Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm trksng arkadaşımız için sana 1.000 yazacağımkızlar okuyan herkesten ALALH razı olsuuuunnnn.....
evet evet yaz canım ben yarın okuruummm..kendim için 500 tane daha okudum ALLAH ım kabul etsin....canm trksng arkadaşımız için sana 1.000 yazacağım
Sıra bana geldi şimdi namazımı kılıcam canım banada 2000 yazarmısın :) Bana okuyacak olanlardan şimdiden Allah razı olsuncanm trksng arkadaşımız için sana 1.000 yazacağım
sıra sende canm sabh başlatcam listeni inşallahSıra bana geldi şimdi namazımı kılıcam canım banada 2000 yazarmısın :) Bana okuyacak olanlardan şimdiden Allah razı olsun
canm toplam 1500 okudın değil mi ? fazla okumadın inşallahevet evet yaz canım ben yarın okuruummm..kendim için 500 tane daha okudum ALLAH ım kabul etsin....
trksng arkadaşımız için 2.100 adet ya-latif okudum.mutlu-umutlu N nebahat_1990 @esmaonur01 ERSU eymen4545 hoppacuppa esma73 gsx kızlar katılımınızı bekliyoruz bitirelim bu gün trksng arkadaşımızın Ya Latif sayısını