştu. Macun kullandım o ayÇikolata kistimiydi
İnşallahhhhhİnşallah gönlünüze göre olur, denemekte fayda var
Bendede çikolata kisti varHayır basit kist. Adetle atamamıştım 5 cm olmuştu. Macun kullandım o ay
Amin. Bata kaç gün varİnşallahhhhh Rabb'im isteyen herkese nasip etsin
Çikolata kistine çare olduğunu yazanlar var ama ne kadar doğrudur bilemeyiz. Çikolata zor bir kist türüBendede çikolata kisti var
Herşey Allah'tan basım gözüm ustune. Senin bat gunune kaç gün varÇikolata kistine çare olduğunu yazanlar var ama ne kadar doğrudur bilemeyiz. Çikolata zor bir kist türü
Allah şifa versin.Herşey Allah'tan basım gözüm ustune. Senin bat gunune kaç gün var
Benimde yaklasik 2 haftam var bata bakalimAllah şifa versin.
Ben daha yeni yumurtlama gününe gireceğim canım.
Yok asiri yapmisti canım bende doktoruma sorunca oda cok onermedi zatenKasik ağrısı yapmasinin sebebi yumurtalarin gelisiyor ve catliyo o yuzden birakmicaksin
Yarın yumurtlama günü olarak gösteriyor uygulama daha adetim biteli 1 hafta oluyoAmin. Bata kaç gün var
Sasirdim. Hatta bende incir havuc kürü kullaninca agri yapti mutlu oldum gelismeler var diyeYok asiri yapmisti canım bende doktoruma sorunca oda cok onermedi zaten
Bende yumurtalama haftasindayim bugun yarin bitiyor . Ayniyiz beraber beklicez desene bat gününü. Gelismelerden birbirimizi haberdar edelim bakalim ne belirtiler varYarın yumurtlama günü olarak gösteriyor uyg
ulama daha adetim biteli 1 hafta oluyor
Bazen hormonlari bozabiliyor ama mesela incir ozellikle prolaktin hormonunu asiri yukseltiyor herkesete ayni etki yapmaz bir seyleri duzeltirken bozabiliyoruz cunku ben baya agri cekmistim korkutmuştu beniSasirdim. Hatta bende incir havuc kürü kullaninca agri yapti mutlu oldum gelismeler var diye
Sen suan neler kullaniyorsun canimBazen hormonlari bozabiliyor ama mesela incir ozellikle prolaktin hormonunu asiri yukseltiyor herkesete ayni etki yapmaz bir seyleri duzeltirken bozabiliyoruz cunku ben baya agri cekmistim korkutmuştu beni
Ben suan hic bir sey kullanmıyorumSen suan neler kullaniyorsun canim
Akışa biraktim diyosun ynani güzelBen suan hic bir sey kullanmıyorum
Canım imzayı görmedin galiba 33 haftalık hamileyim ben hayirli haberi aldım çok şükürAkışa biraktim diyosun ynani güzel
Canım imzayı görmedin galiba 33 haftalık hamileyim ben hayirli haberi aldım çok şükü
Anaa sasirdim peki hamile kalmak icin ne kullandin bize onerin var mi