Kızlar yeni tedavime başladım 9 kasımda lucrinle. Allahtan hayırlısı dualarınıza ihtiyacım var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bu sefer inşallah olacak
beyazcım gercekten zor cok sabır ısteyen bır yol ama bıraz zaman gecsın yıne ısteyeceksın bende senın gıbı dusunuyordum 2 ay once ve sımdı 2 deneme ıcın ılaclarıma basladım allh hepımızın yuzunu guldursunBunları yaşayacağımı hiç düşünmemiştim. Buraya yazmak geldi içimden. Yumurta takipleri, aşılamalar ve ilk tüp denemeside hüsran. Ben 2. denemeye daha cesaret edemem heralde. Geçtiğimiz hafta öğrendim daha.Ne desem bilemiyorum.
Kızlar yeni tedavime başladım 9 kasımda lucrinle. Allahtan hayırlısı dualarınıza ihtiyacım var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bu sefer inşallah olacak
Merhaba Haziran15, Hayırlısı olsun insallah.. Bende tedavime 9 kasım'da Lucrin'le başladım.. :)
Bunları yaşayacağımı hiç düşünmemiştim. Buraya yazmak geldi içimden. Yumurta takipleri, aşılamalar ve ilk tüp denemeside hüsran. Ben 2. denemeye daha cesaret edemem heralde. Geçtiğimiz hafta öğrendim daha.Ne desem bilemiyorum.
sizlerin niye tutmadı sebep neydi.bende şuan beklemedeyim transferim gerçekleşti.bekliyorum.üstüne üstlük birde bu aralar bir öksürük tutuyor beni.gıcık şeklinde.korkuyorum valla.bugün 5.günüm daha hiç belirtim yok.
canım hayırlı olsun tedavin. allah çabalarımızı boşa çıkarmasın sonunda yüzünü güldürsün.. aminnnn[/QUOTE
amin canımcım seninde bebeğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah bir aksilik yoktur kendine ve bebeğine çok iyi bak tatlım
hadi bakalım haziran artık sıra sen de.bak ama çift çift bekliyoruz ona göre kaydirigubbakcemile5
dua ediyorum canım.inşallah herşey güzel olacak.sen de kavuşacaksın artık meleğine...Şeniz