• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayıt suyu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetim duzenli hormonlarim normal. Yumurta kalitem iyi degil. Hayit kullansam bu konuda bir faydasi varmidir? Fikri olan varmi?
Merhaba evet var. Ben de aynı siz gibiyim. Adet düzenli. Hormonlar normal ama yumurta kalitesi düşük.
Hayıt sıvı ekstresi
Hayıt otu, civan perçemi, aslan pençesi(karışık çay)
Bir de destekleyici bir macun var. Onu kullanıcam bende Bi dahaki ay
Çok faydasını görüp hamile kalan var

Merhaba evet var. Ben de aynı siz gibiyim. Adet düzenli. Hormonlar normal ama yumurta kalitesi düşük.
Hayıt sıvı ekstresi
Çok faydasını görüp hamile kalan var ilk hamileliğimde 2 ay kullanmıştım sadece hamile kalmıştım ama düşük yaptım tabi başka sebeplerdenndolayı

Merhaba hayıtın sıvı ektresini de satıyorlar o daha faydalı ben de onu kullanmıştım kist için 15 günde eridi gitti. İlk gebeliğimde de kullanmıştım 2 ay sonra hamile kaldım ama düşük yaptım :/ şimdi yeniden başlıcam
Nerden alıyorsunuz peki ınstagramda satan var ama güvenemiyorum nedense

Nerden alıyorsunuz peki ınstagramda satan var ama güvenemiyorum nedense
Canım istanbul'da yanıklar baharat var. Ahmet Bey var ilgilenen. İnstagramdan bakabilirsin yanıklarbaharat diye yazınca çıkar. Ben güveniyorum oraya tabi ama karar senin ara Bi konuş istersen ama Ahmet beyi iste telefonda özellikle. O daha çok bilgili bu konuda.

MEraba Arkadasım nişanlıyken kullandım ben düğünüme iki ay kala adet olmak için kullandım hormonları düzenlediği hakkında bilgi duydum 20 yasından beri pkoluyum iki ay adet gordum bununla evlendim ilk geceden kaldım hayıt sayesınde sanırım çünkü kullanıp kalanı cok duydum hayırlısı olsun inşallah bizimlede paylaşırsınız gelişmeleri

Hayıt sıvı ekstresi
Çok faydasını görüp hamile kalan var

Sagol canim. Ben de cayini aldim. Hayit tohumu, aslan pencesi ve civan perçeminin. Hergun karistirip icsemmi?

Arkadaş lar 3 yıllık evliyim eşimde bende Allaha şükür sorun yok arı bal polen ve hayıt suyu aslanpençe otu kullanıp hamile kalan varmı
Ben hayıt suyu içtim bu ay hamile kaldım. Sadece hayıt suyu değiş tabikide vücut ısısı takibi yaptım. 2 ay adetten sonra 10 gün soğan suyu içtim. Eşimde bu sırada benimle soğan suyu içti. Keçiboynuzu kürünü 40 gün yaptım eşime. L arginin ve e vitamini kullandı eşim şuan hamileyim. Sizde inş hamile kalırsınız. Özellikle vücut ısısıyla yumurtlama takibini yapmanızı tavsiye ederim

Back