• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayit Hapi kullanipta faydasini goren var mi???

sivas2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
6
0
86
Almanya
Selam ben baslicam da ama faydasini goren bilen varsa bilgi verse cok sevinirim bende adet duzensizligi var kendimi bildim bileli iki senedir evliyim malesef korunmadigim halde hamile kalamiyorum acaba faydasi olur mu???

mrb,benn hapını değilde,tohumunu demleyip içiyorum,adet düzensizliğim yok ama bende hamile kalamıyorum umarım işe yarar...

ben 3 aydır hayıt kapsülünü kullanıyorum faydasını gördüm
kullandıktan sonra 2 ay doğal yumurtladım ve hormonlarım baya düzeldi
ancak neden bilmiyom ama bu ay yumurtlama olmadı
ama genel anlamda süper bir ot çok kişi faydasını gördü
tavsiye ederim

tsk ederim bilgileriniz icin insallah bendede ise yarar pco var bende hayit suyunu aldim ama tadi okadar kotu ki icemiyorum malesef gitmiyo bogazimdan bende tabletini deneyeyim dedim insallah ise yarar ya

Selam ben baslicam da ama faydasini goren bilen varsa bilgi verse cok sevinirim bende adet duzensizligi var kendimi bildim bileli iki senedir evliyim malesef korunmadigim halde hamile kalamiyorum acaba faydasi olur mu???

bende başlayalı 1 ay oldu sonuç alabilmek için 3 ay kesin kullanmalıymışık bakalım inş.ç faydasını görürürz tatlım ben 7 yıllık evliyim şimdi 2. siparişi veriyorum istersen haberleşelim sürekli gelişmeler olursa bildiririz.ok allahtan ümit kesilmez yeni adet oldum bide bu ay hayıtla birlikte inciri denicem istersen sende dene bir bardak zeytinyağına akşamdan 1 adet kuru inciri koy sabah aç karnına haptan önce ye inciri aynı yağa yine her akşam yeni bi incir koycakmışsın sabah aç karnına yicekmişsin yapıp hamile kalanını duydum bu ay onuda birlikte denicem bakalım allah acil şifalar versin bizlere

slm cnm tsk ederim allah yardimcin olsun ya 7 yil ne demek ben iki yil oldu evleneli adet duzensizligi bitiriyo beni oncedende vardi ama insan hamile olamayinca daha cok rahatsiz edio bu durum bende deniyeyim bakayim yarin gelicek benim hapim iki paket siparis vermistim turkiyeden tmm cnm haberleselim insallah ise yarar :)

Back