sağol canım .. aslında başımıza iyi yada kötü ne gelirse Rabbim bizi sevdiğinden.geçmiş olsun canım.
amin tatlım....cümlemizin rabbim dualarına icabet etsin...@gulucukgs sana yetişemedim rabbim niyetini kabul etsin inşallah
ama liste bittikce devam edebiliriz sizler açısından sıkıntı olurmuki..arkadaşlarımız günde 1 kişi için okuyacağımızı düşündülerse , belki o nedenle tekrar bu konuya girip bakmıyor olabilirler.
benim açımdan sıkıntı yok. arkadaşlarımız bildirimde bulunmadı ya, o nedenle öyle düşündüm.ama liste bittikce devam edebiliriz sizler açısından sıkıntı olurmuki..
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN... GÖNLÜMÜZDEN GEÇENLERİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLESİN AMİN...Aaa bana gelmis sira :)
Allahim gonlumdeki dilegimi gerceklestirir insallah..dualarinizLa desteginiz icin Allahim razi olsun sizlerden
500 de ben okuyorum
AMINN CANIMMALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN... GÖNLÜMÜZDEN GEÇENLERİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLESİN AMİN...
]kızlar vahid okuyalım 3669 tane... herkes isminin yanına okuduğu sayıyı yazsın
El- VAHİD: Zatında, sıfatlarında, işlerinde, hükümlerinde, isimlerinde asla ortağı ve benzeri olmayan TEK.. günde 3669 İstediği olur, kalbi uyanır, aklı nurlanır.
@umutsuzcuk için okuyoruz
1 -@gulucukgs ..... 69 tane okudum.
2 -@umutsuzcuk ..... 500 TANE
3 -@tuuba84 ....
4 -@z_ipek ....250 tane
5 -@ERSU .... 100 tane
6 -@BabamIn_KIzIyIm ....450 adet
7 -SENGUL1976 ....300 tane
8 -ya se min .........500
9 - K kalemero ....
KALAN 1.500
Canim bugun baslandi benim duamaEl- VAHİD: Zatında, sıfatlarında, işlerinde, hükümlerinde, isimlerinde asla ortağı ve benzeri olmayan TEK.. günde 3669 İstediği olur, kalbi uyanır, aklı nurlanır.
Kızlar bu duada tek günde diyor umutsuzcuk
Arkadaşimizin 2ci güne sarkmış olmuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?