- 28 Şubat 2019
- 292
- 152
- 33
- 30
- Konu Sahibi muhammetumut
-
ben adetlerim duzenli ama sağ yumurtaligimda tam pco görüntüsü var sol tarafta çok az varmış öyle demişti doktorumCanim o pco goruntu ne demek aciklama yapti veya ilac verdi mi ya
ben bi arastirayim bu ilacı benim esim sperm tahlili yaptı doktorum çok iyi dedi eşinde problem yok dedi. benim sadece sağ yumurtaligimda pco görüntüsü var adet düzensizliği kullanma sivilce kilo hiçbirini yaşamıyorum 59 kiloyum hatta bi kizim var bizde bisey anlamadikcnm agnucaston diye hayıtın doğal bitkisel ilacı var... reglin 2. günü başlıyorsun içmeye.. yumurtlama gününde bırakıyorsun... hamile kalırsan etkilemesin diye.. hamile kalmazsan devam ediyorsun... 3 ay düzenli kullanım lazım..
hiç bir yan etkisi yok.. bende ilk başta korkmuştum sonra dr konuştum yani bitkisel dedi.. eczacıda keza aynısı söyledi.. ve ben 2 ay kullandım yumurta gelişiminde inanılmaz etkisini gördüm.. ama eşimde sorun çıkınca bıraktım.. eşimin tedavisine sonuç vermesini bekliyorum.. sonra bidaha kullanmaya başlayacam.. nasip.. Allah istiyen herkese nasip etsin
Nasıl anlaşılıyor bu pco?ben adetlerim duzenli ama sağ yumurtaligimda tam pco görüntüsü var sol tarafta çok az varmış öyle demişti doktorum
hayır sadece sağ yumurtaligimda pco görüntüsü var hormonlarımda dengesizlik yoktu adetlerim duzenli zayıfım eşimdedir sorun yok ama olmuyorCanim o pco goruntu ne demek aciklama yapti veya ilac verdi mi ya
ultrasonla muayenede görmüştü doktor ama bildiğim kadarıyla pco diyebilmek için hormonlarda dengesizlik oluyor adet düzensizliği sivilce kilo tüylenme gibi şeylerinde olması gerek bildiğim kadariylaNasıl anlaşılıyor bu pco?
Aynisi bana denmisti evlendikten 1 sene sora gittigimde.. anlayamamislardi solda pco gprunumu vardi ama iki taraftanda yumurtlama gozlendi vs. Var yada yok gibi birsey. Ben hayit tenturu kullandim sivisini..ben adetlerim duzenli ama sağ yumurtaligimda tam pco görüntüsü var sol tarafta çok az varmış öyle demişti doktorum
neden yan etkisi mi var ve sizde pco var miBen agnucastonu gidip satin bile aldm ama doktorum kullandirtmiyor :)
Ben agnucastonu gidip satin bile aldm ama doktorum kullandirtmiyor :)
cnm agnucaston diye hayıtın doğal bitkisel ilacı var... reglin 2. günü başlıyorsun içmeye.. yumurtlama gününde bırakıyorsun... hamile kalırsan etkilemesin diye.. hamile kalmazsan devam ediyorsun... 3 ay düzenli kullanım lazım..
hiç bir yan etkisi yok.. bende ilk başta korkmuştum sonra dr konuştum yani bitkisel dedi.. eczacıda keza aynısı söyledi.. ve ben 2 ay kullandım yumurta gelişiminde inanılmaz etkisini gördüm.. ama eşimde sorun çıkınca bıraktım.. eşimin tedavisine sonuç vermesini bekliyorum.. sonra bidaha kullanmaya başlayacam.. nasip.. Allah istiyen herkese nasip etsin
Ben de basladim ama bir etkisini henuz gormedim yumrta erken gelisir diyrlar daha ne gelisme ne catlama olmadi 12. Gun deyimBen agnucastonu gidip satin bile aldm ama doktorum kullandirtmiyor :)
yumurtlama var ise neden tüp bebek denedinizAynisi bana denmisti evlendikten 1 sene sora gittigimde.. anlayamamislardi solda pco gprunumu vardi ama iki taraftanda yumurtlama gozlendi vs. Var yada yok gibi birsey. Ben hayit tenturu kullandim sivisini..
Yuksek olani indiriyor duşuk olani yukseltiyor. Degerlerim iyi suanda. Tüp bebek tedavisi gordum biraktim simdi hormonlarda fazlalik olmussa duşsün rahmi beslesin diye transfere kadar tekrar kullaniyorum. Hemde duzene de soktu.
12 erken degilmi ben genelde 15. günümde yumurtlarım doktorunuz ne dediBen de basladim ama bir etkisini henuz gormedim yumrta erken gelisir diyrlar daha ne gelisme ne catlama olmadi 12. Gun deyim
peki nasıl kullandınız bende kullanmak istiyorumda tohumunu aldım adetin kacinci gunu kullananı gerek kaç gün kullanılır ne zaman bırakılır detaylı anlatabilirmisinizBen hayıt otu kullandım iki ay kist vardı 3.5cm daha sonraki kontrolümde tamamen kaybolmuş
Yumurtlamayla bitmiyorki is. Erkek infertilitesi e ugrastkk 4 sene artik nihayet olarak yaptik.yumurtlama var ise neden tüp bebek denediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?