merhabalar
benim fsh degerim yuksek Dr tüp Bebek tedavisine başla dedi ama fsh yuksek olunca o da biraz sıkıntılı oluyormus.. neyse ben de hayıt suyu deneyeyim dedim aramizda kullanan var mi? Tohumunu degil de suyunu aldim Mecit efendi nin. Bir de aslan pençesi ve civna percemi kullanacağım bunlari deneyen bi önerisi olan var mı? Hayıt suyunu mu yoksa diğerlerini mi once kullanayim inşallah bi fikri olan vardır şimdiden çok teşekkür ediyorum
Ben mecitefendi ninkinin 2-3 ay kadar kullandım.
Bir doktor pko yatkınlık var dedi.
Bende yumurtalarım acaba kalitesiz mi diye hemen kullandım. Trendyoldan almıştım. Ama aktara keçiboynuzu aldığım sırada markasını sordumi herkes akzer diyordu. En kalitelisi mecid efendidir. Akzer ben almam dükkanımda da olmaz dedi.
Onu kullandığım ay klomen tedavisi alıyordum.
Sonraki ay hiç ilaç almadan kullandım.
Bir sonraki ay tüp bebeğe başladım, yumurta toplayana kadar kullandım.
Bu 3 ay içerisinde d vit, inofolic combi de kullandım.
Tüp bebeğe başladığım ay, b-12, demir takviyesi, inofolic combi, d vit, omega pa ve hayıt suyu kullandım.
Hormon değerlerim normaldi, tüp bebek sonrası 2 negatiften sonra gene hormonlarıma baktırdım gene aynı düzeylerde normaldi.
Benim avantajım yumurta rezervim iyi durumdaydı.
Bu arada tüp bebek sürecinde görştüğüm bütün doktorlar pko yatkınlık falan yok dedi. Ama hayırlısı tüp bebekte işime yaradı.
22 yumurtadan 16 tanesi olgun çıktı...