• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayit suyu yardimmm

canmess

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
17
3
6
37
Kizlar ben internetten hayit suyu almistim bitti onun yerine kendim hayit suyu yapsam 1 litre icsem nasil olur bu hazir hayit suyu gibi olur mu yada hergun kendim mi kaynatmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Kizlar ben internetten hayit suyu almistim bitti onun yerine kendim hayit suyu yapsam 1 litre icsem nasil olur bu hazir hayit suyu gibi olur mu yada hergun kendim mi kaynatmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Kendin yapmak uğraşma aktarlarda hayıt ekstratı var şurup gibi ölçekle içiyorsun kullanımı çok kolay

Canım hayıt otu kaynatılmaz
Bır su bardağı kaynamış suya bir çay kaşıgı hayıt ekle 15dk demle süz tok karnına iç
Ama tabi şişelerde satılan buharından elde edildiğş için daha etkiliymiş herbalist bana öyle demişti tabi otuda içebilirsin ben otunu içiyorum

Canım hayıt otu kaynatılmaz
Bır su bardağı kaynamış suya bir çay kaşıgı hayıt ekle 15dk demle süz tok karnına iç
Ama tabi şişelerde satılan buharından elde edildiğş için daha etkiliymiş herbalist bana öyle demişti tabi otuda içebilirsin ben otunu içiyorum
Ben kaynatılıyor sanıyordum kaynamıyor mu yani

Hayıt suyu aktarlarda var. direk onu içersen daha çok fayda görürsün diye biliyorum. bende içiyorum. tohumunun öznü çıkarmak daha zormuş fayda sağlamak bakımından diğer daha avantajlı ve uğraşmazsın.

Back