B Belina Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2024 766 129 25 2 Kasım 2024 Konu Sahibi Belina #1 Kizlar yumurtam çatlamıyor.us ne öneririsiniz benim gibi olanlar ne yapabilir adetim hep geçiyor bu ara 2 haftayı buluyor gecikme iģne vurulmak var mış hangi iğneyi tavsiye edersiziniz
Kizlar yumurtam çatlamıyor.us ne öneririsiniz benim gibi olanlar ne yapabilir adetim hep geçiyor bu ara 2 haftayı buluyor gecikme iģne vurulmak var mış hangi iğneyi tavsiye edersiziniz
mutlutablo Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2021 2.332 1.443 2 Kasım 2024 Konu Sahibi Belina #2 Hormon vs gibi sorunun var mi? Pcos? Catlatma iğnesi gibi seyler doktor takibi olmadan yapilmamasi gerek
Hormon vs gibi sorunun var mi? Pcos? Catlatma iğnesi gibi seyler doktor takibi olmadan yapilmamasi gerek
B Belina Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2024 766 129 25 6 Kasım 2024 Konu Sahibi Belina #3 mutlutablo .!.: Hormon vs gibi sorunun var mi? Pcos? Catlatma iğnesi gibi seyler doktor takibi olmadan yapilmamasi gerek Genişletmek için tıkla... EVET HAKLISINIZ korunma verdi de doktor.üc ay hormon testi hiç yaptırmadım ama doktor sadece hamileliğin zor olur bir tanesi çatlamıyor dedi
mutlutablo .!.: Hormon vs gibi sorunun var mi? Pcos? Catlatma iğnesi gibi seyler doktor takibi olmadan yapilmamasi gerek Genişletmek için tıkla... EVET HAKLISINIZ korunma verdi de doktor.üc ay hormon testi hiç yaptırmadım ama doktor sadece hamileliğin zor olur bir tanesi çatlamıyor dedi
mutlutablo Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2021 2.332 1.443 6 Kasım 2024 Konu Sahibi Belina #4 Belina .!.: EVET HAKLISINIZ korunma verdi de doktor.üc ay hormon testi hiç yaptırmadım ama doktor sadece hamileliğin zor olur bir tanesi çatlamıyor dedi Genişletmek için tıkla... Benim de yumurtlama olmuyor catlamiyordu canım Rabbim ol dedi oldu Surec yipratici ama dua ve kafadan silmek en guzeli
Belina .!.: EVET HAKLISINIZ korunma verdi de doktor.üc ay hormon testi hiç yaptırmadım ama doktor sadece hamileliğin zor olur bir tanesi çatlamıyor dedi Genişletmek için tıkla... Benim de yumurtlama olmuyor catlamiyordu canım Rabbim ol dedi oldu Surec yipratici ama dua ve kafadan silmek en guzeli