Hayırlısı ile 3. kez tüp bebek tedavime başladım.İnşallah bu sefer tutar

canım allah yardımcın olsun. inşallah bu defa olacak ne olur olumlu düşün canım.

Hadi hayırlı olsun hazirancım inşallah bu defa sıkı sıkı tutunur bebişin sana, Allah yardımcın olsun

İnşallah canımcım bu sefer başarırız Allah hepimizin yardımcısı olsun. Tedaviyi bile düşünmezken yeniden başladım hayırlısı ile.

canım allah yardımcın olsun. inşallah bu defa olacak ne olur olumlu düşün canım.

hep olacak umuduyla başlıyoruz negatif sonuçlarla yıkılıyoruz ama bu sefer içimde tahaf hisler var. İnşallah Yüce Rabbim dualarımızı kabul eder ve meleğimize kavuşuruz.

haftaya 5 ay bitiyor Allah ın izniyle.darısı sizlere inşallah.
evet canım ne acılar çektik, yandık kavrulduk.Ama inan hamiş olduğunu bir öğren tüm acılarını unutuyor insan.ilk defa bugün aklıma geldi de ağladım yaşadıklarım.Allah a şükrettim.bu yolda uğraşan herkes için dua ettim.rabbim kimsenin emeklerini boşa vermesin.kimsenin kucağını boş bırakmasın.yaşamayan asla bilemez, ne kadar seni anlıyorum dese de anlayamaz, hissedemez.evlat hasreti bambaşka bişiy.
evet malesef çetin bir yoldayız.bir ton güçlükle karşılaşıyoruz.vazgeçmek yok, vazgeçemeyiz ki bebişlerimiz nazlı kendi kendilerine gelemiyorlar.inşallah doğurmak bizlere de nasip eder....
canım gülserenle senin kadar yakın değildik.inan hiç haberim yok.en son babası rahatsızdı sonrasını bilemiyorum.Ama ben de merak ettim.ne yapıyor acaba?çoktaan doğum yapmıştır herhalde.

Arkadaşlar merhaba.Haziran çok sevindim yeniden başladığına ,hayırlısıyla olacak inşallah bu sefer.Butterfly az zamanın kaldı senin de Kuzininde.Ebrizm ne alemde acaba,yaklaştı onun da artık.Hepinizi çok özledim.Ben fındığımla uğraşıp duruyorum.İnanın çekilen her şeye değer,sabretmeye değer.Fındığım normalde13 günlük oldu bugün.3550 gr.Çok şükür bir problem kalmadı.

eh yarıladım sayılır.kuzi benden 10 hafta ilerde.ebrizm büyük ihtimalle doğum yapmıştır.son cümleni anlamadım .oğlun daha büyük değil mi gün olarak.
bir probleminizin kalmadığına sevindim.kendine ve bebişine iyi bak...

Diamond'cım çok merak ediyodum seni ve oğluşumuzu, maşallah canım ya, çokkkk sevindim iyi olduğuna, kaydirigubbakcemile5, azimli bebek embriyosundan belli olurmuş demekki :)) tekrar tekrar maşallah

Kızlar yeni tedavime başladım 9 kasımda lucrinle. Allahtan hayırlısı dualarınıza ihtiyacım var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bu sefer inşallah olacak

Hadi canim benim Allah rastgetire insallah bu sefer...stres yapmamaya calis canim..iyi bak kendine..dualarim senin icinde!

Bende kismetse aralikta 2.ci tupbebek tedavimize adim aticam..herkez icin Allahtan hayirlisi olsun

Maşallah canım benim Allah tamamına erdirsin bayağı olmuş zaman su gibi akıp gidiyor. Darısı bizlerin başına kendine ve meleğine çok iyi bak tatlım

İnşallah canım dua edin benim için. 13 haftalık oldu sanırım maşallah çınarın iyi olduğuna çok sevindim. herkes bir bir doğuruyor darısı bizim başımıza. Kendine ve çınar bebeğe iyi bak tatlım ikinizi de kocaman öpüyorum.

Hadi canim benim Allah rastgetire insallah bu sefer...stres yapmamaya calis canim..iyi bak kendine..dualarim senin icinde!

Bende kismetse aralikta 2.ci tupbebek tedavimize adim aticam..herkez icin Allahtan hayirlisi olsun

Seninde tedavin hayırlı olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun. Zor ve bi okadarda yıpratıcı işlemler ama inşallah hamiş kalırızda Allahın izniyle çektiğimiz bu sıkıntıları unuturuz.

canım inşallah üçüncü ve son denemen olur.allah yolunu açık etsin yavrularını kucağına almayı nasip etsin.allahım hepimizin nasip kısmet kapılarını sonuna kadar açsın

canim hayirli olsun tedavin...butun tedavilerin arasinda kac ay ara verdin???

5-6 ay ara ile denemelerimiz gerçekleşti. Aslında hiç niyetim yoktu birden bireye tatil dönüşü eşim randevu alınca mecbur kaldım. Allah hayırlısını versin ben aslında seneye yaptırmayı düşünüyordum

Allah yardımcın olsun bitanemm...
Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda inş.
Tedavinde başarılar dilerim.
Sana tavsiyem :
Hiç olumsuz düşünme. Transferden sonra kendine önem ver .
Hamile oldugunu düşünerek hareket et .
Dualarım sizlerlee.. Şeniz a.s.

29 Ekim normal doğum tarihiydi,gelişimini ona göre bekleyeceğiz,düzeltilmiş yaş deniyor buna.Aslında 3 aylık oldu doğduğundan beri,ama normal doğum tarihi esas alınıyor.

canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun. Nedense bu sefer içimde olumsuz hiçbirşey yok herşey çok pozitif. Daha önceki transferlerde yatağa çakılı kalmıştım bizimkiler hiç kaldırmadılar valla 3. günden sonra işe bile gelmeyi düşünüyorum evde kalınca bişeylerle uğraşmayınca tutacak mı tutmayacak mı ister istemez aklın takılı kalıyor bakalım doktorumunda tavsiyelerine göre bir sakıncası yok ise 3. günden sonra çalışacağım. Seninde Allah yardımcın olsun yanlış hatırlamıyorsam hamişsin kutlarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…