- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 39
sağol canım .. aslında başımıza iyi yada kötü ne gelirse Rabbim bizi sevdiğinden.geçmiş olsun canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım .. aslında başımıza iyi yada kötü ne gelirse Rabbim bizi sevdiğinden.geçmiş olsun canım.
amin tatlım....cümlemizin rabbim dualarına icabet etsin...@gulucukgs sana yetişemedim rabbim niyetini kabul etsin inşallah
ama liste bittikce devam edebiliriz sizler açısından sıkıntı olurmuki..arkadaşlarımız günde 1 kişi için okuyacağımızı düşündülerse , belki o nedenle tekrar bu konuya girip bakmıyor olabilirler.
benim açımdan sıkıntı yok. arkadaşlarımız bildirimde bulunmadı ya, o nedenle öyle düşündüm.ama liste bittikce devam edebiliriz sizler açısından sıkıntı olurmuki..
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN... GÖNLÜMÜZDEN GEÇENLERİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLESİN AMİN...Aaa bana gelmis sira :)
Allahim gonlumdeki dilegimi gerceklestirir insallah..dualarinizLa desteginiz icin Allahim razi olsun sizlerden
500 de ben okuyorum
AMINN CANIMMALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN... GÖNLÜMÜZDEN GEÇENLERİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLESİN AMİN...
]kızlar vahid okuyalım 3669 tane... herkes isminin yanına okuduğu sayıyı yazsın
El- VAHİD: Zatında, sıfatlarında, işlerinde, hükümlerinde, isimlerinde asla ortağı ve benzeri olmayan TEK.. günde 3669 İstediği olur, kalbi uyanır, aklı nurlanır.
@umutsuzcuk için okuyoruz
1 -@gulucukgs ..... 69 tane okudum.
2 -@umutsuzcuk ..... 500 TANE
3 -@tuuba84 ....
4 -@z_ipek ....250 tane
5 -@ERSU .... 100 tane
6 -@BabamIn_KIzIyIm ....450 adet
7 - SENGUL1976 ....300 tane
8 - ya se min .........500
9 - K kalemero ....
KALAN 1.500
Canim bugun baslandi benim duamaEl- VAHİD: Zatında, sıfatlarında, işlerinde, hükümlerinde, isimlerinde asla ortağı ve benzeri olmayan TEK.. günde 3669 İstediği olur, kalbi uyanır, aklı nurlanır.
Kızlar bu duada tek günde diyor umutsuzcuk
Arkadaşimizin 2ci güne sarkmış olmuyormu