- 20 Ocak 2020
- 23
- 7
- 6
- 26
- Konu Sahibi zawjah khayyam
-
amin canimAmin sağolun bi sorun yoktu sadece fsh yüksek çıktı bende araştırdım ne düşürür diye hayıtla karşılaştım o şekilde yoksa çok şükür ilk kızım ikinci ayında oldu bu da beşinci denememdedarısı isteyen herkese inşallah
bende her ay adet görüyoryudum yani en azindan beni rahatsiz edicek kadar gecikmedi hiç amma bebek düşündüğümden beri çok fazla gecikmelerim oldu bu ay doktor zamaninda gelir dedi 36 günümdeyim gelen giden yok hem bu çörek otu karişimida yapmişdim oda adet getiriyor diye duymuşdum.1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu 1 su bardağı kaynamış klorsuz suda 10 dakika demelniyor yada kısık ateşde 10 dakika kaynatılıyor adet başlangıcından 15 gün sabah akşam aç karına içiliyor.Bende de küçük oranda pko var her ay adet oluyorum ama biraz rötarlı :) geçen ay doktorum kistlerin çok küçük doğal yolla gebe kalabilirsin dedi. Hayıt tohumunun övgüsünü çok duydum. Nasıl yapılıyor peki?
Ne güzel maşAllah umarım bende işe yarar çünki şok fazla bitkisel kür denedim malasef bir yararları pek olmadiben düğünüme iki ay varken kullanmaya başladım bununla adet gördüm evlenir evlenmez hamile kaldım pko ileri derecedeydi bu arada ilaçsız hiç gelmez hayıt bir mucize
Çok teşekkür ederim canım :)bende her ay adet görüyoryudum yani en azindan beni rahatsiz edicek kadar gecikmedi hiç amma bebek düşündüğümden beri çok fazla gecikmelerim oldu bu ay doktor zamaninda gelir dedi 36 günümdeyim gelen giden yok hem bu çörek otu karişimida yapmişdim oda adet getiriyor diye duymuşdum.1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu 1 su bardağı kaynamış klorsuz suda 10 dakika demelniyor yada kısık ateşde 10 dakika kaynatılıyor adet başlangıcından 15 gün sabah akşam aç karına içiliyor.
Aktardan bula bilirsin.Fakat bu hayıt otu değil hayıt tohumu.Googleden hayıt tohumu diye arat çıkacakdır.Herkese merhaba. Konuyla ilgili olarak bir şey sormak istiyorum. Tum yorumları okudum ama göremedim. Bu hayıt otu her aktarda var mıdır ya da nerelerden temin edilir? Bir de ben hic görmedim bu otu şekli nasıldır alırken kandirilmayalim. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim
İn şa Allah canim bende başlayacağım sonuçları paylaşırızBende deneyeceğim inş işe yarar.
Teşekkür ederim. Demleme şeklinde tarif okuyunca bir d3 konu başlığını öyle görünce ot sanmistimAktardan bula bilirsin.Fakat bu hayıt otu değil hayıt tohumu.Googleden hayıt tohumu diye arat çıkacakdır.
Otuda var fakat tohumunun daha faydalı olduğunu söylüyorlarTeşekkür ederim. Demleme şeklinde tarif okuyunca bir d3 konu başlığını öyle görünce ot sanmistim
Ezilirse daha iyi olur ama rondoda falan değil poşetin yada bezir arasina koyup merdaneyle ezmek daha iyi olur ama üşenirseniz böylede olurEzmeye gerek var mi suya katarken?
Canım yanıklar baharat var instagramdan bak. Herkese yazıyorum ama Bi faydam olsun istiyorum. Ben 3 ayda hamile kaldım onun etkisi oldu mu bilmiyorum ama iki defa kistim onun sayesinde eridi gitti. Hayıtın özünü ilaç gibi yapıp veriyorlar suya damlatop sabah akşam içiyorsun. Bide bayan çayı var içinde aslan pençesi hayıt otu civan perçemi var. Onu da sabah akşam kullanıyorsun. Faydasını gören çok. Yanıklar baharatı Bi araştır derim. Numarasını al Ahmet Bey var ilgilenen. O çok bilgili onunla görüş. Kargoyla gönderiyorlar. Fiyatlar çoğu yerlere göre daha makul.Herkese merhaba. Konuyla ilgili olarak bir şey sormak istiyorum. Tum yorumları okudum ama göremedim. Bu hayıt otu her aktarda var mıdır ya da nerelerden temin edilir? Bir de ben hic görmedim bu otu şekli nasıldır alırken kandirilmayalim. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim
Cok tesekkur ederim. Hemen inceleyeyimCanım yanıklar baharat var instagramdan bak. Herkese yazıyorum ama Bi faydam olsun istiyorum. Ben 3 ayda hamile kaldım onun etkisi oldu mu bilmiyorum ama iki defa kistim onun sayesinde eridi gitti. Hayıtın özünü ilaç gibi yapıp veriyorlar suya damlatop sabah akşam içiyorsun. Bide bayan çayı var içinde aslan pençesi hayıt otu civan perçemi var. Onu da sabah akşam kullanıyorsun. Faydasını gören çok. Yanıklar baharatı Bi araştır derim. Numarasını al Ahmet Bey var ilgilenen. O çok bilgili onunla görüş. Kargoyla gönderiyorlar. Fiyatlar çoğu yerlere göre daha makul.
Tamam cok tesekkur ederimEzilirse daha iyi olur ama rondoda falan değil poşetin yada bezir arasina koyup merdaneyle ezmek daha iyi olur ama üşenirseniz böylede olur
Sizde ile yaramış sanırım. Maşallah hayırlı olsun. Bende bu ay hayıt tohumu çayına başladı. Bide çörek otu yağı içiyorum. Umarım işe yararPost yeni olduğu için yazmak istedim. Ben de pico yum. Bu ay soğan kürü içiyorum. Hayıt tohumunu da balla karıştırıp yiyorum. Herkes çayını içmiş aklım karıştı. Faydası olmaz mı acaba bu şekilde?
Yok ben de hamile değilim şu an. 1 çocuk annesiyim ama ikinciyi istiyoruz Allah nasip ederseSizde ile yaramış sanırım. Maşallah hayırlı olsun. Bende bu ay hayıt tohumu çayına başladı. Bide çörek otu yağı içiyorum. Umarım işe yarar
Kaç yıldır gebelik istiyodunuz sonrasında oldu detaylı yazarmisinizBen de kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım
Merhaba hamile olduğunuzu görünce yazmak istedim yaptığınız bitkisel kürleri öğrenebilir miyim hangisinden fayda gördünüz yardımcı olurmusunuz lütfenPost yeni olduğu için yazmak istedim. Ben de pico yum. Bu ay soğan kürü içiyorum. Hayıt tohumunu da balla karıştırıp yiyorum. Herkes çayını içmiş aklım karıştı. Faydası olmaz mı acaba bu şekilde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?