Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Otla ilgili bir bilgim yok ama sanmıyorum çünkü dış gebelik geçirmişsiniz dış gebeliği onunla bağdaştırmamız yanlış olur benceMerabalar ben geçen ay hayıt tohumu kullandım gebe kalmak için bu ay adetim gecikince test yaptım hamile kaldığımı öğrendim 2 gün sonra değerm düştü ve doktor dış gebelik olduğunu söyledi sizcee hayıt otu düşük yapmış olabilir mi konu hakkında yardımcı olur musunuz
Otla ilgili bir bilgim yok ama sanmıyorum çünkü dış gebelik geçirmişsiniz dış gebeliği onunla bağdaştırmamız yanlış olur bence![]()
Otla ilgili bir bilgim yok ama sanmıyorum çünkü dış gebelik geçirmişsiniz dış gebeliği onunla bağdaştırmamız yanlış olu
Nasıl kullandınız hayıt otunu ?Merabalar ben geçen ay hayıt tohumu kullandım gebe kalmak için bu ay adetim gecikince test yaptım hamile kaldığımı öğrendim 2 gün sonra değerm düştü ve doktor dış gebelik olduğunu söyledi sizcee hayıt otu düşük yapmış olabilir mi konu hakkında yardımcı olur musunuz
Otu değil tohumunu kullandım bir tatlı kaşığına bi çay bardağı sıcak su döktüm süzerek günde 2 bardak tok karna içtim gebe kaldım ve kimyasal olduuNasıl kullandınız hayıt otunu ?
canım ben de 2 defa üst üste kalp atışı alınamayan gebelik geçirdim. Sen de doktora gidip bunu araştıracaksın ikimizin durumları farklı ama araştırma yolu aynı gidip pıhtılaşma testi vereceksin eşinle kromozom testi vereceksiniz hormonlarına baktıracaksın ayrıca rahim filmi de isteyebilir doktorun. Yani artık araştırman gerekli yeniden tekrarlamaması adına devletteki doktorlar çok önemsemiyor 2 defa üst üste yaşanınca 3 ü bekleyin diyorlar ama bekleme özeldeki doktorlar direkt araştırma yoluna gidiyor mutlaka arkasına düş ve araştır yeniden aynı şeyleri yaşamamak adına. Çünkü kimyasal gebeliklerin tekrarlaması da kromozom bozukluklara, rahim içi sorunlara felan bağlı olabiliyor. Allah yardımcımız olsunDış gebelik değilmiş kimyasal 2 defa üst üste kimyasal gebelik geçirdim bunun nedenini bilen var mı
Daha önce 2 defa hormon testi verdim her ay rutin kontrollere gidiyorum özele de gittim devlete hepsi sorun yok diyorlar sadece eşimde geçen ay test yaptık sperm kalitesi normalin bi tık altında çıktı hareketsizlik oranı %54 çıktı sizce bundan dolayı kimyasal olmuş olabilir micanım ben de 2 defa üst üste kalp atışı alınamayan gebelik geçirdim. Sen de doktora gidip bunu araştıracaksın ikimizin durumları farklı ama araştırma yolu aynı gidip pıhtılaşma testi vereceksin eşinle kromozom testi vereceksiniz hormonlarına baktıracaksın ayrıca rahim filmi de isteyebilir doktorun. Yani artık araştırman gerekli yeniden tekrarlamaması adına devletteki doktorlar çok önemsemiyor 2 defa üst üste yaşanınca 3 ü bekleyin diyorlar ama bekleme özeldeki doktorlar direkt araştırma yoluna gidiyor mutlaka arkasına düş ve araştır yeniden aynı şeyleri yaşamamak adına. Çünkü kimyasal gebeliklerin tekrarlaması da kromozom bozukluklara, rahim içi sorunlara felan bağlı olabiliyor. Allah yardımcımız olsun![]()
Sperm kalitesiyle alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü o gebeliğin oluşup oluşmamasına etki ediyor biraz oluştuktan sonrasına değil yani benim eşimin de bir tık düşük çıktı ama doktorum bunun sorun teşkil etmediğini söyledi diğer değerler normaldi. Hareketsizlik oranı da yine gebe kalıp kalmamayla alakalı sonraki süreçle değil diye biliyorum yani sizin durumunuzda da spermler sorun yaratmıyo aslında benim gibiDaha önce 2 defa hormon testi verdim her ay rutin kontrollere gidiyorum özele de gittim devlete hepsi sorun yok diyorlar sadece eşimde geçen ay test yaptık sperm kalitesi normalin bi tık altında çıktı hareketsizlik oranı %54 çıktı sizce bundan dolayı kimyasal olmuş olabilir mi
kalitesiz yumurta veya sperm döllenmiştir canım vitaminlerini kullan arı sütü polen karışımı ye hayıt yüzünden değil adetliyken onun çayını içmeye devam et adet bitince 3 gün daha içip bırak için rahat etmiyorsa.Dış gebelik değilmiş kimyasal 2 defa üst üste kimyasal gebelik geçirdim bunun nedenini bilen var mı
Cumartesi günü kan değerlerim düşmüştü Bugün tekrar kan verdim yükselmişti kanamam vardı doktora gittim alttan muayene ile baktı bütün kapılar açık dedi şuan bişe görünmüyor dedi kanamam var dedim 2 gün sonra kan ver dedi ya üstüne görmüşsndr ya da düşük oluyor dedi şuanlık bişe görünmüyor dedi düşük önleyici verdi sizce ne olur kanamam da varkalitesiz yumurta veya sperm döllenmiştir canım vitaminlerini kullan arı sütü polen karışımı ye hayıt yüzünden değil adetliyken onun çayını içmeye devam et adet bitince 3 gün daha içip bırak için rahat etmiyorsa.
Beta değerin mi düşüp yukseldiCumartesi günü kan değerlerim düşmüştü Bugün tekrar kan verdim yükselmişti kanamam vardı doktora gittim alttan muayene ile baktı bütün kapılar açık dedi şuan bişe görünmüyor dedi kanamam var dedim 2 gün sonra kan ver dedi ya üstüne görmüşsndr ya da düşük oluyor dedi şuanlık bişe görünmüyor dedi düşük önleyici verdi sizce ne olur kanamam da var
Evet cumartesi 89 oldu bugün 192 oldu doktor ultrasondn baktı b sorun görünmüyor dedi 2 gün sonra tekrar test yap yükselirse üstüne görmedr düşük ise kürtaj olursun dediBeta değerin mi düşüp yukseldi
Canım iki kere mi test verdin? Düşen deger neydi anlamadım yukseliyor maşallah Çarşamba bı daha test ver inşallah sağlıklı devam eder.Evet cumartesi 89 oldu bugün 192 oldu doktor ultrasondn baktı b sorun görünmüyor dedi 2 gün sonra tekrar test yap yükselirse üstüne görmedr düşük ise kürtaj olursun dedi
Size tarihler şeklinde anlatayımCanım iki kere mi test verdin? Düşen deger neydi anlamadım yukseliyor maşallah Çarşamba bı daha test ver inşallah sağlıklı devam eder.
Degisik olmuş canım nasip kısmet hormon degerlerini paylaşabilir misin? Beta hcg pozitif bı yandan tekrar yumurtlamissin doktorun demesine göre sanki.Size tarihler şeklinde anlatayım
18 Şubat'ta kan verdim 78 çıktı
21 Şubat'ta verdim 118 çıktı
22 Şubat da verdim 89 a inmişti
Doktor düşük olduğunu ve 2 gün sonra gene test yapmamı söyledi dün ve bu sabah kanama olunca bugün doktora gittim kan verdim
192 olmuştu
Doktorum ilk dış gebelik olabileceğini söyledi alttan muayene ile baktı hiç bi sorun yoktu sağ yumurtam çatlamıştı Çarşamba günü tekrar kan vermemi söyledi eğer tekrar yükselmiş ise demekki sağlıklı gebelik yükselmemiş ise kürtaj ile alınacak dedi
Kanama olmasına ise üstüne görme de olabilir dedi düşük de olabilir dedi yani kısacası tüm kapıları açık bıraktı
Ne olacağı Çarşamba günü çıkacak
Şuanda telefon değiştrdğim için bulamadım bulunca atarım bnde anlamadım kafam çok karışık üzüleyim mi sevineyim mi bilmiyorum Rabbime sığınarak Çarşamba günü bekliyorumDegisik olmuş canım nasip kısmet hormon degerlerini paylaşabilir misin? Beta hcg pozitif bı yandan tekrar yumurtlamissin doktorun demesine göre sanki.