- 4 Haziran 2022
- 129
- 23
- Konu Sahibi 15082021es
Kızlar aktardan hayıt suyu aldım kullanıp memnun kalan oldu mu ne gibi faydaları var ne gibi zararları var ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayiti bilmem ama ben İncir ve havuç kürü kullaniyorumKızlar aktardan hayıt suyu aldım kullanıp memnun kalan oldu mu ne gibi faydaları var ne gibi zararları var ?
Evet onu da duydum denemek istiyorum nasıl yapabilirim bu kürüHayiti bilmem ama ben İncir ve havuç kürü kullaniyorum
Bende 2 gündür içiyorum bakalım neler olacakHayit suyunu 3 gun falan icmistim kasiklarimda cok agri yapmisti birakmiştim
Evet haklısınız bünye çok farklı herkesin denemeye başladım bakalım neler olacakBazen ters etki de yapabiliyor bitkisel şeyler, sizi etkilemek istemem tabi.
7 8 tane inciri böl yarım litre fazla suda 15 dk kaynat ayri kapta 2 3 adet havucu yarım litre fazla suda 20 dk kaynat. Ilıyınca ikisini karistir sabah aksam ic. İbrahim Saraçoğlu arastirEvet onu da duydum denemek istiyorum nasıl yapabilirim bu kürü
Bazen ters etki de yapabiliyor bitkisel şeyler, sizi etkilemek istemem tabi.
Kasik ağrısı yapmasinin sebebi yumurtalarin gelisiyor ve catliyo o yuzden birakmicaksinHayit suyunu 3 gun falan icmistim kasiklarimda cok agri yapmisti birakmiştim
Suyu değilde macununu kullanıyorum ben. Bu macunu kullanırken kistimden kurtuldum.Kızlar aktardan hayıt suyu aldım kullanıp memnun kalan oldu mu ne gibi faydaları var ne gibi zararları var ?
Aynen deneyeceğim bakalım umarım faydalı olurEvet ama çok duydum faydasını gören, umarım faydasını görürsünüz. En azindan kimyasal değil ilaç gibi
Tamam teşekkürler7 8 tane inciri böl yarım litre fazla suda 15 dk kaynat ayri kapta 2 3 adet havucu yarım litre fazla suda 20 dk kaynat. Ilıyınca ikisini karistir sabah aksam ic. İbrahim Saraçoğlu arastir
Ne güzel çoğu şeye faydası var diye okudum sonra macunu denerim belkiSuyu değilde macununu kullanıyorum ben. Bu macunu kullanırken kistimden kurtuldum.
Çikolata kistimiydiSuyu değilde macununu kullanıyorum ben. Bu macunu kullanırken kistimden kurtuldum.
Evet onları da çok duydum bitkisel kürlere başladım artık bakalım sonra onları da deneyimBende civanpercemi ve testere disli aslanpencesi cayi içmiştim 3 ay, sonrasinda yumurtlamam bayağı belirginlesti lekelenmeler oldu .Önceden yumurtladigim zaman böyle belirtiler olmuyordu faydasını gordum
Rica ederim bakarsiz bu ay hamile kaliriz Allah'ın izniyleTamam teşekkürler
İnşallah gönlünüze göre olur, denemekte fayda varEvet onları da çok duydum bitkisel kürlere başladım artık bakalım sonra onları da deneyim