Hayıtt otu bende kullanırdım ama birsey faydasını görmedim pekMerhaba ,
Hormon testlerime göre benimde fsh değerim 12 amh değerim de 1.19 cıktı ve henüz 22 yaşındayım
Hayıt otunu daha önce de duydum ama cesaret edemedim düşsün diye beklerken değerlerim yükselir diye falan
Bi de adetim biteli 3 gün oldu
Bu konuda yardımcı olur musunuz
Sizce kullanayim mi iyi gelir mi ?
Sadece folik asit ve demirim düşüktü diye demir ilacı verdi başka bi şey yokHayıtt otu bende kullanırdım ama birsey faydasını görmedim pek
Icersen ya yükselirse ya vucuduna iyi gelemzse herkese göre değişir bence kendi haline bırakk
Doktorun elbet bunun için birsey verir diye düşünüyorum
Banada öyle vermisti canımm benimde demirim biraz düşüktüSadece folik asit ve demirim düşüktü diye demir ilacı verdi başka bi şey yok
Folik asit ve demir ilacının yalnız başına işe yarayacağını düşünmüyorum demek istedimAnladım
Pek bi ise yarayacagini düşünmüyorum böyle boş boş durmak beklemek de istemiyorum o yüzden kullansam mi diye düşündüm ama bakalım
Hayıt otunun mu peki bu ay sadece kullansam yumurtlama zamanına kadar faydasını görür müyüm bu ay için gebe kalır miyim yanigebelık düşünüyorsan çok faydasını görürsün
Hayıt otunun mu peki bu ay sadece kullansam yumurtlama zamanına kadar faydasını görür müyüm bu ay için gebe kalır miyim yani
Canım gebeliği kolaylaştırıcı etkisi var hayıtın. Adetin sancılı ağrılı geçiyorsa çok faydalı. Ben 2 aydır kullanıyorum. Eğer etkisini göstersin istiyorsan 15 gün kullanıp bırakma hiçbir etkisi olmaz. 3 ay ara vermeden kullanman gerekiyor. Istersen hayıt suyu istersen tohumunu kullan sana kalmış bide hayıt hapı var ama ben hapını pek önermem..Hayıt otunun mu peki bu ay sadece kullansam yumurtlama zamanına kadar faydasını görür müyüm bu ay için gebe kalır miyim yani
Anladım
Pek bi ise yarayacagini düşünmüyorum böyle boş boş durmak beklemek de istemiyorum o yüzden kullansam mi diye düşündüm ama bakalım
Valla aslında sorarsan bende pek cesaret edemiyorum ama kullanmak da istiyorum kararsız kaldım bayağıHayıt otu umarım sende işe yarar duyduğum kisilerde pek ise yaramadı kist bile olustu oyüzden adına bende korktum içmeni tavsiye etmedim ama bikereyle dene olurmu olur ❤❤
Evett bende kullandım iki kere bise faydam olmadii 2 sene once yapmıştım o kürü bide kistim birazda olsa büyümüştü kimisine ise yarıyor kimisine işe yaramıyor o hic belli olmuyor çünküValla aslında sorarsan bende pek cesaret edemiyorum ama kullanmak da istiyorum kararsız kaldım bayağı
Böyle durmak da icime sinmiyor
Allah gönlümüze göre versin
Öyle de herkese aynı etki göstermiyormuş su an normal hormonlarımı da kötü etkiler diye korkuyorumhayıt otunu allahu teala kadınların sadece bu hormonunu düşürmesi için yaratmış ,
rabbim herşeyi düşünmüş ,
Merhabalr bende hayitbtohumu aldim acaba kullandinizmi sizÖyle de herkese aynı etki göstermiyormuş su an normal hormonlarımı da kötü etkiler diye korkuyorum
Ne yapacagimi bilemedim
Hayır kullanmadım benMerhabalr bende hayitbtohumu aldim acaba kullandinizmi siz
Hqngi hormonunuz yukseldi benim hormonlarim aslinda 6 ya kadr dustu 25 lerden fsh ve lh bnde bu yuzden korkuyom sanirim kullanamiycam bende bu ay bidaha akisina birakicamHayır kullanmadım ben
Doktoruna danışmadan kullanma bence sende
Bir hormonu düşürelim derken diğeri yükselmesin di mi