Teşekkür ederimHayıt otunun hiçbir zararı yok canm adetlerini ve hormonlarını dengeler.bende 2ay kullandım.ilaçlar bir işe yaramıyor inan.hayıttan sonra hormonlarmda adetlerimde düzene girdi.gebelik şansınıda arttırıyor.adet zamanlarında içmiyorsun bitek.diğer zamanlar düzenli kullanırsan faydasını görürsün.
Teşekkür ederim,Ben bir hayıtzedeyim. Doktora sormadan asla kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. benim bütün değerlerimi alt üst etti. Tüm değerlerim tavan yaptı. kullanmayı çok istiyorsanız doktora sorun. “agnuston” sanırım hayıt hapı var. Doktor önerirse kontrollü kullanın.
Rica ederimTeşekkür ederim,
Bana da şimdi doktor folik asit yazdı Gynositol adında bi folik asit umarım yararlı olur eşime de keci boynuzu kürü yapıyorumBen bir hayıtzedeyim. Doktora sormadan asla kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. benim bütün değerlerimi alt üst etti. Tüm değerlerim tavan yaptı. kullanmayı çok istiyorsanız doktora sorun. “agnuston” sanırım hayıt hapı var. Doktor önerirse kontrollü kullanın.
Bendede aynı şekilde hamile kalmayı kolaylastırıyor diyoe ama maaleseff öyle bişeyde olmadıHayıt otunun hapının yani Agnucaston un bana hiç bir faydası olmadı ancak herkeste farklı etkileri olabilir
Allah istemedikçe olmuyor sanırım hayırlısı neyse o olur inşAllahBendede aynı şekilde hamile kalmayı kolaylastırıyor diyoe ama maaleseff öyle bişeyde olmadı
Evett bak internetten birsürü şey görüyoruzz onu kullanırsan hamile kalırsın bunu kullanırsan anında olur fln öyle şeylere inanıyoruzkii hamile kalanlarada ben denk geldiğini düşünüyorum inanmıyorum çünkü Allah ol der ve olur başka hiçbirşey olmuyor rabbimm ne zaman vereceğini daha iyi biliyor allah uzatıyorsa güzelleştiriyodur canım unutma❤❤Allah istemedikçe olmuyor sanırım hayırlısı neyse o olur inşAllah
Aynen öyle canımEvett bak internetten birsürü şey görüyoruzz onu kullanırsan hamile kalırsın bunu kullanırsan anında olur fln öyle şeylere inanıyoruzkii hamile kalanlarada ben denk geldiğini düşünüyorum inanmıyorum çünkü Allah ol der ve olur başka hiçbirşey olmuyor rabbimm ne zaman vereceğini daha iyi biliyor allah uzatıyorsa güzelleştiriyodur canım unutma❤❤
Ablacım ben de 2 haftadır agnucaston kullanıyorum ama resmen depresyona girdim herseyi kafama takar oldum böyle ruh halim karman corman oldu sizlere böyle bi etki ettiği acaba yoksa bi tek ben mi yasadimHayıt otunun hapının yani Agnucaston un bana hiç bir faydası olmadı ancak herkeste farklı etkileri olabilir
Bu ilaçla alakalı değil yaşadığımız dönemler cok zor anne olmak istiyoruz bir an önce olsun istiyoruz bu yüzden stres oluyoruz herşeyi kafamızda büyütüyoruzAblacım ben de 2 haftadır agnucaston kullanıyorum ama resmen depresyona girdim herseyi kafama takar oldum böyle ruh halim karman corman oldu sizlere böyle bi etki ettiği acaba yoksa bi tek ben mi yasadim
Kurtajdan 1 buçuk sene geçti doğal olarak acaba niye olmuyor diye soruyoruz yeni evlenenler hamile kaldı biz yerimizde saydık... en kotusude travmayı anlatamıyoruz.Bu ilaçla alakalı değil yaşadığımız dönemler cok zor anne olmak istiyoruz bir an önce olsun istiyoruz bu yüzden stres oluyoruz herşeyi kafamızda büyütüyoruz