Hayıt otu

Nihan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
210
40
Merhaba ,
Hormon testlerime göre benimde fsh değerim 12 amh değerim de 1.19 cıktı ve henüz 22 yaşındayım
Hayıt otunu daha önce de duydum ama cesaret edemedim düşsün diye beklerken değerlerim yükselir diye falan
Bi de adetim biteli 3 gün oldu
Bu konuda yardımcı olur musunuz
Sizce kullanayim mi iyi gelir mi ?

Hayıtt otu bende kullanırdım ama birsey faydasını görmedim pek
Icersen ya yükselirse ya vucuduna iyi gelemzse herkese göre değişir bence kendi haline bırakk
Doktorun elbet bunun için birsey verir diye düşünüyorum

Sadece folik asit ve demirim düşüktü diye demir ilacı verdi başka bi şey yok

Anladım
Pek bi ise yarayacagini düşünmüyorum böyle boş boş durmak beklemek de istemiyorum o yüzden kullansam mi diye düşündüm ama bakalım

Anladım
Pek bi ise yarayacagini düşünmüyorum böyle boş boş durmak beklemek de istemiyorum o yüzden kullansam mi diye düşündüm ama bakalım
Folik asit ve demir ilacının yalnız başına işe yarayacağını düşünmüyorum demek istedim

Hayıt otunun mu peki bu ay sadece kullansam yumurtlama zamanına kadar faydasını görür müyüm bu ay için gebe kalır miyim yani
Canım gebeliği kolaylaştırıcı etkisi var hayıtın. Adetin sancılı ağrılı geçiyorsa çok faydalı. Ben 2 aydır kullanıyorum. Eğer etkisini göstersin istiyorsan 15 gün kullanıp bırakma hiçbir etkisi olmaz. 3 ay ara vermeden kullanman gerekiyor. Istersen hayıt suyu istersen tohumunu kullan sana kalmış bide hayıt hapı var ama ben hapını pek önermem..

Hayıt otu umarım sende işe yarar duyduğum kisilerde pek ise yaramadı kist bile olustu oyüzden adına bende korktum içmeni tavsiye etmedim ama bikereyle dene olurmu olur ❤❤

Anladım

Hayıt otu umarım sende işe yarar duyduğum kisilerde pek ise yaramadı kist bile olustu oyüzden adına bende korktum içmeni tavsiye etmedim ama bikereyle dene olurmu olur ❤❤
Valla aslında sorarsan bende pek cesaret edemiyorum ama kullanmak da istiyorum kararsız kaldım bayağı
Böyle durmak da icime sinmiyor
Allah gönlümüze göre versin

Reactions: Jou
Valla aslında sorarsan bende pek cesaret edemiyorum ama kullanmak da istiyorum kararsız kaldım bayağı
Böyle durmak da icime sinmiyor
Allah gönlümüze göre versin
Evett bende kullandım iki kere bise faydam olmadii 2 sene once yapmıştım o kürü bide kistim birazda olsa büyümüştü kimisine ise yarıyor kimisine işe yaramıyor o hic belli olmuyor çünkü

Peki sizin adet duzensizliginiz var mıydı ve hangi hormonlarinizda sıkıntı vardı

hayıt otunu allahu teala kadınların sadece bu hormonunu düşürmesi için yaratmış ,

rabbim herşeyi düşünmüş ,

Hayır kullanmadım ben
Doktoruna danışmadan kullanma bence sende
Bir hormonu düşürelim derken diğeri yükselmesin di mi
Hqngi hormonunuz yukseldi benim hormonlarim aslinda 6 ya kadr dustu 25 lerden fsh ve lh bnde bu yuzden korkuyom sanirim kullanamiycam bende bu ay bidaha akisina birakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…