Gebeliğe Hazırlık hayit kullananlar veya dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
peki nasıl kullandınız bende kullanmak istiyorumda tohumunu aldım adetin kacinci gunu kullananı gerek kaç gün kullanılır ne zaman bırakılır detaylı anlatabilirmisiniz
Bana doktor önermişti herhangi bir zaman söylemedi bir daha ki kontrole kadar kullan dedi günde iki kere hamilelik içinnama olmadı

Yumurtlamayla bitmiyorki is. Erkek infertilitesi e ugrastkk 4 sene artik nihayet olarak yaptik.
bence olacağı varsa oluyor bizde eşimde sorun var zannettik bu ay spermiyogram yaptı doktor çok iyi dedi ama olmuyor bu ay yumurta takibi yapicak bugün adet günüm bakalım aksama olurum heralde

bence olacağı varsa oluyor bizde eşimde sorun var zannettik bu ay spermiyogram yaptı doktor çok iyi dedi ama olmuyor bu ay yumurta takibi yapicak bugün adet günüm bakalım aksama olurum heralde
Tabiki olcagi varsa olur tedaviyle ya da dogal yolla farketmez. Biz zannetmedik baya zamandir takipteydik hastanelerde ugrastik olmadi. Bunu denedik inşallah tutunursa bebisler gerisi muhim deģil ama tutunmassa yine devam :) sizde labratuvara kesin olarak danisin bir kez degil 3 aylik periyotlarla ikinize de takite kalin anlaşilir. Hakkinizda hayirlisi hangi yolla oljrsa olsun sonuc guzel olur insallah.
Ben hastayken baslayip sonuna kadar kullandim onu demeye gelmistim :)

peki nasıl kullandınız bende kullanmak istiyorumda tohumunu aldım adetin kacinci gunu kullananı gerek kaç gün kullanılır ne zaman bırakılır detaylı anlatabilirmisiniz
Yani doktor bana gün olarak söylemedi sadece ben adetin 5inci günü gitmiştim kullanmaya başla dedi günde iki kere adet zamanı kullanmadım ama doktor demedi kendim kullanmadım kist için faydası oldu kayboldu

ultrasonla muayenede görmüştü doktor ama bildiğim kadarıyla pco diyebilmek için hormonlarda dengesizlik oluyor adet düzensizliği sivilce kilo tüylenme gibi şeylerinde olması gerek bildiğim kadariyla
Ya benim adetlerim düzenli, hormonlarım da aynı şekilde. Ama sağ kasığımda yumurtlama döneminden adete kadar inceden ağrı oluyor. Doktor yumurta çatlamıyor olabilir diyerek inofolic combi verdi bi işe yaramadı gerçi ama şaşırdım ne yapsam

giderek kısırlaşma yaygınlaşıyor malesef yediklerimiz içtiklerimiz hatta soluduğumuz hava bile etkiliyor artık malesef..
eşinizde ne güzel problem yokmuş.. bu sizin için büyük şans.. bence yumurta takibi folikasitle sizde düzene girersniz diye düşünüyorm.. ben memnun kaldım.. işte dediğim gibi eşimden dolayı bu ay kullanmadm ve kullanmadığımı nasılda hissetim hem yumurtlama günüm gecikti hem eskiden kasıklarmda büyüme hissini yaşardım şuan tık yok.. ben beklemedeyim.. umarm size yarar

amin inşallah hayırlısı ile yumurtlama gününde ara vermedin yani

bende sizin gibi bir ay kullanıyorum ilacı fayda girmeyince daha doktora gitmiyorum ise yaramadı diyorum bence birkaç ay deneyin

kesinlikle haklısınız eskiye göre kısırlık çok fazlalaştı inşallah yarın doktorda kontrolüm var gidince sorarim inşallah sizde güzel haberleriniz alirsiniz

12 erken degilmi ben genelde 15. günümde yumurtlarım doktorunuz ne dedi
En azindan yogun akinti olmasi gerekirdi yani okuduklarimdan cok buyuk bir etki bekledim de ondan hayit macunu kullandigimda baya baya seffaf akintim olmstu bir avuc. Bu da hapi biraz abartilmis benim zaten yumurtlama dongum en gec 19. Gun bilemedin 17. O yuzden etki etmemesini anlatmaya calisiyorum dr degil ovulasyon yapiyorum canim bu ay da olmassa tup ya da asilamaya gidilecek. Hap macun kadr etki etmedi

amin inşallah hayırlısı ile yumurtlama gününde ara vermedin yani
Hayir vermedim hicbir yan etkide olmadi. Ama benim kullandigim hayit tentüru idi. Aldiginiz kişi bilgisini verir. Ara vermedim yumurtam catladi gelisti takipte ettjm hep. Adete bi kac gun kala birakmisimdir oyle belki.

kaç yıldır bebek istiyorsunuz klomen yada femara kullandınız mi

Hayir vermedim hicbir yan etkide olmadi. Ama benim kullandigim hayit tentüru idi. Aldiginiz kişi bilgisini verir. Ara vermedim yumurtam catladi gelisti takipte ettjm hep. Adete bi kac gun kala birakmisimdir oyle belki.
anladım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim klomen denediniz mi ben bu ay adet olursam bugün olmam gerekiyor olursam ilaç tedavisine başlıycam inşallah

Reactions: H M
anladım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim klomen denediniz mi ben bu ay adet olursam bugün olmam gerekiyor olursam ilaç tedavisine başlıycam inşallah
Denedim. Fakat femarayi daha cok denedim
Klomene gore pahali bi ilac..
Asilamamdada normal takibtede femara denedim. 5 kez denedim sanirim. Klomenle hamile kalanda cok deneyinleyip gorursun sana uygunmu degilmi.. bircok benzer ilaclar var.herkesin bunyesi farkli ama.

ben klomen kullandım 1 ay ama 1 tane yumurtam gelişmisti bence yaramadı çünkü normalde yumurtam oluyor çatlıyor bu kez gittiğimde femari sorucam zaten onunla daha çabuk hamile kaliniyormus galiba

ben klomen kullandım 1 ay ama 1 tane yumurtam gelişmisti bence yaramadı çünkü normalde yumurtam oluyor çatlıyor bu kez gittiğimde femari sorucam zaten onunla daha çabuk hamile kaliniyormus galiba
Ama famera fazla yumurta degil az ve kalitelo yumurta yapmak icin iyi oluyor
Benim klomenle 7 tane filan oldu ama gelismedi bazilari.
Olsun 1 tane olsun gebelik olussun onemli olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…