- Konu Sahibi zawjah khayyam
Hayıt tohumu çayını nasıl yaptınız O şekilde mi hamile kaldınız acabaSizde ile yaramış sanırım. Maşallah hayırlı olsun. Bende bu ay hayıt tohumu çayına başladı. Bide çörek otu yağı içiyorum. Umarım işe yarar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayıt tohumu çayını nasıl yaptınız O şekilde mi hamile kaldınız acabaSizde ile yaramış sanırım. Maşallah hayırlı olsun. Bende bu ay hayıt tohumu çayına başladı. Bide çörek otu yağı içiyorum. Umarım işe yarar
Hayıt tohumu çayını nasıl yaptınız O şekilde mi hamile kaldınız acaba
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Ben de 5buçuk aylık bebeğimi kaybettim 1 ay oluyor.. Allah yüzümüzü tekrar güldürür inşallahMesajına geç cevap verdim. Kusura bakma. Zor günler geçiriyorum. Evet ben hayıt tohumu kullanmaya başladığım ay doğal yolla hamile kaldım. Etkisi oldumu hayıt tohumu çayının Allah bilir. Ama uzun süredir tedavi oluyordum ve işe yaramıyordu. Hayıt tohumuna başladığım ilk ay hamile kaldım.
Hamile kaldım. Dünyalar benim oldu ama birkaç gün önce düşük yaptım. Şimdi biraz toparlanayım tekrar başlayacağım hayıt tohumu çayına.
Tohumları havanda ezdim. Çok ufalmıyor. Sonra sabah akşam aç karnına bir bardak kaynatıp içtim. Umarım şifa olur size ve isteyen herkese.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Ben de 5buçuk aylık bebeğimi kaybettim 1 ay oluyor.. Allah yüzümüzü tekrar güldürür inşallah
Siz içtıgınız ay bebek işine ara verdiniz mıBen adetlikten başladım bir sonraki adete kadar bir ay olmadan işte bıraktım
Çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun çok üzüldüm. Ben de 5buçuk aylık bebeğimi kaybettim 1 ay oluyor.. Allah yüzümüzü tekrar güldürür inşallah
Kaçıncı haftada düşük yaptınız? Allah yardımcınız olsun Rabbim yeniden versin sağlıcaklaMesajına geç cevap verdim. Kusura bakma. Zor günler geçiriyorum. Evet ben hayıt tohumu kullanmaya başladığım ay doğal yolla hamile kaldım. Etkisi oldumu hayıt tohumu çayının Allah bilir. Ama uzun süredir tedavi oluyordum ve işe yaramıyordu. Hayıt tohumuna başladığım ilk ay hamile kaldım.
Hamile kaldım. Dünyalar benim oldu ama birkaç gün önce düşük yaptım. Şimdi biraz toparlanayım tekrar başlayacağım hayıt tohumu çayına.
Tohumları havanda ezdim. Çok ufalmıyor. Sonra sabah akşam aç karnına bir bardak kaynatıp içtim. Umarım şifa olur size ve isteyen herkese.
11+2 de kaybettim bebeğimi. Güzel duanız için teşekkür ederim. Bu ay tedaviye başladık bizde. İnşallah güzel sonuçlar alırız.Kaçıncı haftada düşük yaptınız? Allah yardımcınız olsun Rabbim yeniden versin sağlıcakla![]()
merhaba hayıt otunun bir markası var mı ? Nasıl kullanmalıyız tam olarak?
Teşekkür ederimBelli bir marka kullanmadım ben. Attar dan aldım. Havanda ezdim biraz. Sonra su kaynatıp içine atıp demledim. Sabah akşam içtim.
İskelet sistemi bozukluğu varmış gelişimi de 19. Haftada kalmış. Öyle doğsa da yaşaması çok zor dedi doktorlar bir çok yere gittik anneye zarar verir büyüdükçe daha zor olur dediler. Normal doğumla alındı... sizin ne sorununuz var kötü şeyler düşünmeyin lütfen olumlu düşünün dua edin bol bol. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsinÇok geçmiş olsunneden kaybettiniz acaba? Bende 5 aylığım korkuyorum biraz sorunlarım var diye
![]()
Adet düzenli miBen de kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım
Allah yeniden versin inşallah kucağınıza...benim plesenta aşağıda kanamam oluyor arada bu yüzden korkuyorum..siz ayrıntılı ultrasonda mı öğrendiniz iskelet sistemi bozuk olduğunu? Normal ultrason sırasında mı?İskelet sistemi bozukluğu varmış gelişimi de 19. Haftada kalmış. Öyle doğsa da yaşaması çok zor dedi doktorlar bir çok yere gittik anneye zarar verir büyüdükçe daha zor olur dediler. Normal doğumla alındı... sizin ne sorununuz var kötü şeyler düşünmeyin lütfen olumlu düşünün dua edin bol bol. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Amin sağolun.. Ayrıntılı ultrasonla öğrendik o güne kadar hiç bir sorun yoktu gayet normaldi hep kontrollerim zaten geç anlaşılan bi hastalıkmış. Korkmayın hiç o şekilde olup sağlıklı gebelik geçiren çook kişi var sizinki de öyle olucak inşallahAllah yeniden versin inşallah kucağınıza...benim plesenta aşağıda kanamam oluyor arada bu yüzden korkuyorum..siz ayrıntılı ultrasonda mı öğrendiniz iskelet sistemi bozuk olduğunu? Normal ultrason sırasında mı?![]()
Merhabalar, tüp bebek tedavisinemi başladınız11+2 de kaybettim bebeğimi. Güzel duanız için teşekkür ederim. Bu ay tedaviye başladık bizde. İnşallah güzel sonuçlar alırız.
Rabbim hamileliğinizi kolay geçirtsin ve yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()