Hayıt nerden aldıniz direk suyu olarak mi aldınız yoksa hayıt otu tohumu alıp kendiniz mi yapıyorsunuzBen bu ay kullanıyorum bal propolis ve hayıt. Sonuç ne olacak ben de merak ediyorum
Merhabalar ınstagramda mucize doğadan diye bir sayfa var gebelik seti satıyor hiç duydunuz mu acaba guvenilir olur mu hamile kalmak isteyenler pco olanlar veya hiç bir sorunu olmayıp hamile kalamayanlar kullaniyormus buraya atıyım kullananlar duyanlar yorum yazarsa sevinirimArkadaş lar 3 yıllık evliyim eşimde bende Allaha şükür sorun yok arı bal polen ve hayıt suyu aslanpençe otu kullanıp hamile kalan varmı
Aktardan tohum şeklinde aldım kendim demleyip içiyorum akşamları. 10 gün kadar devam edip sonra bırakmayı düşünüyorumHayıt nerden aldıniz direk suyu olarak mi aldınız yoksa hayıt otu tohumu alıp kendiniz mi yapıyorsunuz
Suyunu nerden aldıniz acabaBen suyunu aldım
Ben beralife sayfasından almıstım kesınlikle hormonları duzenlıyor 28 günde günü şaşmadan adet oldumMerhabalar ınstagramda mucize doğadan diye bir sayfa var gebelik seti satıyor hiç duydunuz mu acaba guvenilir olur mu hamile kalmak isteyenler pco olanlar veya hiç bir sorunu olmayıp hamile kalamayanlar kullaniyormus buraya atıyım kullananlar duyanlar yorum yazarsa sevinirim
Naptiniz var mi bi gelismeBen de yanıklar baharattan aldım. Ekstrakt olarak. Amh kürü diye satıyorlar. Benim yumurta sayım az. Daha 2 hafta oldu inş işe yarar.
Tadı nasıl ipek iciliyor muBen beralife sayfasından almıstım kesınlikle hormonları duzenlıyor 28 günde günü şaşmadan adet oldum
İçilir canım ben suyunu alıyorum su ile seyreltıp içiyorsun ilk basta biraz kokuyor ama alısıyorsunTadı nasıl ipek iciliyor mu
Fsh ve lh düşmüştü. 2.aydayım hem hayıt hem klomen kullanıyorum. Şu an beklemedeyimNaptiniz var mi bi gelisme
Bende bu ay adet olursam klomen alip kullancam. Adet duzenli miFsh ve lh düşmüştü. 2.aydayım hem hayıt hem klomen kullanıyorum. Şu an beklemedeyim
Benim bazen geç bazen erken geldi 6 aydır. Gerçi ilaç ve iğne de kullanmıştım ama aslında 1 yıldır tam doğru düzgün değildi.Bende bu ay adet olursam klomen alip kullancam. Adet duzenli mi
Bekarım hayıt meyveli macun ve sadece bir bardak çayıyla adetim öyle düzeldiki anlatamam normalde çok az sürerdi ama şimdi daha uzun sürdü hemde toplasanız 2kaşık yemişimdir bence mucizevi bi ürünArkadaş lar 3 yıllık evliyim eşimde bende Allaha şükür sorun yok arı bal polen ve hayıt suyu aslanpençe otu kullanıp hamile kalan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?