Hadi hayırlı olsun hazirancım inşallah bu defa sıkı sıkı tutunur bebişin sana, Allah yardımcın olsun
canım allah yardımcın olsun. inşallah bu defa olacak ne olur olumlu düşün canım.
İnşallah canımcım kavuşrum meleğime. epeyden görüşemiyoruz nasıl gidiyor kaç aylık oldu yiğenimiz heyecanlımısın kendine ve bebeğine çok iyi bak tatlım. Geriye dönüp bakıyorumda geçensene buzamanlar neler çekmiştik ve sonrası kaçkez negatif sonuçlarla yıkılmıştık. ama ozamanlarda görüştüğümüz arkadaşlar hepsi teker teker vazgeçmeyerek hamile kalmayı ve hatta doğurmayı başardı. bu arada gülserenden haberin varmı ne buraya geliyor nede msn ni açıyor çok merak ediyorum. Vay be zaman ne çabuk geçti ağladık heyecanlandık sevindik vay be canım benim kendine iyi bak
Arkadaşlar merhaba.Haziran çok sevindim yeniden başladığına ,hayırlısıyla olacak inşallah bu sefer.Butterfly az zamanın kaldı senin de Kuzininde.Ebrizm ne alemde acaba,yaklaştı onun da artık.Hepinizi çok özledim.Ben fındığımla uğraşıp duruyorum.İnanın çekilen her şeye değer,sabretmeye değer.Fındığım normalde13 günlük oldu bugün.3550 gr.Çok şükür bir problem kalmadı.
Kızlar yeni tedavime başladım 9 kasımda lucrinle. Allahtan hayırlısı dualarınıza ihtiyacım var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bu sefer inşallah olacak
haftaya 5 ay bitiyor Allah ın izniyle.darısı sizlere inşallah.
evet canım ne acılar çektik, yandık kavrulduk.Ama inan hamiş olduğunu bir öğren tüm acılarını unutuyor insan.ilk defa bugün aklıma geldi de ağladım yaşadıklarım.Allah a şükrettim.bu yolda uğraşan herkes için dua ettim.rabbim kimsenin emeklerini boşa vermesin.kimsenin kucağını boş bırakmasın.yaşamayan asla bilemez, ne kadar seni anlıyorum dese de anlayamaz, hissedemez.evlat hasreti bambaşka bişiy.
evet malesef çetin bir yoldayız.bir ton güçlükle karşılaşıyoruz.vazgeçmek yok, vazgeçemeyiz ki bebişlerimiz nazlı kendi kendilerine gelemiyorlar.inşallah doğurmak bizlere de nasip eder....
canım gülserenle senin kadar yakın değildik.inan hiç haberim yok.en son babası rahatsızdı sonrasını bilemiyorum.Ama ben de merak ettim.ne yapıyor acaba?çoktaan doğum yapmıştır herhalde.
Arkadaşlar merhaba.Haziran çok sevindim yeniden başladığına ,hayırlısıyla olacak inşallah bu sefer.Butterfly az zamanın kaldı senin de Kuzininde.Ebrizm ne alemde acaba,yaklaştı onun da artık.Hepinizi çok özledim.Ben fındığımla uğraşıp duruyorum.İnanın çekilen her şeye değer,sabretmeye değer.Fındığım normalde13 günlük oldu bugün.3550 gr.Çok şükür bir problem kalmadı.
Hadi canim benim Allah rastgetire insallah bu sefer...stres yapmamaya calis canim..iyi bak kendine..dualarim senin icinde!
Bende kismetse aralikta 2.ci tupbebek tedavimize adim aticam..herkez icin Allahtan hayirlisi olsun
canim hayirli olsun tedavin...butun tedavilerin arasinda kac ay ara verdin???
eh yarıladım sayılır.kuzi benden 10 hafta ilerde.ebrizm büyük ihtimalle doğum yapmıştır.son cümleni anlamadım .oğlun daha büyük değil mi gün olarak.
bir probleminizin kalmadığına sevindim.kendine ve bebişine iyi bak...
Allah yardımcın olsun bitanemm...
Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda inş.
Tedavinde başarılar dilerim.
Sana tavsiyem :
Hiç olumsuz düşünme. Transferden sonra kendine önem ver .
Hamile oldugunu düşünerek hareket et .
Dualarım sizlerlee.. Şeniz a.s.