- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Helal olsun canım hepimizin işi gücü var onları ihmal etmeden duamızı yapmamız gerekiyor...Kızlar evimde tadilat var o bitince aranıza doncem insallah hakkınızı helal edin okuyamiyorum simdi
Bende katilabilir miyimHayırlı evlatlar icin 41 adet Yasini Serif
sSultans Ergün Kızı Sultan (Mazeretli)
Rakika Hatice Kızı Hanife
@Madammor(Mazeretli)
C cansu_trUfuk Kızı Cansu (Mazeretli)
@Hayalimdi gercek olduNecip Kızı Hatice
ftmclk Süleyman Kızı Fatma
Reengarenk Çiğdem
A aselatilganMerve (Mazeretli)
Liste alımlara açıktır.
ftmclk
Süleyman kizi Fatma için okuyoruz
Kalan:15
Allah kabul etsin canım sırada sen varsın sana başlıyoruz şimdi listeyi güncelliyorum :)ftmclk canım kalan 3 taneyi ben gece okumak üzere alıyorum şuan çok işim var allah duanı dileğini kabul etsin canım..
Kalan--0
Aaa öylemi listeye hiç bakmamışım ne çabuk geşdi bana:))Allah kabul etsin canım sırada sen varsın sana başlıyoruz şimdi listeyi güncelliyorum :)
Allah razı olsun canım ne muradın varsa versin Rabbimftmclk canım kalan 3 taneyi ben gece okumak üzere alıyorum şuan çok işim var allah duanı dileğini kabul etsin canım..
Kalan--0
Hatice hepsi ağır olur sana kuzum paylaşalım mı?Kızlar kalan 27 ben alıyorum bu gun akşama kadar okucam başlıyorum insallah akşam eezanindan sonra diğer arkadasa geçebiliriz
Kuzum 5 tane aldin geri kalan okudum allah kabul etsin insallahHatice hepsi ağır olur sana kuzum paylaşalım mı?
Allah razı olsun canım 2 tane daha okumuştum onuda düşersin hepsi çok canım bukadar zorlama kendini.Kızlar kalan 27 ben alıyorum bu gun akşama kadar okucam başlıyorum insallah akşam eezanindan sonra diğer arkadasa geçebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?