- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangisi kız o ben okuyomuyum.. kafam çok dolu....ihlas olsun tefriciye listemiz var biliyorsun
kızlarr merhaba 1001 ihlas listesini başlatıyorum katılmak isteyenler isimlerini yazsınlar lütfen......Ihlas listesine beni de ekleyin kizlar
nasıl yetişiyosun maşallah....Kızlar ben başka sayfada 10 bin İhlas Suresi ne katıldım bu sayfadan hariç 8 tane daha dua Sayfam var 4444 Tefriciye de okuyorum başka sayfada yetiştiremem diye suan listeye dahil değilim
ama sizi takipteyim. Diğer İhlas Suresi biterse gelirim inşallahhh
Rabbim Gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eyleyip sizlere nasip etsin inşAllah.
hadi başlayalım.N nebahat_1990 trksng Z z_ipek @istanbulunsultani @belinayesila @gulucukgs askiminaskiyim pozitifhatun
hadi başlayalım kızlarrr her gün birine mi okuyalım yoksa toplu duayla her gün 1001 ihlası mı tamamlayalım herkes aldığı sayı kadar alsın okusun bence sayıyı takip ederek ilerleyelim
arkadaşım bende dahil çoğu arkadaş adetli sanırım, ben p.tesi başlayabilirim okumaya. nasıl olur nasıl yapalım.N nebahat_1990 trksng Z z_ipek @istanbulunsultani @belinayesila @gulucukgs askiminaskiyim pozitifhatun
hadi başlayalım kızlarrr her gün birine mi okuyalım yoksa toplu duayla her gün 1001 ihlası mı tamamlayalım herkes aldığı sayı kadar alsın okusun bence sayıyı takip ederek ilerleyelim
bitirince başlarsınız mesele değil okuyamayanlar esmalardan okuyup hediye etsin sıradaki arkadaşaarkadaşım bende dahil çoğu arkadaş adetli sanırım, ben p.tesi başlayabilirim okumaya. nasıl olur nasıl yapalım.
Olur tabi.bitirince başlarsınız mesele değil okuyamayanlar esmalardan okuyup hediye etsin sıradaki arkadaşa
bebeğime bişi olmazsa 9 ay ben musait olcam.. ben okurum bol .. okumayanların yerinede okurumarkadaşım bende dahil çoğu arkadaş adetli sanırım, ben p.tesi başlayabilirim okumaya. nasıl olur nasıl yapalım.
birde sırada senden sonra bana geçilmesin, bende kendime okuyabilmek isterim.okuyamayanlar gönlünüzden geçtiğinde dua edin esma okuyun en güzel şekli bu
nasıl yetişiyosun maşallah....
bende sana katılayım. izleyeyim seni.. benim girdiğim sayfaların sabahtan okuyom.. namazdan sonra... hemeen okuduklarımı ekliyommm