Hayir ama geleceğini düşünüyorumgelip senden özür diledi mi
hadi gelmezse ki gelirsede biraz sürünsün bence özür dilerim dediği zaman uça uça gitme hemen kıymetini bilsinHayir ama geleceğini düşünüyorum
Daha gelmeden affetmeyi kafana koymuş sun zaten bati biraz pişman et de öyle affet
Ailem arkamda çok şükür. Onlar bana bıraktılar.bence biraz burnu sürtsün.geldiğinde dünden razıymış gibi davranırsan yine kıymetin kalmaz.
seni kaybetme korkusu olsun içinde biraz.ayrıca ailen de senden yana konuşssun ne olursa olsun biz kızımızın arkasındayız,karar onun biz karışmayız,dön kızım evindir desek tekrar aynı şeyi yaşatırsan bizden bilir gibi gibi..
bu şekilde arkasında duracak kimsesi yok ne olursa olsun bana muhtaç gibi düşünmesinin de önü alınmış olur..
Aynen bende öyle yapmayı dusunuyorumhadi gelmezse ki gelirsede biraz sürünsün bence özür dilerim dediği zaman uça uça gitme hemen kıymetini bilsin
ne zaman evi terk ettinAynen bende öyle yapmayı dusunuyorum
ne zaman evi terk ettin
Bir hafta oldu
O da kızıyor oğluna. Beni haklı buluyor. Ama yine de benik bir şeyler yapmamı bekliyor. Barışmak icinKv derki erkeğin en kötüsü evden kovan dır Kv ararsa söyle herkes kavga eder git demek te nesi yanı ıy bir ders ver bence
Annesi arıyor her gün.bir haftadır aramadı sormadı mı hiç
Yok ben aramam asla.O arasın sen söylersen barış alım diye yine git der başına kalkar gelmeseydin diye mesela .
tabi sen bilirsin evliliğini kötü etkilemek istemem
annesinin araması birşeyi değiştirmez adam aramadıktan sonra . seni üzmek istemem ama adam evliliğini gözden çıkarmış olabilirAnnesi arıyor her gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?