- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Helal olsun canım hepimizin işi gücü var onları ihmal etmeden duamızı yapmamız gerekiyor...Kızlar evimde tadilat var o bitince aranıza doncem insallah hakkınızı helal edin okuyamiyorum simdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal olsun canım hepimizin işi gücü var onları ihmal etmeden duamızı yapmamız gerekiyor...Kızlar evimde tadilat var o bitince aranıza doncem insallah hakkınızı helal edin okuyamiyorum simdi
Bende katilabilir miyimHayırlı evlatlar icin 41 adet Yasini Serif
sSultans Ergün Kızı Sultan (Mazeretli)
Rakika Hatice Kızı Hanife
@Madammor (Mazeretli)
C cansu_tr Ufuk Kızı Cansu (Mazeretli)
@Hayalimdi gercek oldu Necip Kızı Hatice
ftmclk Süleyman Kızı Fatma
Reengarenk Çiğdem
A aselatilgan Merve (Mazeretli)
Liste alımlara açıktır.
ftmclk
Süleyman kizi Fatma için okuyoruz
Kalan:15
Allah kabul etsin canım sırada sen varsın sana başlıyoruz şimdi listeyi güncelliyorum :)ftmclk canım kalan 3 taneyi ben gece okumak üzere alıyorum şuan çok işim var allah duanı dileğini kabul etsin canım..
Kalan--0
Aaa öylemi listeye hiç bakmamışım ne çabuk geşdi bana:))Allah kabul etsin canım sırada sen varsın sana başlıyoruz şimdi listeyi güncelliyorum :)
Allah razı olsun canım ne muradın varsa versin Rabbimftmclk canım kalan 3 taneyi ben gece okumak üzere alıyorum şuan çok işim var allah duanı dileğini kabul etsin canım..
Kalan--0
Hatice hepsi ağır olur sana kuzum paylaşalım mı?Kızlar kalan 27 ben alıyorum bu gun akşama kadar okucam başlıyorum insallah akşam eezanindan sonra diğer arkadasa geçebiliriz
Kuzum 5 tane aldin geri kalan okudum allah kabul etsin insallahHatice hepsi ağır olur sana kuzum paylaşalım mı?
Allah razı olsun canım 2 tane daha okumuştum onuda düşersin hepsi çok canım bukadar zorlama kendini.Kızlar kalan 27 ben alıyorum bu gun akşama kadar okucam başlıyorum insallah akşam eezanindan sonra diğer arkadasa geçebiliriz